- 8 Aralık 2015
- 62
- 29
- 38
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, sonuc ne oldu? Basarabildiniz miBugun basliyoruuum 86 yim 1 eylul e bakalim kac kilo vericegim *-*umarim 66 olurum valla kasima kadar istedigim kiloya ulasirsam birakmam
Nasıl gidiyor diyet acıkıyor musunuz? Ben de başlamak istiyorum bu diyeteBugün ilk günüm 64 kg ile başlamış bulunuyorum.
verebildiniz mi bu diyetleeİyi geceler yazmayı unutmuşum başarılı oldum hatta 55'e kadar düştüm ama şu sıralar baya yedim 67'e kadar fırladımİnanırsanız azimle ve inançla oluyor.
Bugün ilk günüm 64 kg ile başlamış bulunuyorum.
Canım. naptın kişo verdin mi boylarımız ve kilolarımız yakın ben 156 boy 55 kiloyum 47 kilo olayım diyorumkızlar bende 158 boyundayım 58.300 kilom bugün başladım 50kilo olmak istiyorum 1 ayda çünkü bebek istiyorum ve hamilelikte şişko olmak istemiyorum![]()
Tebrik ederim çok güzel vermişsiniz... Ben de deniyecegim... Arada kilonuzu yazın..bana moral olsun...70.3 ile başladım şu anda bu sabah itibarıyla 66.1 kgyım. Toplamda 4.2 kg oldu fakat benim ödemim de vardı onda etken. Zorlanmıyorum açıkcası çünkü kafama koydum .