Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?