1 aydır aynı evin içinde küsüz

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
42
Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?

Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
Çok haklısınız ama verdiğiniz tepki yanlış olmuş söyle ki ;arabada bende Almanya ya gidiyorum dedi diyelim o an tepki vermeyip eve gidince sakin bi şekilde konusabılırdınız , siz o an hemen bosarım vs deyınce ınada bındırmıs bence esınız ,

Maalesef evliliğiniz bitmiş bence.
Aşırı saygısız ve sevgisizsiniz birbirinize karşı.
İnşallah yeterli geliriniz vardır,kendi hayatınızı kurmak için.

Sizin daha önce de küsme ile ilgili konularınız vardı sanki.
Eşiniz küsmek için bahane arıyor.
Direkt gidersen bosarım demek doğru değil ama 2 çocuklu evde 1 ay hiç birbirini görmemek ne demek? Çocuklarla da ilgilenmiyor o zaman.
İşine geliyor demek ki böyle başı bos yaşamak.

İki tarafta hatalı ve iki tarafta küslüğü uzatmış. Sizin 2 çocuk yüzünden özel hayatınızın olmaması tamamen sizin sorununuz ve sizin seçimlerinizin sonucu.

Asla gidemezsin, gidersen boşanma davası açarım cümlesiyle olayları kızıştıran siz olmuşsunuz. Hep böyle boşanmakla mı tehdit ediyorsunuz eşinizi istemediğiniz şeyler yaptığında? Madem ciddiydiniz açsaydınız da görseydik gerçekten. Bir de her şeyin üstüne yemin etmişsiniz. Ciddi değilseniz neden söylüyorsunuz?

Benim için eşimin arkadaşlarıyla başka ülkeye gitmesi problem olmaz. Ben de gidiyorum çünkü ama siz bunu problem yapıyormuşsunuz olabilir herkesin kendi görüşü farklıdır. O zaman bunu usulünce söyleyecektiniz.

Üstüne arabadan inip eve dolmuşla dönen sizsiniz. Aynı inadı sizde yapıyorsunuz 1 ay konuşmamak için çok uzun bir süre. Eşiniz uzatıyor da siz barışmaya mı çalışıyorsunuz yoo sizde uzatıyorsunuz.

basıt anlasmazlık veya tartısma da hemen senı bosarım dıye tehtıt etmekte bosanma sebebı
hayatı sana dar edıcem deyıp 1 ay küs kalması da bosanmanız ıcın sebep

zaten evlılıgınız bıtmıs sızın

eh bu kaçıncı küsüş murde hanım
sizin artık sevgi saygı hiçbişey kalmamış ki aranızda

Almanyaya asla gidemezsin gidersen bosanirim demekle hata etmissiniz, cok abartmissiniz. Onun da pek sevgisi yokmus ki bunun icin 1 ay kus kalabiliyor

Önce neden gideceğini sorsaydınız keşke. İş amaçlı gidiyorsa, siz de belli bir süre sonra onunla gidebilirdiniz. Saçma sapan bir konu yüzünden evliliğiniz resmen bitmiş. İster eşiniz ister normal bir arkadaşınız olsun, insanlarla önce iletişime geçmeyi deneyin. İnsanlara sürekli bu şekilde davranıyorsanız etrafınızda kimse kalmaz.

Bir aydır niye karşınıza alıp konuşma gereği duymadınız? Rahatsızsınız bu durumdan sonuçta bence geçin onun oturduğu odaya kapatın kapıyı,oturup sakince konuşun bitirin bu küslüğü,yok baktiniz düzelecek gibi değil eşiniz adım atmıyor o zmn herşeyin üzerine yemin ettiğiniz boşanma davasını açın. eşinize de belirtin,madem öyle toplan git evden,en kısa zmnda da davayı açalım diyin

Boşanma sebebimi bilemem ama keşke ne için gittiğini sorsaydınız belki ikna olabilirdiniz. Sizde kendinize alanınızı oluştururdunuz sizde plan yapardınız kendinize bazen erkekler kendilerini özgür hissetmek isterler bende gitsin isterim gitmez maalesef. Benide göndermez böyle bir çelişki. Ama boşanma sebebi değil yaşadığınız olgun ve ılımlı yaklaşıp bitirmeniz gereken bir durum var ortada belki iyi biter belki kötü ama bitmeli.

öyle demek yerine e bende hazırlanayım o zaman biletimi alırsın benim de değil mi? deseydiniz veya o zaman bende abimle ispanyaya gideyim deseydiniz veyaa o zaman kızlarla bi tur düzenleyeyim bende deseydiniz

Eşinizin tek başına karar vermesi yanlış ama sizin de Almanya’ya gidersen boşanırım demeniz daha da yanlış. Her olayda şunu yaparsan boşanırım bunu yapmazsan boşanırım demek evlilikleri dönülmez yola sokuyor.

Kizmakta cok haklisiniz. Markete gidiyorum der gibi almanyaya gidiyorum demek gercekten cok sinir bozucu. Belki makul bir sekilde oturup konussaniz itiraz bile etmezdiniz. Ama ben bosanirim, terk ederim diye yapilan tehditleri cok yanlis buluyorum. Bu konuda da sizi haksiz buldum. Yalniz bu durumda ne yapilir bilemedim. Ben olsam geri adim atmazdim(atamazdim gururumdan). O da inatciysa isiniz zor. Aranizdaki sevgi ve bagliliga güveniyorsaniz bir inat ugruna her seyi kaybetmemek icin belki bir araciya ihtiyaciniz vardir. Yakin bir ortak arkadasiniz ya da bir aile büyügü sizi bir araya getirse belki konusup cözebilirsiniz.

Devamlı yurt dışına çıkmıyor ama iş için 2 ay da 1 şehir dışına 5 gün çıktığı oluyor. Ben de demiştim zaten şehir dışına çıktıkların yetmedimi diye.

Kizmakta cok haklisiniz. Markete gidiyorum der gibi almanyaya gidiyorum demek gercekten cok sinir bozucu. Belki makul bir sekilde oturup konussaniz itiraz bile etmezdiniz. Ama ben bosanirim, terk ederim diye yapilan tehditleri cok yanlis buluyorum. Bu konuda da sizi haksiz buldum. Yalniz bu durumda ne yapilir bilemedim. Ben olsam geri adim atmazdim(atamazdim gururumdan). O da inatciysa isiniz zor. Aranizdaki sevgi ve bagliliga güveniyorsaniz bir inat ugruna her seyi kaybetmemek icin belki bir araciya ihtiyaciniz vardir. Yakin bir ortak arkadasiniz ya da bir aile büyügü sizi bir araya getirse belki konusup cözebilirsiniz.
ALmanyaya gidiyorum gezmek için deyince beynimden vurulmuşa döndüm öfkeme yenik düşerek başanırım dedim daha sakin olabilirdim ama olamadım. Ben fedakarlık yaparken kendi özel hayaım

Boşanma sebebimi bilemem ama keşke ne için gittiğini sorsaydınız belki ikna olabilirdiniz. Sizde kendinize alanınızı oluştururdunuz sizde plan yapardınız kendinize bazen erkekler kendilerini özgür hissetmek isterler bende gitsin isterim gitmez maalesef. Benide göndermez böyle bir çelişki. Ama boşanma sebebi değil yaşadığınız olgun ve ılımlı yaklaşıp bitirmeniz gereken bir durum var ortada belki iyi biter belki kötü ama bitmeli.
İşte konuşmak için adım atmıyor kendini çok ağır satıyo bu şekilde daha nekadar yaşanır bilmiyorum gerçekten

Back
X