1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

Neyin yarayıp neyin yaramadığını nasıl bir testle öğrendin?
benden tam biyokimya, sedim, tsh, ferritin, b12 bir kaç tane daha vardı ama onları hatırlamıyorum istedi bu tahlil sonuçlarını bilgisayara kaydetti sonra kendisinde olan bazı makinalar vardı onları sol bileğime ve sol ayağıma bağladı. en sonunda bilgisayardan bir liste çıktı. Kesinlikle yememem gereken şeylerin listesiydi arkasından yine bilgisayardan diyet listemi aldı.kendisi yurtdışında bir seminere katılmış ve oradayken bir program kursuna gitmiş.sanırım yaptığı şey tam york testi değil ama onun gibi bir şey.

Çok ilginç ve faydalı birşey. Ve üzücü de aynı zamanda :) mecbur vedalaşılacak yiyecekleri bilmek üzücü :)

Sabah kahvaltıdan önce yarım litre alkali suyumu ictim. 1 yumurta, 8 zeytin ve avuç içi kadar peynir ve yesilcayimi içtim :) saat 10 da spora gitcem ohh. Erişim yağlar :))

Şimdiye kadar yedikten ne oldu :)
ALKALİ SUYU NASIL İÇTİN CANIM :) BU ARADA TEBRİK EDERİM. BENİM DE BİR AY SONRA NİŞANIM VAR. 80 KİLOYUM :/

Nerde yaptirdiniz ki bunu ozelniydi

bence öglen ve aksamın yerını degıstırmelısın canım öglen et ve salata aksam yogurt ve meyve ye meyveyıde yesıl elma veya armut tercıh et ben bu sekılde 1 ayda 10 kılo verdım toplamda 15 kılo verdım son 2 kılom kaldı verecegım :) basarılarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…