1 aydır aynı evin içinde küsüz

Kizmakta cok haklisiniz. Markete gidiyorum der gibi almanyaya gidiyorum demek gercekten cok sinir bozucu. Belki makul bir sekilde oturup konussaniz itiraz bile etmezdiniz. Ama ben bosanirim, terk ederim diye yapilan tehditleri cok yanlis buluyorum. Bu konuda da sizi haksiz buldum. Yalniz bu durumda ne yapilir bilemedim. Ben olsam geri adim atmazdim(atamazdim gururumdan). O da inatciysa isiniz zor. Aranizdaki sevgi ve bagliliga güveniyorsaniz bir inat ugruna her seyi kaybetmemek icin belki bir araciya ihtiyaciniz vardir. Yakin bir ortak arkadasiniz ya da bir aile büyügü sizi bir araya getirse belki konusup cözebilirsiniz.
benim onla boşanacağımı bile bile gitmeyecek biliyorum küslük dah ne kada uzar böyle günler benim için çok zor gidiyor kimse de karışmıyor zaten Adım atıp konuştuğum an bittiğim andır kendimce o zamn almanyayada gider her istediğini de yapar çekincesi olmaz hiçbirşeyden nasıl olsa benden boşanmıyo diye

Bir aydır niye karşınıza alıp konuşma gereği duymadınız? Rahatsızsınız bu durumdan sonuçta bence geçin onun oturduğu odaya kapatın kapıyı,oturup sakince konuşun bitirin bu küslüğü,yok baktiniz düzelecek gibi değil eşiniz adım atmıyor o zmn herşeyin üzerine yemin ettiğiniz boşanma davasını açın. eşinize de belirtin,madem öyle toplan git evden,en kısa zmnda da davayı açalım diyin
Benim burnumu sürtmeye çalışıyor ben konuşmaya gitsem tamam boşanmaz biliyorum ama totosu iyice kalkar ağır satar kendini ulaşılmaz yapar vs. Adımı ondan bekliyorum ama daha ne zamana kadar

Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
Siz boşanmaya meyilli
eşinizde boşanmaya dünden hazır gibi ..

Sizin daha önce de küsme ile ilgili konularınız vardı sanki.
Eşiniz küsmek için bahane arıyor.
Direkt gidersen bosarım demek doğru değil ama 2 çocuklu evde 1 ay hiç birbirini görmemek ne demek? Çocuklarla da ilgilenmiyor o zaman.
İşine geliyor demek ki böyle başı bos yaşamak.
çocuklarla ilgileniyor gayet mutlu sakin hali tavrı var bu durumlardan hiç rahatsız değilmiş gibi göstermelik mi anlayamıyorum. Yoksa gerçekten mutsuz ve belli etmememye mi çalışıyor.

Bir ay taş olsa çatlar. Ne sebepten olursa olsun bir ay süren bir kin normal değil.

Benim burnumu sürtmeye çalışıyor ben konuşmaya gitsem tamam boşanmaz biliyorum ama totosu iyice kalkar ağır satar kendini ulaşılmaz yapar vs. Adımı ondan bekliyorum ama daha ne zamana kadar
Bence siz çok egoist bir insansınız sehir dışına gittiklerin yetmiyor mu demişsiniz bir de iş için gidiyorsa buna niye tepki veriyorsunuz sürekli dizinizin dibinde duramaz çalışan bir adam, iş için Almanya ya gitmesi size niye bu kadar rahatsız etti aranızda güven problemi mi var.. direk boşanirim diyeceğine bende senle geliyim deseydin

M murde Aslında gitmemiş ve sözünü dinlemiş bence bu bir artı fakat trip yapıyor gönderilmediği için. Dolayısıyla sözünüz dinlendiği için konuşmak için adım attığınızda ezik olmuyorsunuz.

Yani hem gönderilmemiş hem de oturup ona güleryüzlü davransın diye totonuzda mı dolaşsın?

Ben eşinizi daha makul buldum valla şu tartışmada.

Fakat bir aylık küslüğü düşününce sizin evlilikten hayır gelmez bence. Bu kadar küs kalabildiğinize göre zaten bi çok şey tükenmiş demektir.

çocuklarla ilgileniyor gayet mutlu sakin hali tavrı var bu durumlardan hiç rahatsız değilmiş gibi göstermelik mi anlayamıyorum. Yoksa gerçekten mutsuz ve belli etmememye mi çalışıyor.
Yorumlarınızı okudum esinizin iş için şehir dışına çıkmasına laf etmişsiniz. Ne yapsın işi gereği gidiyorsa gitmesin mi?

Siz çocuklardan dolayı ekstra hicbirsey yapmıyorken esinizin yurtdışına gideceğim demesine sinirlenmissiniz. Bir bakıma haklısınız ama sizde kendinizi tamamen çocuklar dışındaki hayata kapatmayın. Kimse böyle yapan kadınlara madalya vermiyor. Çocuklarınızı eşinize bırakın, gezin, dolaşın, sinemaya, tiyatroya gidin.

Sizin genel bir iletişim sorununuz var zaten eşinizle bu olay ilk değil sonda olmayacaktır haliyle.

Yarı yarıya hatalısınız. Siz ani tavır koyup boşanırım diye tehdit ettiğiniz için, eşinizde sizin fikirlerinizi almadığı için.

Bence siz çok egoist bir insansınız sehir dışına gittiklerin yetmiyor mu demişsiniz bir de iş için gidiyorsa buna niye tepki veriyorsunuz sürekli dizinizin dibinde duramaz çalışan bir adam, iş için Almanya ya gitmesi size niye bu kadar rahatsız etti aranızda güven problemi mi var.. direk boşanirim diyeceğine bende senle geliyim deseydin
iş için gitmiyor tabiki gezmek için. İş için gittiği şehir dışlarına karışmıyorum olayı çok abarttı her şehir dışına çıktığında sesimi çıkartmadığım için ve evde huzursuzluk olmasın diye çırpındığımı gördükçe o bunlarla yetinmedi şimdide yurt dışına çıkma isteği oluşu. Arkadaşlarıyla gidecekmiş

M murde Aslında gitmemiş ve sözünü dinlemiş bence bu bir artı fakat trip yapıyor gönderilmediği için. Dolayısıyla sözünüz dinlendiği için konuşmak için adım attığınızda ezik olmuyorsunuz.

Yani hem gönderilmemiş hem de oturup ona güleryüzlü davransın diye totonuzda mı dolaşsın?

Ben eşinizi daha makul buldum valla şu tartışmada.

Fakat bir aylık küslüğü düşününce sizin evlilikten hayır gelmez bence. Bu kadar küs kalabildiğinize göre zaten bi çok şey tükenmiş demektir.
Bir konuşmayı uzlaşmayıda mı haketmedim 10 yılımı vermişim. Daha önceki küslüklerimizde de hiç bişey yokmuş gibi konuştuk barıştık sürekli devam etti küsmeler barışmalar. Şimdi öyle bi olsun istiyorumki bu küslük dönem noktası olsun

Bir konuşmayı uzlaşmayıda mı haketmedim 10 yılımı vermişim. Daha önceki küslüklerimizde de hiç bişey yokmuş gibi konuştuk barıştık sürekli devam etti küsmeler barışmalar. Şimdi öyle bi olsun istiyorumki bu küslük dönem noktası olsun

Önceki konularını okudum,vazgeçtim. Eşin seni sevmiyor. Çocuklarını al çık o evden.

Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
Önceki konularınıza baktım. Ve şunu anladım sizde çok kinci ve geçimsiz birisiniz kusura bakmayın. İftara gitmişsiniz konulan tabağa dokunmamışsınız bile, eve girersen selam bile vermemişsiniz cıkarken yine aynı şekilde. Bayramda elini zoraki öpmüşsünüz çünkü fırsat olmamış yine tatsızlık çıkmış. Yani bunları yaparak nasıl iyi olmayı bekliyorsunuz ki? Üstelik bu kadın sizin çocuğunuza bakıyor. Sırf bunun için bile biraz alttan alabilir yaşına hürmeten en azından yapmanız gerekenleri yaparsınız. İğneyi önce kendinize batırın sonra çuvaldızı başkasına.

Selam vermek, selam almak, ikram edileni yemek bunlar hep görgü kuralıdır. siz yapın karşılık alamazsanız devamını getirmezseniz. ha yok yapmam diyorsanız da alın çocuğunuzu kreşe verin daha da muhatap olmayın kimseyle. Hem kendinizi mutsuz ediyorsunuz hem de etrafınızdakileri. Buna hakkınız yok. Bir de sürekli ne yapacağım bana akıl verin, kendimi nasıl saydıracağım Bunlara demişsiniz. siz bi o saygıyı gösterin devamı gelir. O saygı sizin kendinize olan özgüveninizi gösterir zaten. Umarım bir gün idrak edebilirsiniz.

bu konunuza gelince adam direk gidicem der demez ağzına lafı tıkmışsınız boşarım seni diyerek. Bu kadar pelesenk yapmayın dilinize bu kelimeyi. Sağ duyulu olmakta fayda var. Sakin kalsaydınız keşke. Sinirlerinize hakim olmayı öğrenmelisiniz belki de yılların birikmişliği vardır bilemiyorum bi terapiste gitseniz eşinizle beraber.

Son düzenleme:
E siz hep böyle küsüyormuşsunuz zaten. Sizin ilişkinizde gayet normalleşmiş bir olay bu. Aranızda sevgi saygı olsaydı böyle olmazdı, zira ikinizinde birbirine tahammülü kalmamış.

Konularınıza baktım şimdi yarısı eşinizle küsmek üzerine yarısı kayınvalide. Artık bu küsme olayına alışmış olmanız lazım bu kaçıncı. Bir konunuzda da ayağına gitmek istemiyorum, kocamı kendime çekmek istiyorum ama yazmışsınız. Evliliğinizi ego savaşına çevirtmişsiniz. Anlaşamıyorsanız boşanın zira aynı evin içinde konuşmadan yaşanan evlilik olmaz.

Açın davayı, verin celbi eline dönüm noktası olsun işte. Madem boşanırım demek bu kadar kolay boşanıverin.

"Almanya'ya gideceğim" cümlesine "Her şeyin üzerine yemin ederim ki boşanma davası açarım" diye bir cümle kurduğunuza göre siz ruhen boşanalı epey oluyor.

Reis niye cat diye boşarım dedin ki bi punduna getirip beraber gitseydiniz keşke...
Bu arada 1 ay boyunca kus kalmaya nasıl dayanabildiniz...
Sordunuz mu hiç "Reis nereye kadar bu küslük " diye

Sürekli küsüp barismalari ve bosanmakla tenkit etmeleri bir kenara bırakıyorum ; hadi eşiniz sizinle konuşmadı siz nasıl bir ay tepki vermediniz ?! Nasıl vermezsiniz taş olsa çatlar en azından çocuklar adına muhakkak konuşmanız gerekirdi !

Keşke Almanya ya gitmesine ses etmeseydiniz..şuan yanınızda da ne değişti..adam resmen Amerika da gibi.Almanya da olsaydı belki resim atardı,değer verip sizi arardı..yaşadıklarını paylasirdi.bana eşinizi fazla sıkıyorsunuz gibi geldi.sunu unutmayın az biraz özgür birakirsaniz bu adam sizide mutlu eder.kendiside mutlu olur.bence eşinizin yanına gidin ve dürüst bir şekilde ozurdileyin.eski olayları falan unutun eğer gerçekten evli kalmak istiyorsanız gurur yapmayın çünkü çok hatalısınız.nitelikli birliktelikler diliyorum..yanında konusmadigin birliktelikler çok yıkıcı oluyor.

Back
X