• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda yuzuk takilirmi?

SekerliAyran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
106
6
28
İstanbul
Merhaba arkadaslar sizlerin goruslerinizi merak ettiim icin actim.
x arkadasim 1 aydir biriyle beraber.(hatta daha tam 1 ay bile olmadi.) Erkek arkadasi ile yuzuk takmislar kendi aralarinda sizce anormal degilmi hayir yani ne bu acele? Sizin gorusunuz nedir?

benim x arkadaşım 1 ayda evlendi bile :1: ki yaş olarak kaçlar bilmiyorumda şimdiki 20 yaş altı gençler 1 ayda birkaç kişiyle bile yüzük taksalar şaşaırmam yüzük takmakmış aşkmış meşkmiş değeri kıymeti kalmadı sayelerinde :27:

Merhaba arkadaslar sizlerin goruslerinizi merak ettiim icin actim.
x arkadasim 1 aydir biriyle beraber.(hatta daha tam 1 ay bile olmadi.) Erkek arkadasi ile yuzuk takmislar kendi aralarinda sizce anormal degilmi hayir yani ne bu acele? Sizin gorusunuz nedir?

bence de mantıksız.evcilik oyunu oynar gibi daha doğru düzgün tanımadan

benim x arkadaşım 1 ayda evlendi bile :1: ki yaş olarak kaçlar bilmiyorumda şimdiki 20 yaş altı gençler 1 ayda birkaç kişiyle bile yüzük taksalar şaşaırmam yüzük takmakmış aşkmış meşkmiş değeri kıymeti kalmadı sayelerinde :27:

bir ayda evlenmiş :) milletteki cesarete bakkk :))

Eğer birbirlerinin eş ruhları olduğuna inanıyolarsa sorun yok bence benim arkadaşlarım akrabalarım var 5 6 sene çıkıp ayrılan

benim x arkadyildir i bile :1: ki yaş olarak kaçlar bilmiyorumda şimdiki 20 yaş altı gençler 1 ayda birkaç kişiyle bile yüzük taksalar şaşaırmam yüzük takmakmış aşkmış meşkmiş değeri kıymeti kalmadı sayelerinde :27:

Ahaha:1:
Bir arkadasim bi çocukla tanisti 2 ay ciktilar 1 ay aileleri ikna etmeye calistilar 3. Ayda kacti kiz oglana:9:
O zaman da 17 yasinda falandik.
Biz 7 yildir cabaliyoruz:27:

Yüzük takmak moda oldu artik :9:
Benim arkadasimin sevgilisi de 1 ay olmadan tektaş almış
Ben 5 yıldır bekliyorum :52::52:

Bazı insanlar cok aceleci
Ozellikle bazı erkekler

valla ben 2 yıldır tık göremedim yoksam da benimi oyalıyor :27: arkadaşının azmine hayran kaldım bravo alkış :46:

Herkes işin gösterişinde artık. Bi yüzük takıyımda şöyle bir havam olsun diyorlar artık nasıl bir havaysa. 15 yaşındakiler bile takıyor pek önemsememek lazım. Yarın öbür gün ayrıldıklarında komik oluyor.

amaan boşverin insanlar istediğini yapsın. isterse 1 günde taksınlar yüzüklerini.
bırakın nasıl mutlu hissediyorlarsa öyle yapsınlar :)
onlar öyle mutluysa 1 ayda takmak normaldir.
mutlu değillerse 10. yılda taksan ne fayda...

Yaşı kaç bu x arkadaşın ona göre değişir. Ama benim kuzenim görücü usulü tanıştığı hatuna 3. buluşmada tektaş vermişti. 4. buluşma nişan töreniydi. Niyet belliyse yağacak bir şey yok. Haa küçüklerse de özenmişlerdir takmışlardır. Sıkılınca çıkarırlar. :)

eğer liseli gençse bunlar normaldir takarlar adet oldu artık bir ayı dolduran hooopp gümüş yüzüğe terfi ediyor çok arkadaşım var böyle sonuç ne dersen evleneni görmedim bugüne kadar :1: ama yaş büyükse iş değişir tabi benim teyzem 3 ayda evlenmişti, ben iki yıldır daha çıkmaya karar veremedim tuhaflık bende sanırım :ssz:

Ben yüzük yakmaya meraklı değildimde çok rahatsız eden olunca beyfendi takalım takalım dedi taktık.
Hee çıkartsam koyar mı hayır :52:
Biz söz gibi takmadık zaten dışarıdan bakan başı bağlı desinn diye taktık :52::52::52:
Hala garip geliyor yüzük takıyo oluşumu 2 ay oldu ama :52:

Back
X