Ameliyatin saglikli gecer insallah canim.anlattiklarin cidden cok zor surecker sitres yapman cok normal.regil zamanlari ise ayri bir dert tabiki.bende yaklasik bir ay oncesinde spral taktirdim ve kanamam bi turlu kesilmedi.o yuzden bende sitres yaptim galiba gram veremedim.bide diyet falan kalmadi tabi .baslicam yeniden
Tupleri baglatmak gunah bildigim kadariyla geri donusu olmadigi icin.ben o yuzden tercih etmedim.kilo vermeye baslamana sevindim.darisi benim basima insallah.ideal kilona kavusursun cok azimlisin masallah.sen den feyz aldigimi bilmeni isterim.optum canim
Canim gurup pek aktif degil.olk basta bende senin gibi bo umutla katildim ama.ilk yazanlar sonra vatsapla gorusmeye basladilar sanirsam.ikimiz devam edelim ne dersin.bende senin gibi dogum sonrasi verdim 83 te takildim. Simdi yeniden basladim.coliyorum o yuzden aksamlari girebiliyorum.sen calisiyormusun.gel beraber verelim kilolariHoşgeldim :) işte ihtiyacım olan grup..
Doğumdan sonra 84.5'e takılıp kalmıştım. Bir kaç aydır ıkına sıkıla anca 80in altına düştüm o da isveç diyetiyle oldu. Sonra bıraktım yine çeşitli diyetlerle devam ettim. Şuan yaptığım 3 öğün yemek ara öğün yok 6dan sonra yemek yok.
SORUNUM MOTİVASYON!
Şuan 79.1 kiloyum. Hedefim 57. Boy 162cm
30 temmuzda da kardeşimin düğünü var ve ben 46 bedenden aşağıya giremiyorum.
Süreklilik için ne öneriyorsunuz? Çünkü tatlı gördüğümde gözüm dönüyor.
Canim gurup pek aktif degil.olk basta bende senin gibi bo umutla katildim ama.ilk yazanlar sonra vatsapla gorusmeye basladilar sanirsam.ikimiz devam edelim ne dersin.bende senin gibi dogum sonrasi verdim 83 te takildim. Simdi yeniden basladim.coliyorum o yuzden aksamlari girebiliyorum.sen calisiyormusun.gel beraber verelim kilolari
Artık siz de mi burada değilsinizBen çalışmıyorum şimdilik. Bir diyet günlüğüne daha yazdım bugün. Motivasyona ihtiyacım var :)
Ben de takılmıştım ama 80i kırdım şimdi 78 -79 -80 arası dolanıyorum. Ama dediğim gibi düğün var ve zayıflamam şart. Zayıflayacağım :)
Artık siz de mi burada değilsiniz
Aslında ben bu hafta hiç dikkat etmemiştim sadece gittiğim diyetisyen bana bazı besinlerin dokunduğunu söylemişti bende onlardan yemedim.demekki vücudumun sindiremediği şeyleri yemeyince de kilo verebiliyorum.ben zayıflamak için sürekli organik tavuk alıp yiyordum ama tavuğu benim bünyem sindiremiyormuş.çiğ domates, marul, irmik, kepekli ürünler, kavrulmuş çerez, maden suyu, kekik, kimyon yememem gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?