• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

darısı başıma artık bendegörebilsem :( artık kontrol dışıyım irademi güçlendirmek için borç oruçlarımı tutmaya başladım.inşallah işe yarar

Canim benim orucu o niyetle tutma ...bu aralar moralim alt üst zaten yiyemiyorum burayada inan sizin icin giriyorum iradeni kaybetme ben sana inaniyorum yaparsin

Bende zayiflamak istiyorum 80 kg arkadaslar bende buna benzer diyet uyguluyorum sabah peynir domates yumurta zeytin giyorum oglen meyve aksam 5 tede corba ve sebze broklli vb aradada hep yesilcay gunde 3litreye yakin su iciyorum 5 gun oldu daha uyguluyorum sonuc alirim ins

Bende zayiflamak istiyorum 80 kg arkadaslar bende buna benzer diyet uyguluyorum sabah peynir domates yumurta zeytin giyorum oglen meyve aksam 5 tede corba ve sebze broklli vb aradada hep yesilcay gunde 3litreye yakin su iciyorum 5 gun oldu daha uyguluyorum sonuc alirim ins

Sonucu yaz mutlaka:)

düğünüme 2 buçuk ay bile kalmadı herkes kilo verir ben ise kilo aldım gidiyorum 71 72 oldum boy 1.66 bu sürede en az 10 kilo verebilirmiyim bu gidişte gelinlik bulamayacam bulsamda güzel olmayacakkkk:(:(:(:(:(:(

düğünüme 2 buçuk ay bile kalmadı herkes kilo verir ben ise kilo aldım gidiyorum 71 72 oldum boy 1.66 bu sürede en az 10 kilo verebilirmiyim bu gidişte gelinlik bulamayacam bulsamda güzel olmayacakkkk:(:(:(:(:(:(
seni cok iyi anliyorum canin kuzenimin dugunu vardi 1ay once gecen gun dugun cd izledim o kadar kilolu goruyordum ki kendimden utandim zaten onu görünce hirslandim valla yeme sık disini aksamlari yeme kesinlikle o abur cuburlar bizi bu hala getirdi cikar hayatindan bunlara dikkat dt zaten son ayda kosturmadanda vefirsin

seni cok iyi anliyorum canin kuzenimin dugunu vardi 1ay once gecen gun dugun cd izledim o kadar kilolu goruyordum ki kendimden utandim zaten onu görünce hirslandim valla yeme sık disini aksamlari yeme kesinlikle o abur cuburlar bizi bu hala getirdi cikar hayatindan bunlara dikkat dt zaten son ayda kosturmadanda vefirsin

yemeyecem yemeyecemde hiç misafirim eksik olmuyo ya gelen gidem çok oluyo ozaman da yemesem olmuyo ne gzl 63 kiloydum iyi duruyordu bende offff

yemeyecem yemeyecemde hiç misafirim eksik olmuyo ya gelen gidem çok oluyo ozaman da yemesem olmuyo ne gzl 63 kiloydum iyi duruyordu bende offff

Valla canim ben gelen misafirlerimi soyluyorum cok canim cekersede normal yedigimin yarisini yemeye calisiyorum su aralar yada misafir almiyorum zaten hep bir kosturmaca oluyo bu aralar yuruyuse cikiyorum oturmamak icin hep ev isleriyle ugrasiyorum ben 57 kiloydum sag olsun esim bogazina cok duskun oldugu icin ona elislik ederek 80buldum gecen gun aynaya baktim ve kendime sen ne olmuş sun dedim ya

Canim benim orucu o niyetle tutma ...bu aralar moralim alt üst zaten yiyemiyorum burayada inan sizin icin giriyorum iradeni kaybetme ben sana inaniyorum yaparsin

zayıflama niyeti ile tutmuyorum canım ço borcum var ondan oruç tutmak nefsi terbiye ettiği için dedim ben .düğün günü yaklaşınca böyle olur aman birbirnizi kırmayın geçer herşey strestendir

kızlar nerelerdesiniz yahu benim nette sorun vardı yazamadım :50:tabi diyet falan hak getire yedim diyete uymuyorum ama herşeyden yiyip az yiyorum akşam 6 dan sonra bir şey yemeyip su içiyorum faydasını gördüm hdi gene yazalım da devam edelim:16::16::16::16:

Merhaba kızlar, bu diyet bana çok mantıklı geldi.. Normal yemekler ama sadece diyet porsiyon şeklinde gayet güzel. Ben de bugün başladım şimdi 2 domates, biraz yeşillik, bir parça peynir, 1 eti form kepekli kızarmış ekmek ve 1 tane zeytin ile kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim :)

Hadi hayırlısı inşallah veririz kilolarımızı..

Öğle yemeğimi yiyeceğim sporumu yaptıktan sonra ..

Bezelyeli enginar ve yoğurt. Akşam ile öğle yemeğini yer değiştirdim ben . Akşam da bir kâse yoğurt yiyeceğim inşallah

Kimsecikler yok mu kilo vermiş olan ya da verip bizleri motive edecek :)

Merhaba kızlar, bu diyet bana çok mantıklı geldi.. Normal yemekler ama sadece diyet porsiyon şeklinde gayet güzel. Ben de bugün başladım şimdi 2 domates, biraz yeşillik, bir parça peynir, 1 eti form kepekli kızarmış ekmek ve 1 tane zeytin ile kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim :)

Hadi hayırlısı inşallah veririz kilolarımızı..

Öğle yemeğimi yiyeceğim sporumu yaptıktan sonra ..

Bezelyeli enginar ve yoğurt. Akşam ile öğle yemeğini yer değiştirdim ben . Akşam da bir kâse yoğurt yiyeceğim inşallah

Kimsecikler yok mu kilo vermiş olan ya da verip bizleri motive edecek :)

takiptekiyim canım hoş gelmişsin hızlıca bir giriş yapmışsın iyide etmişsin menün çok güzel devamet emin ol çok iyi sonuçlar alıcaksın ben bu diyetle çogu kilomu verdim günde 1 veya iki içebilirsen maden suyu iç daha hızlı sonuç alırsın:42::42::42::42::42:

takiptekiyim canım hoş gelmişsin hızlıca bir giriş yapmışsın iyide etmişsin menün çok güzel devamet emin ol çok iyi sonuçlar alıcaksın ben bu diyetle çogu kilomu verdim günde 1 veya iki içebilirsen maden suyu iç daha hızlı sonuç alırsın:42::42::42::42::42:

Çok teşekkür ederim güzel motiveydi gerçekten:) tamam dediklerinizi uygulayayım maden suyu severim zaten

Bozmayın moralinizi.. Moral çok önemli . İnsan hemen yemeğe atıyor kendini. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ben de . inşallah incecik oluruz bir an önce

Back
X