• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

Ben de aldim kitabini bunun,kutuphanede vardi. Bu zamana kadar beni en cok bu zayiflatti. Tabi 1 haftada 4 kilo degil

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler yazmayı unutmuşum başarılı oldum hatta 55'e kadar düştüm ama şu sıralar baya yedim 67'e kadar fırladım :D İnanırsanız azimle ve inançla oluyor.

Bir haftada 4 kilo vermek için..

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

kızlar bende 158 boyundayım 58.300 kilom bugün başladım 50kilo olmak istiyorum 1 ayda çünkü bebek istiyorum ve hamilelikte şişko olmak istemiyorum :110:
Canım. naptın kişo verdin mi boylarımız ve kilolarımız yakın ben 156 boy 55 kiloyum 47 kilo olayım diyorum:((

Ben geçen sene uyguladım bu diyeti çok memnun oldum. Yarın tekrar başlıyorum tartılıp yazacağım.

70.3 ile başladım şu anda bu sabah itibarıyla 66.1 kgyım. Toplamda 4.2 kg oldu fakat benim ödemim de vardı onda etken. Zorlanmıyorum açıkcası çünkü kafama koydum .

Bende baslayayim diyirum p.tesi şimdilik az yemeğe alıştırıyorum kendimi bu hafta o sekilde geciriyorum guncel kilom 64 .boyum 168 . Pazartesi uygulamaya baslayacagim insallah:kk77:

Arkadaşlar kış mevsimine girdiğimiz için pek su icemiyorum. acaba çok su icmedende kilolar gidiyormu?

bu liste ile haftada 2,5 kilo garanti kızlar.

Ben uzun yıllardır uğraşıyordum sonunda başardım diyebilirim. 1 senede 23 kilo gitti. ara ara aşağıdaki liste ile tedoks yaptım.,

sabah;
1 fincan süt
2 ceviz
meyve

öğlen;
2 kase çorba
salata
ayran

ikindi;
ayran
1 galeta

akşam;
1 tabak yemek
salata

he birde kesinlikle adımsayar kullanın kalero hesaplama özelliğide var çok faydasını gördüm ben burdan aldım en ucuz burdaydı belki sizde faydasını görürsünüz. günde 10.000 adım kesinlikle şart olmalı.

http://www.gold.com.tr/veryfit-pro-id115-akilli-bileklik-siyah_u

listenizde hiç ekmek yok.bu arada tebrik ederim sizi darisi bizlere olsun

Back
X