1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

Slm kızar bn 2 hafta önce başladım diyete ve gerçekten çok dikkat ediyorum haftada 2- 3 gün 10 km yürüyorum evde de duzenli hareket yapamiyorum ama yine de kendimi zorluyorum 72 den 68 e düştüm ve bn özellikle bel göbek ve basenimin gitmesini istiyorum fazla hareket etmeden gider mi yoksa daha fazla mı hareket etmeliyim

Tatlım 2 hafta 4 kilo güzel bir başarı :) Eğer diğer kısımlarında sıkıntı yoksa bölgesel hareketler yapıp eritebilirsin. İnternette arattığında evde oturduğun yerde bile rahatlıkla yapabileceğin hareketler bulabilirsin. Spor gözümde büyüyor dersen bel ve göbek için oryantal yapabilirsin. Patlat bir mezdeke ohhh dökülsün kurtlar. Belin inceliverir vallaha :) T tombikkiz sende hoşgeldin bacım. Bence ismini değiştir çünkü tombik değil çıtır kız olacaksın inşallah :)

kızlar bende varım doğumla 68 den 84 yükseldim. sonra 74 şimdi de 69 kiloyum 10 kilo daha vermek istiyorum bu sefer boğazımı tutamıyorum nedense

Saol canm kurtulcaz inşallah şu baş belası kilolardan :)

Süpersin cnm çok faydalı bilgiler

ailemm diyet nasil gidiyor merak ettim.insallah vazgecmemissindir.uzun suredir yazmiyorsun .

ailemm diyet nasil gidiyor merak ettim.insallah vazgecmemissindir.uzun suredir yazmiyorsun .
slm tatlım ah sorma cnm devam da neler geldi başıma
o kadar azimli ve istekli yapıyordum ki 2 hafta önce neden oldu bilmiyorum ama kabızlık sorunu cıktı bende ve ne yesem ilaç bile aldım 8 güne yakın şişlik ve ağrı cektim sonra yediklerim artık zorladı sanırım bağırsaklarımı 2- 3 gündür biraz düzelme var kesinlikle rejimi bozmadım kaçamak falanda yapmadım ama kabızlıktan dolayı kilom sabit gr gr değişiklik oldu onuda verdim saymıyorum ama haftaya artık daha da iyi olucam inşl.
ben bide 1 aylık doğum kontrol ilaçi reglimin 2ci günü iğne oldun anacım hem reglim o gün kesildi hemde kabızlık oldu sok sok allahım delirdim cok stres yaptım iğnenin böyle bir yan etkisi yok deniliyor kimi y,lk kez vvuct aldı bide rejim metebolizman bozuldu diyor anlıycan kabus gibi 2 hafta geçirdim bide ameliyatımın günü belli oldu 3 gün önce bide ona stres yaptım heycan panik korku merak saçmasapan bir ruh halindeydim şükür bugun daha iyiyim 5 hafta sonra hem karın germe hem meme küçültme olucam dilerim ozaman kadar biraz daha veririm kilo suan 92 küsürüm sanırım 92.4 düm sabah regli öncesi 91.9 görmüştüm ne mutlu olmuştum grupta hava atıyordum bu hafta 89 görcem diye nazar ettim kendime

slm ttalım ben bir kür öğrendim yapanlar cok memnun kalmış ben daha yeni başladım yazayım uyar dersen uygulayabilirsin karın yağları bel cevresi için yağ yakıyormuş
2 corba kaşıgı yoğur
yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı acı pul biber
gece yatmadan 2 saat önce yemelisin ama önce yada sonra değil ok.
hepsini karıştırıp her gece yap bol su üzerine dene bakalım inşl işe yarar cnm
bir kür daha buldum ama ona bunu biraz yapayım 1 hafta ara verip başlıycam
1 cay kaşığı tarçin
1 cay kaşığı zerdecal
1 çay kaşığı zencefil
3 corba kaşığı yoğurtla karıştırıp sabah va akşam yemeklerden önce aç karnına yapıyorsun buda güzel cvplar veriyor deneyenler cok memnun ama her 2 kürde de bol su içmeyi unutma ( ama üstüste yapma 1 hafta ara verip yenisini uygulamakta fayda var cnm )
aklına yatarsa yaparsın benden bu kadar

ya arkadaşlar ben de size katılabilir miyim.o kadar motivasyona ihtiyacım var ki.diyet başlıkları altında gezip duruyorum.bi itici güç arıyorum.benim vermem gereken 5 kilo.ama öyle gözümde büyüyor ki hiç kendime güvenim yok yanımda da değirmen gibi öğüten bi koca var.belki sizden biraz feyz alırım da motiveolurum

Benimde gözümde çok büyüyen 5-6 kilom var

günaydın arkadaşlar.geçen sene yapışmış kalmış son 3 kilomu karatayla vermiştim aylarca da almamıştım göbeğim bile yok olmuştu.bu seferde bir kaç aydır karataya yeltendim ama yok başaramadım fazlamda 5 kilo.boyum 158 cm kilom 55 hedefim 50-51 arası.inanın son kilolar daha zor.inşallah başarırız hepimiz, herkese sevgiler

Günaydın canlar sabah sabah cok mutluyum 2 haftadır duran kilom harakete geçmiş dün 92.4 düm suan 91.7 düşmüşüm
ne kadar gitti önemli degil gr bile inse süper sükür artık inişe başladım yine hiç kendinizi kasmayın stres yapmayın dönem dönem duruyor normal ben bunlardan kurtulucam yapabilirim diyin yeter kastıkca kilo gitmiyor buna inanın haydı güzel bir hafta olsun inşl öperim sizi fistiklarım

Ayy darısı bizim başımıza

Ameliyatin saglikli gecer insallah canim.anlattiklarin cidden cok zor surecker sitres yapman cok normal.regil zamanlari ise ayri bir dert tabiki.bende yaklasik bir ay oncesinde spral taktirdim ve kanamam bi turlu kesilmedi.o yuzden bende sitres yaptim galiba gram veremedim.bide diyet falan kalmadi tabi .baslicam yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…