1 aydır rüyama giren erkek ?

PsikologOzge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
26
0
36
Ankara
1 aydır rüyamda görüyorum.Esmer simsiyah saçları var ela gözlü ve gözleri sürmeli bi erkek giriyor rüyama.Çok tatlu Onu bulmak istiyorum bakınıyorum etrafımda böyle biri yok.Sırf erken uyuyom rüyama girsin diye Onu rüyada görmediğim gün günüm kötü geçiyor :89: Ne yapcam ben ya

ay ne guzel ya keske ben de boyle ruyalar gorsem her gun aynı kısıyle ruyalarda bulussak

arka arkaya görülen rüyalar haberci rüyalar diye bir şey okumuştum iyi bak etrafına =)

"ruyalarda buluşalım"diye bi şarkı vardı onu sana armagan ediyorum canım:)
negüzelll ben kabuslar gördügümdenn olmaması için dua ediyorum sende olsun diye
inşşş karşına çıkar:)sadece ruyalarda kalmaz:)

Ne kadar ilginç :)
Belki ileride öyle biri olacaktır hayatında, bu da sana şimdiden bir ipucudur.....

Ben de bir kere rüyamda hiç tanımadığım bir çift gördüm.
Ve bir gün sonra onları yolda gördüm.
yaşadığım şoku tahmin bile edemezsin.
ama kimdi neydi neyin nesiydi o rüya hiç bir zaman anlamadım......

Canım rüyalar habercisirr buna cokk inanırım çünkü annemde hep anlatır babamı hiç tanımazmış rüyasında görmüş ilk :)

bir bilinçaltı sistemidir anlaşılması mümkün olmayan durumdur. bir insanın tanımadığı birini rüyasında görmesi olsa olsa biliçaltıdır. bide şu yönden düşün en azından rüyalarında buluşuyosun

arka arkaya görülen rüyalar haberci rüyalar diye bir şey okumuştum iyi bak etrafına =)
bakıyorum yolda yürürken bile yanımdan geçen tüm erkeklere
inş canım :)

Hmm canım ben görsem oğlanı bırakmam

Canım rüyalar habercisirr buna cokk inanırım çünkü annemde hep anlatır babamı hiç tanımazmış rüyasında görmüş ilk :)
ne romantik

ay ilahi

Bende öyle erkek istıyorum sadece rüyada gördüm ama uyanınca yok olan keza bunlarrın gerçek halleri öle oy ne güzeldi olmuyor

bende bi ara sürekli aynı şeyi görüyodum rüyamda ve sonunda gerçekleşti rüyam seninki gibi erkek değilde bi yerde işe başladığımı görüyodum sürekli hep aynı yerdi sonunda rüyamdakının aynısıda olmasa çok benzer bi yerde işe başladım umarım senin rüyanda haberci bi rüyadır

Ilgincmis.Ben genelde ertesi gün olacak ufak tefek seyleri görürüm rüyamda.Ama böyle bisey görmedim simdiye kadar.

2005 yılında ÖSS icin dersaneye giderken ben de aynı rüyayı görüyordum. Deniz kenarında bir yer, sahildeyim, sarışın yakışıklı bir çocuk bana dizçökmüş yalvarıyo :) Defalarca gördüm aynı rüyayı...

"Amaaan Anadolunun bağrından kalkıp tatile denize gidicem ve orda biri bana yalvarıcak" pehhhh popom acık kalıo galiba demiştim

Çanakkale üniversitesini kazanmıştım :) İki ay sonra bir yakışıklı ilişti gözüme Çok uğrastı benimle olabilmek icin Kordonda, sahilde ondan ayrılmamam icin yalvardı

Ve o yakışıklı şimdi bnm kocam İşte bu yüzdendir ki uzun süre peşpeşe gördüğüm rüyalara heep dikkat ederim D:

çok ilginç her gün aynı rüya görülür müymüş:)
belki öyle biri olmasını istiyorsundur bilinç altına işlemiştir kim bilir:)

canım ne güzel ya önceden görüyorsun rüyalarda falan
Evlenceğin ya da tanışıcağın kişileri rüyalarda gören çok insan var
Hayırlısı diyelim
Bu arada uyumak senin için artık çok heyecanlıdır

Annem babamı hiç tanımadığı zaman rüyasında görmüş ilk..Sonra gercekte görünce şok olmus..Şu an 36 yıllık evliler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…