Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kalori sayma diyeti ile diyet yapıyorum ve 1 ay 9 günde tam 12 kilo verdim. bide ek olarak 9 lu hayat çayı içiyorum ve spor yapıyorum. o yüzden hızlı verdim![]()
sabah kahvaltım 12.00
1 tane galeta
2 tane zeytin
1kk peynir
1 tane sahanda yumurta
2 çay kaşıgı çilek reçeli:26:
1 bardak şekersiz limonlu çay
1 dilim de sucuk attım:26::26: malum bugün pazar bu kadar yedigime şükür ediyorumsaat 4 de 1 fincan nescafe içicem acaba tartılma günümü yapsak ne :44::44::44::44:
Ewet o siteyi biliyorum, dıyet arkadasım dıye bi sıte.. Oıskolojık olarak yemıyorsun zaten , bravo sana :) ınş gerı almazsın kıloları..
evet çay imdadıma yetişiyor ben limonda atıyorum içine hemen iştahımı kesiyor tavsiye ederim![]()
Kizlar kilolariniz ne durumdaa![]()
kızlar ben dün çok hastaydim meyve suları falan diyet gitti ama ondan önce dikkat ediyordum kilo veremedim yinede sanırım dünün etkisiyle 66,600 çıktımartık sinirim bozuluyor takıldı 66,500 ün altına inemedim.
kahvaltıda
2 dilim k.ekmeği
1 d. peynir
2 zeytin
yeşil çay
bol yeşillik
ara 2 tane diyet büskivi
birazdan 1 kase yoğurt yerim
bende 65.7 takıldım kaldım ama bırakmadan yapmaya devam edicem 1 hafta sonra deeişmesse 2 günlük pirinç lapası uygulayacagım
aslında başladıgımda 68 kiloydum şuu anda 65.7 geliyorum iyi aslında ama gram farketmiyor şu anda olsun devam eşime tartının pilini saklattım haftada bir tartılcam artık leslie ile yürümeye başlayacagımCanım sen tartılcam dıyorfun noldu ?? Verememişmisin hiç.
Dün yemege gıttım. Önüme geleni yedım, 1 haftanın ödülüydü bu bana. Kasmadan sıkmadan kendımı yavas yavas vercem inş. Sakın bırakmayın,, suan fark etmeye bılır ama, 1 haftadr az yıyorsunz. Bunu etkısı illaki olcak
aslında başladıgımda 68 kiloydum şuu anda 65.7 geliyorum iyi aslında ama gram farketmiyor şu anda olsun devam eşime tartının pilini saklattım haftada bir tartılcam artık leslie ile yürümeye başlayacagım
sende benim gibi ilk kaçamagını yaptın demekki iyi yapmışsın bırakmayı düşünmüyorum canım senden iyi enerji alıyorum devam devam devam...
Bnce 1 haftada 2 kh cok ıyı.. Sıkma kendını bıanda şipşak kiloyu vermek ıyı olanı degıl. Yavas yavas inşallah cnm. Ben bundan sınra 6 gun spor az yemeye özen gösterıp. 1 gun kendıme ödul vercem.. Bu sekılde sartlanıp kılo vercegımden emınım... Canım ne cekıyorsa 7. Gun yıcem. Zaten ne yiyebilirim :)) o anlık sadece
aynen bende öyle yapmayı planlıyorum canım spor yapıp diyetimi uygulayacagım pazartesi günleride kilomuzu yazalım olurmu sen ne sporu yapıyosun canım ben bi ara jillian yaptım tam 15 gün göbekten 4 santim inceldim aynı şekilde beldende ama bu aralar pek yapasım yok o yüzden leslie uygulayayım diyorum
Merhaba kızlar basen bölgem baya kalın bi 4 kilo fazlam var ama sıkı olmadığım için daha çok görünüyor. Diyet yapıcam ana direkt yüzün çöküyor. Bi önerisi olan var mı? Bi de çorba diyeti mi yapsam patates mi bilemiyorum![]()
canım o söyledigin diyetler şok diyet asıl o zaman yüzün çöker hiç önermiyorum ama jillian michaels 30 günlük programını öneririm 1 haftada gözle görülür fark oluyor tavsiye ederim..