1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

canım peki akşa saatleri nasıl yaptn ben geç gidiyorum 8 de anca yemek yiyorum yada daha geç eşiede yemek hazırlamam gerekiyor çünkü:41:

bir sene önce ocak ayında komşumla beraber başlamıştık bu diyete komşum 37 yaşında 1.58 boyunda 76 kiloydu 2 ay boyunca hiç bırakmadan yaptı bu diyeti tam 60 kiloya düştü sporda yapmadı işe gitti geldi sadece görenler şaşırdı 4 tanede çocugu var kadının görenler kızlarıyla kardeş sanıyor şimdi:53:bende 2 hafta yaptım sadece 73 kiloyla başlamıştım 68 kiloya düştüm yaşım 23 tü şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum inanıp yaparsanız çok güzel zayıflarsınız kızlar bende yarın başlamayı düşünüyorum gelişmeleri yazarım:42:

Walla 1 ayda 8 kılo ozamn cok ıyı, bnde bugun basladım. Komsumlada iddiaya gırdık. 2 ayda 10 kıloya,, gerckten ıyı sonuc verır ozamn bu dıyet :)) 168cm. 76 kılıyum. 68 olmak istyrm yaaaaa
bir sene önce ocak ayında komşumla beraber başlamıştık bu diyete komşum 37 yaşında 1.58 boyunda 76 kiloydu 2 ay boyunca hiç bırakmadan yaptı bu diyeti tam 60 kiloya düştü sporda yapmadı işe gitti geldi sadece görenler şaşırdı 4 tanede çocugu var kadının görenler kızlarıyla kardeş sanıyor şimdi:53:bende 2 hafta yaptım sadece 73 kiloyla başlamıştım 68 kiloya düştüm yaşım 23 tü şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum inanıp yaparsanız çok güzel zayıflarsınız kızlar bende yarın başlamayı düşünüyorum gelişmeleri yazarım:42:

Walla 1 ayda 8 kılo ozamn cok ıyı, bnde bugun basladım. Komsumlada iddiaya gırdık. 2 ayda 10 kıloya,, gerckten ıyı sonuc verır ozamn bu dıyet :)) 168cm. 76 kılıyum. 68 olmak istyrm yaaaaa

evet disiplinli bir şekilde devam edersen verirsin sana bi kaç tüyo vereyim akşam şekrsiz çay iç yanında eti form bisküviler var ya hani sade ondan bir paket ye korkma dha iyi zayıflarsın e bide eger miden saglamsa yemeklerden sonra maden suyu içmeye özen göster inan daha hızlı ve saglıklı zayıflarsın bende 10 kilo versem yeticek 162 boyum var o zaman gün gün yazalım birbirimizi motive etmiş oluruz:52:

Madem hemn hemn 10 kg vercez ikimizde birbirimize motive olalım.. Suan 76 kg yum. Sabahtan bu yana ıyıyım. Lıstedeki gibi uydm. Ama azimliyiim dewam etcem.

Yemek düşünmeyince ve kararlı olunca verebilcgimi düşünyrm inşallah. Koşu bandımda var dengelerım böylelikle:) sen kaç kgsun

Ewet anladım cnm:) bugun nasıl gectı ılk günün ?

bugün diyete uydum hatta daha az yedim
sabah
2 tane etimek
4 tane zeytin
1 tane h.yumurta
küçük bir parçada peynir yedim
öglen 4-5 kaşık yogurt yedim
saat 4 gibi sütlü nescafe 3in1 arada içtim
akşam da 9 kaşık taze fasulye yedim yagsız ve tuzu çok az kullandım yarım kasede yogurt yedim şimdide şekersiz limonlu çay içiyorum yanında eti form bugün spor falan yapamadım biraz fazla ders çalıştım beynim sulandı resmen:35: yatmadn sodamı içicem 1 litrecik su içtim sadece:43:ee senin nasıl gidiyor sen kaç yaşındasın neler yapıyosun evlimisin bekarmı ayy çok soru sordum galiba:30:

bugün diyete uydum hatta daha az yedim
sabah
2 tane etimek
4 tane zeytin
1 tane h.yumurta
küçük bir parçada peynir yedim
öglen 4-5 kaşık yogurt yedim
saat 4 gibi sütlü nescafe 3in1 arada içtim
akşam da 9 kaşık taze fasulye yedim yagsız ve tuzu çok az kullandım yarım kasede yogurt yedim şimdide şekersiz limonlu çay içiyorum yanında eti form bugün spor falan yapamadım biraz fazla ders çalıştım beynim sulandı resmen:35: yatmadn sodamı içicem 1 litrecik su içtim sadece:43:ee senin nasıl gidiyor sen kaç yaşındasın neler yapıyosun evlimisin bekarmı ayy çok soru sordum galiba:30:
Bende sabah 1 fıncan sekersz turk kahvesi yogurt yedım. Böle denk gelfi ... Öglen 1 kase yogut, 2 kucuk kurabıye. 3.4 kasık bulgr oılavı. :) ewde degıldm böle denk geldi :) aksam da az salata 4,5 kasık mantı ,3,4 kasıkta kuru fasulye yedım. Suda içtım 1. 1,5 lt sanırm... 45 dk kosu bandında yurudm bide az önce :)) 25 yasındayım. 2 yasnda kuzm var. Anklıyım cnm..

hazal son durum nedır bendee baslıcam ınsallah yarın? dıyet arkadası olabılırız..

Canim bir birakip bir basliyorum bir veriyorum bir aliyorum ama sunu biliyorum bu kilolar gitmesi gerek ...tabi buna bende sevinirim burayada daha cok girerim ne dersin? Kilon kac ne kadar vermek istiyorsun ve boy yas

Canim bir birakip bir basliyorum bir veriyorum bir aliyorum ama sunu biliyorum bu kilolar gitmesi gerek ...tabi buna bende sevinirim burayada daha cok girerim ne dersin? Kilon kac ne kadar vermek istiyorsun ve boy yas

25 basındayım.168 boy.. 76 kg ıle basladım bugun 3. Gunum. Ve sabah 74.2 yı gördüm.... Kısu bandında kosuda uapıyorm 45 dk ...
Hedefim 68 olmak..

ikinci günümede başlamış bulunuyorum
10.00
2 tane etimek
5 tane zeytin
1 kk peynir
2 bardak şekersiz çay
13.00 yogurdumu yiyecegim saat 4 gibide nesccafe ve yanında 1 tane galeta yemeyi planlıyorum hiç kaçamak yapmadan devam edelim kızlar kesin kilo vericez ayın 10nuna kadar tartılmayı düşünmüyorum :3:

ikinci günümede başlamış bulunuyorum
10.00
2 tane etimek
5 tane zeytin
1 kk peynir
2 bardak şekersiz çay
13.00 yogurdumu yiyecegim saat 4 gibide nesccafe ve yanında 1 tane galeta yemeyi planlıyorum hiç kaçamak yapmadan devam edelim kızlar kesin kilo vericez ayın 10nuna kadar tartılmayı düşünmüyorum :3:
Bırakmak yooookkk kızlar. Bugun bnmde guzeldi aksamı öglene aldm bşrazdan yogurt ve salata yıcem bu gunumu kapatcam inşallah :) nerelusun avrıl ?

Back
X