1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

Nasıl kilo verdigimi yada verecegimi merak eden olursa seve seve yardım ederim

Merhaba canım, ne yediğini içtiğini, yaptığın egzersizleri, varsa uyguladığın kürleri yazar mısın ?

Tabi ki yazarım canım..

ara öğün yapmıyorum öncelikle onu söyleyeyim.

sabah: 1 veya 2 tane haşlanmış yumurta (bazen çok az yağ ile omlet), 8-10 tane zeytin, avuç içi kadar peynir, domates, salatalık ne varsa artık..
öğlen: yoğurt veya tarçınlı süt ve 1 meyve. ki bu genellikle elma oluyor :)
akşam: evde ne varsa yarım tabak, tabağın diğer yarısına yoğurt dolduruyorum ve salata :)

günde en az 2 litre su içmeye çalışıyorum.
hamurişi, kızartma, abur cubur, tatlı ve ekmek hiç yemiyorum.

bide haftada 4 gün 1 saat pilates yapıyorum. keşke hergün yapabilsem çalıştığım için ve 2 yaşında kızım olduğu için anca fırsat bulabiliyorum

ilk ay bu şekilde 9 kilo verdim. tartı elimin altında olunca sürekli tartılıyorum buda aslında sinir bozuyor çünkü bazen fazla gösterebiliyor tartı. bende eşime tartıyı kaldırttım :))) pazartesi günü 2. ayım dolacak o zaman güncel kilomu bildiririm.

89.9 dan 80.9 a düşmüştüm ptesi güncel kilomu yazarım. hedefim 55...

bu arada boyum 165

sende kilonu yazarsan sevinirim

sende kilonu yazabilirmisin

Sabah kahvaltıdan önce yarım litre alkali suyumu ictim. 1 yumurta, 8 zeytin ve avuç içi kadar peynir ve yesilcayimi içtim :) saat 10 da spora gitcem ohh. Erişim yağlar :))

Şimdiye kadar yedikten ne oldu :)

Canım dün gece giremedim yazamadım. Bende ara öğün yapmıyorum. Boyum 1,64 kilom 93 hemen hemen aynıyız. Bende bu hafta başladım sayılır. Akşamları iş çıkışı spora gidiyorum. 2 saate yakın spor yapıyorum. Eve gidince yemek yememek için ofisten çıkmadan bişiler yiyorum. Ekmek,hamurişi kızartma falan yemiyorum. Meyve haftada 3 gün falan yiyorum. Benimde yeşil elma oluyor genelde. Günde 3 lt su içiyorum. Şimdilik iyi gidiyorum. Nazar değmesin ikimizede...

Amin canım ben çok kararliyim bu sefer bu işin sonu gelecek ki sanırım sende baya kararlı duruyorsun. Birlikte verelim bu kilolari olur mu? Beni anlayan bir arkadaşa çok ihtiyacım var

Aynen tatlım... Bugüne kadar başladım başladım bıraktım. Bu sefer kararlıyım.Seni çok iyi anlyorum ve seve seve destek olmaya hazırım.

Çok teşekkürler tatlim

Bu arada sporumu yaptım geldim :)

Ohhh iyi yapmışsın. Bende iş çıkışı gideceğim. Az önce öğle yemeği olarak mercimek çorbamı da içtim. Hiç açlık hissetmiyorum.

Afiyet olsun cnm bende öğle yemeği olarak eti lifalif yedim 1 kase tarçın attım içinede :) yeşilçayımı içiyorum. bugün iş yok benim evdeyim o yüzden rahatım

Bende geleyim bari :) bende 79-80 de gidip geliyorum 2 3 ay once 6 kilo vermiştim.. :) daim olur insallah :)

Hoşgeldin cnm inşallah hep beraber incecik oluruz.

Bende geleyim bari :) bende 79-80 de gidip geliyorum 2 3 ay once 6 kilo vermiştim.. :) daim olur insallah :)
Hoşgeldin tatlım... Bu sefer başaracağız. Ben bu kez inanıyorum. Gerçi spordan eve gelince çok zor dayandım ama şu an yoğurt kürümü yiyorum. Yarım saat sonra da yatacağım. Bugünü de sorunsuz atlattık. Darısı diğer sağlıklı günlerimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…