1 ayda en fazla kaç kilo verebilirim?

Ezheran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
19
0
0
Çorum
Merhaba arkadaşlar.
2 aylık gelinim. Eşimle görücü usulü evlendik.. Ve nişanlandığımda(6 ay önce) şimdiki halimden 21 kg fazlaydım.
Diyet yaparak 80.5'e düştüm ama hala fazlam var, boyum 170.
Eşim 1 aylığına göreve gitti, geldiğinde beni en azından 5 kg daha vermiş olarak görmesini istiyorum, tabi daha fazla da olabilir.
Bunun için neler yapabilirim?
Benim yaptığım diyetle ayda en fazla 4kg verebiliyodum çünkü..
Bana yardımcı olabilirmisiniz? Önerilerinize ihtiyacım var..

azminden dolayı tebrik ediyorum :46: hangi diyet yöntemini uyguluyorsun

sana tavsiyem spor yap. forumda var callanetics egzersizi. gercekten cok faydalı. kısa sürede etkisini gösteren bir spor.

kilo vermesen bile vücudu toparlayacagı icin zayıflamıs gibi gözüküyorsun.

ama 5 kg versen bile o sporla 10 kg vermiş gibi gözüküyorsun cnm.

azminden dolayı tebrik ediyorum :46: hangi diyet yöntemini uyguluyorsun

sana tavsiyem spor yap. forumda var callanetics egzersizi. gercekten cok faydalı. kısa sürede etkisini gösteren bir spor.

kilo vermesen bile vücudu toparlayacagı icin zayıflamıs gibi gözüküyorsun.

ama 5 kg versen bile o sporla 10 kg vermiş gibi gözüküyorsun cnm.

Çok teşekkür ederim. Söylediğiniz egzersizleri araştırayım inşallah.

Ben diyetisyene gitmiştim 2 sene önce ondan aldığım diyeti uyguladım.. 1700kalorilik bi diyetti.
3 öğün yemek ve ara öğünleri olan, günlük yürüyüş vardı birde.. Ben yürüyüş yapamadım ama yeme düzenim diyetteki gibiydi.

Sabahları 2 dilim kepekli ekmek, 2 k.kutusu peynir, 5 zeytin, domates, salatalık yiyordum
Araöğünde 2 pors. meyve
Öğlen 2 kepçe çorba, salata, yoğurt, 1 tavuk budu
Araöğünde 2 pors. meyve
Akşam 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, yoğurt
Araöğünde 1 pors. meyve ve 1 s.b. süt

bayagı kilo vermişssin spor yapmamıssan vücutta mutlaka sarkma olmustur. bu sporla cok rahat toparlarsın canım..

diyetin de saglıklıymıs ac kalmadan vermişsin.

umarım istediğine ulasırsın

bayagı kilo vermişssin spor yapmamıssan vücutta mutlaka sarkma olmustur. bu sporla cok rahat toparlarsın canım..

diyetin de saglıklıymıs ac kalmadan vermişsin.

umarım istediğine ulasırsın

sarkma olmadı, çünkü tempolu bi yürüyüş olmasa da hergün okula gidip gelirken yaklaşık 40dk yürüyordum.
ama bu egzersizleri nerden bulabilirim, forumda konusu var ama video bulamadım..

sarkma olmadı, çünkü tempolu bi yürüyüş olmasa da hergün okula gidip gelirken yaklaşık 40dk yürüyordum.
ama bu egzersizleri nerden bulabilirim, forumda konusu var ama video bulamadım..

599 sayfada link var ordan indirebilirsin canım :16:

Merhaba arkadaşlar.
2 aylık gelinim. Eşimle görücü usulü evlendik.. Ve nişanlandığımda(6 ay önce) şimdiki halimden 21 kg fazlaydım.
Diyet yaparak 80.5'e düştüm ama hala fazlam var, boyum 170.
Eşim 1 aylığına göreve gitti, geldiğinde beni en azından 5 kg daha vermiş olarak görmesini istiyorum, tabi daha fazla da olabilir.
Bunun için neler yapabilirim?
Benim yaptığım diyetle ayda en fazla 4kg verebiliyodum çünkü..
Bana yardımcı olabilirmisiniz? Önerilerinize ihtiyacım var..

ayda 4 kilo idealdir bence zorlamayın.

Back
X