• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

sabah öğle listeye uyuyorum ama akşam yemeğinde önüme bir kase salata alıp oturamıyorum :(((
hafta sonu akşam yemeklerinde biraz aştım ama genellikle uydum.kilo vermişim gibi gelmiyor ama şişliğim gitti sanki.akşamlarıda şu boğazı tutsam ben de mutlu hberlerle geleceğim.ben de durumlar böyle.

sabah öğle listeye uyuyorum ama akşam yemeğinde önüme bir kase salata alıp oturamıyorum :(((
hafta sonu akşam yemeklerinde biraz aştım ama genellikle uydum.kilo vermişim gibi gelmiyor ama şişliğim gitti sanki.akşamlarıda şu boğazı tutsam ben de mutlu hberlerle geleceğim.ben de durumlar böyle.

Canim aksamlari zor biliyorum ayni dert bendede var o yüzden aksam 1 tane greyfurt suyu iciyorum kendi yaptigim taze hem yalar daha iyi yanar ,bence sakin aksamlari birsey yeme veremezin umdugun gibi

evet veremiyorum,aksine almışım sabah tartıdım 1.2 kg almışım.ama sbahtan akşama kadar nerdeyse hiç bir şey yemiyorum akşam yediğim normal yemek bile kilo yapıyor.offfff...

Bende başlıyorum bygün bakalımmm güncel tutalım bu sayfayııı

evet veremiyorum,aksine almışım sabah tartıdım 1.2 kg almışım.ama sbahtan akşama kadar nerdeyse hiç bir şey yemiyorum akşam yediğim normal yemek bile kilo yapıyor.offfff...

Birkere canim bu düsünceyi kafandan cikar cünkü bende ayniydim , aksam 7 den sonra yani aksam yemeginden sonra birsey yeme ( meyva bile greyfurt suyu disinda ) listeyi de uygularken dilim miktarini azalt;) birde spor yap en azinda yürüyüs gibi , basarilar

Ben bugün bu diyete başladım. İlk defa bir perşembe günü diyete başladım :) Sizlere sormak istediğim şey şu, yani bu diyetle 4-5 hatta 7 kilo verip mutlu sona ulaşan bayanlara. Siz bu diyetle beraber spor yaparak mı verdiniz istediğiniz kiloları? yoksa sporsuz sadece beslenmeyle mi? ve spor yaptıysanız neler yaptınız yazabilir misiniz? Ben fırsat buldukça akşamları trambolinle 15, 20 dakika çok yorup terleten bi egzersizim var internetten bulduğum onu yapmak istiyorum. Hiç değilse haftada 3, 4 gün. Sizler yaptınız mi spor? Benim de hedefim ayda 4kilo aslinda 57 kilo 160cm boyundayim. şubat ayında nişanım var, yardımlarınızı eksik etmeyiniz lütfen :)

Son düzenleme:
Hadi bakalım ben de varım! :56: Ama bu defa kesin ölmek var dönmek yok :ssz: 2014 güzel başlasın hanımlar :34:

Boy: 152 (Ufacık tefecik :) )
Kilo: 56,5 (Yarım kilo oynayabiliyor gün içinde dahi, o yüzden küsüratları pek önemsemem)
Hedef: 51 diyelim 50'yi görürsem ne mutlu :) yaklaşık 5-6 kilo yani.

Spor da yapin daha iyi verirsiniz:) bu sayfa bana cok yardimci oldu eskiden olsa iki gün diyet yapar birakirdim ama simdi inanin cok fark var ...dilerim herkez hedefine ulasir:8:

selam kızlaaarr :) Size diyete başladığım gün haber vermiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum,belki motive olmanıza yardım eder diye ne durumda olduğumu söylemeye geldim :) 26.12.2013 de başlamıştım diyete yaklaşık 1-1,5 hafta çok düzenli bir şekilde uydum ama final zamanı sınavlar falan derken uyku düzenim bozuldu okuldan gelip yemek yemeden uyuyodum sonra gece kalkıp ders çalışmaya başlıyodum ee haliyle yemeğide o zaman yiyiyodum, spora falanda gidemedim neyse lafı daha fazla uzatmayayım :) Bugün spora gittim,kilo vermiş olabileceğimi düşünmüyodum ama yine de tartıldım ve henüz 1 ay bile olmamışken 2,5 kilo vermişim... :1: Durmak yok diyete devaamm hepinize zappzayıff günlerr :16:

Son düzenleme:
Kizlar ben bu listeyi 4 gün uyguladim inanin 2 bucuk kilo gitti . Sonrasinda dayanamadim cünkü sporda yapiyordum günlük 1 saat agir geldi bünyem kaldirmadi... Bugün kararim kesin ve kendime güvenerek tekrar baslamaya karar verdim. Hersey benim elimde bunu biliyorum ve daha öncekeride bu konuda basarilarim olmustu artik geri dönüs yok yaza dügünüm olacak insallah hayalimi gerceklesdirecegim ...sizden ricam lütfen biraz girmeye calisin siteye bana bura azim veriyor ve eminim benim gibi düsünen cok kisi vardir ......:ssz:

Kizlar ben bu listeyi 4 gün uyguladim inanin 2 bucuk kilo gitti . Sonrasinda dayanamadim cünkü sporda yapiyordum günlük 1 saat agir geldi bünyem kaldirmadi... Bugün kararim kesin ve kendime güvenerek tekrar baslamaya karar verdim. Hersey benim elimde bunu biliyorum ve daha öncekeride bu konuda basarilarim olmustu artik geri dönüs yok yaza dügünüm olacak insallah hayalimi gerceklesdirecegim ...sizden ricam lütfen biraz girmeye calisin siteye bana bura azim veriyor ve eminim benim gibi düsünen cok kisi vardir ......:ssz:

mükemmell bende denicem arkadaşım biraz beni zorlar ama olsun hem maksat sana destek olsun bence çok güzel bir gelin olcaksın hele kiloları verince kuğu gibi olacaksın kuğu

mükemmell bende denicem arkadaşım biraz beni zorlar ama olsun hem maksat sana destek olsun bence çok güzel bir gelin olcaksın hele kiloları verince kuğu gibi olacaksın kuğu

Canim buraya kimse girmiyor dogru düzgün bir haftada bir kez belki . O yüzden diger yerlerdende destek aliyorum yani tavsiyeler...listeye uyum sagliyorum hersey de yolunda simdilik senin enerjin de mükemmel tesekkür ederim insallah zayiflarimda gelinlik yakisir ..sözlüm zayif seviyor bunun icin zayiflamam lazim bende memnun degilim halimden tabi bu daha önemli..liseye uymak zor degil aclik cekmezin ama aksamlari kolay oluyor diyemen . Aksamlari greyfurt suyu ic taze biraz kesiyor yeme ihtiyacini .

Yaaaa diyet istesi guzel ama erken uyanan biri icin ogle yemegi cook az acaba yanina corba ilave edilse olmaz mi

kızımdan bir türlü fırsat bulup giremedim günaydın hafta sonu sebebiyle listeye hiç uymadım kendime göre değişikliklerle bugün başladım ama 4 gündür akşam 19 dan sonra bişey yemiyorum sadece yeşil çay içiyorum diğer öğünlerimde istediğimi yedim ama her sabah kalktığımda 300 gr yakın vermiş oluyorum sadece hızlandırmak için sabah normal herşeyden yicem öğlen ve akşam listeye uyacam insan biran önce kurtulmak istiyor biraz sabır gerekli bunada şükür

kızımdan bir türlü fırsat bulup giremedim günaydın hafta sonu sebebiyle listeye hiç uymadım kendime göre değişikliklerle bugün başladım ama 4 gündür akşam 19 dan sonra bişey yemiyorum sadece yeşil çay içiyorum diğer öğünlerimde istediğimi yedim ama her sabah kalktığımda 300 gr yakın vermiş oluyorum sadece hızlandırmak için sabah normal herşeyden yicem öğlen ve akşam listeye uyacam insan biran önce kurtulmak istiyor biraz sabır gerekli bunada şükür
Insan istedikten sonra hersey mümkün canim yaparsin . Listeye bence hemen uyma alistira alistira uy . Yani yavasa . Misal bir gece ben cikolata krizim tutu ve yedim pisman da olmadim recime devam etim :56:

bende buna benzer bir diyetle 13 kg verdim.öğlenleri yoğurdun içine salatalık doğruyordum yada çorba içiyordum.ama hergün mutlaka 5 km yürüyordum heryerede yürüyerek gidip geliyorum.ayrıca evim son katta asansör kullanmıyorum.bende tekrar başlayacağım bakalım yazarım verdiğim kiloları.

bende buna benzer bir diyetle 13 kg verdim.öğlenleri yoğurdun içine salatalık doğruyordum yada çorba içiyordum.ama hergün mutlaka 5 km yürüyordum heryerede yürüyerek gidip geliyorum.ayrıca evim son katta asansör kullanmıyorum.bende tekrar başlayacağım bakalım yazarım verdiğim kiloları.

Geri aldinmi verdigin kilolari canim

Günaydın Hazalllllll .listeye bir türlü uyamıyorum ama neyse yinede 200 gr veriyorum hergün veyahut bana öyle geliyor :) şu öğlenleri yoğurt olayı çok güzelde akşama kurt gibi açıkmış oluyorum .bide sürekli olan tatlı krizleri bizim böyle olmamızın en büyük sorumlusu biziz bağımlı hale getirdik kendimizi süreklide tatlısız yaşamazmışız gibi geliyor dün malum günümdü bende 6 dilim keki yedim. karne tatilinden sonra tam düzene girerim artık .sen ne yaptın tartıldınmı çok merak ediyorum

Back
X