- Konu Sahibi PsikologOzge
-
Evet aynen öyle canım ...Yüz hep aynı yüz mü?
Kişi aynı kişi
Bende öyle erkek istıyorum sadece rüyada gördüm ama uyanınca yok olankeza bunlarrın gerçek halleri öle oy ne güzeldi olmuyor
inş canım..bende bi ara sürekli aynı şeyi görüyodum rüyamda ve sonunda gerçekleşti rüyam seninki gibi erkek değilde bi yerde işe başladığımı görüyodum sürekli hep aynı yerdi sonunda rüyamdakının aynısıda olmasa çok benzer bi yerde işe başladım umarım senin rüyanda haberci bi rüyadır
ruyalara çok inanırımda..
sen üstünü ört yinede popişi falan uyumadan ..
Bendede ilk defa oluyor :2:Ilgincmis.Ben genelde ertesi gün olacak ufak tefek seyleri görürüm rüyamda.Ama böyle bisey görmedim simdiye kadar.
Ay ne güzel canım allah bozmasın2005 yılında ÖSS icin dersaneye giderken ben de aynı rüyayı görüyordum. Deniz kenarında bir yer, sahildeyim, sarışın yakışıklı bir çocuk bana dizçökmüş yalvarıyo :) Defalarca gördüm aynı rüyayı...
"Amaaan Anadolunun bağrından kalkıp tatile denize gidicem ve orda biri bana yalvarıcak" pehhhh popom acık kalıo galiba demiştim
Çanakkale üniversitesini kazanmıştım :) İki ay sonra bir yakışıklı ilişti gözümeÇok uğrastı benimle olabilmek icin Kordonda, sahilde ondan ayrılmamam icin yalvardı
Ve o yakışıklı şimdi bnm kocamİşte bu yüzdendir ki uzun süre peşpeşe gördüğüm rüyalara heep dikkat ederim D:
:) Cok tatlu amaçok ilginç her gün aynı rüya görülür müymüş:)
belki öyle biri olmasını istiyorsundur bilinç altına işlemiştir kim bilir:)
Evet akşam olsada uyusam diye can atıyomcanım ne güzel ya önceden görüyorsun rüyalarda falan
Evlenceğin ya da tanışıcağın kişileri rüyalarda gören çok insan var
Hayırlısı diyelim
Bu arada uyumak senin için artık çok heyecanlıdır
Annem babamı hiç tanımadığı zaman rüyasında görmüş ilk..Sonra gercekte görünce şok olmus..Şu an 36 yıllık evliler :)
gelecekteki eş adayın olmasıngünün birinde karışılaşırsın inş
1 aydır rüyamda görüyorum.Esmer simsiyah saçları var ela gözlü ve gözleri sürmeli bi erkek giriyor rüyama.Çok tatluOnu bulmak istiyorum bakınıyorum etrafımda böyle biri yok.Sırf erken uyuyom rüyama girsin diye Onu rüyada görmediğim gün günüm kötü geçiyor :89: Ne yapcam ben ya
eyvah eyvahbende size bisey anlatiyim..benim de bikac ayda bir..ruyama giren biri var..kucuklugumden beri hata bu ruyayi goriyorum:)
onla cok mutluyum...harika biri..ama ne olursa olsun....onun yuzunu goremedimruyamda:)
ve eminim esim degil :)
yeni ayrıldığın sevgilini görüp ne yapcan kızHahahahaKoptum ben burda yaaaaaaaa.... Yemin ederim. Ya çatlak arkadaşım :) Çok tatlısın bi kere onu söyleyim ilk öncelikle. Bi kere bana da oldu bu. Sadece bi kere görebildim onu. Ve o rüyadan hiç uyanmak istemedim Erken uyuyorum diyorsun, bakıyorum bulamıyorum diyorsun ya orda koptum :) Ben de şu sıra bulduğum yere kıvrılıp uyuyorum, sırf yeni ayrıldığım sevgilimi görebilmek için. :) Napıcaksın bilmiyorum. Ama umarım sürekli görmeye devam edersin, ta ki onu bulana kadar
aminnnnayy ne hoş. inşallah bulursun ela gözlünü.
belki de biryerlerde seni bekliyordur. kimbilir
aminnnnbelkide karsina böyle biri cikacaktir zamana birak :)
Bende 1 ay önce 1 hafta her gece bir erkek gördüm rüyamda ama anlam veremedim Siyah saçlı beyaz tenli benden 3 yaş büyüktü tam benim hayallerimdeki gibiydi her gece onu görmek umuduyla yatıyordum bende ama ne zaman bunu bi arkadaşıma anlattım o çocuk gelmez oldu
doğuşa benzemiyor ya doğuşun gözleri maviDoğuş doğuş
ben de rüyamda yeşil gözlü yakışıklı birini gördüm rüyamda üç gece üsüste..vee aradan 10 gün geçti o yakışıklıyla tanıştım şimdi 6 yıllık eşim olur kendileri.
sen de inşaallah bulursun rüyalarının erkeğini belki yakında çıkar karşına:)
aynen öyleVayyy ne kadar ilginç
olabiliyor böyle şeyler bi arkadasımda rüyasında bi kız görüyordu sürekli adıda züleyhaydı yıllar sonra o kızla evlendi kızın ismi zeliha
enteresan gelmişti bana
1 aydır rüyamda görüyorum.Esmer simsiyah saçları var ela gözlü ve gözleri sürmeli bi erkek giriyor rüyama.Çok tatluOnu bulmak istiyorum bakınıyorum etrafımda böyle biri yok.Sırf erken uyuyom rüyama girsin diye Onu rüyada görmediğim gün günüm kötü geçiyor :89: Ne yapcam ben ya
ahahah çok tatlı yaaaabul onu bul bul sonra çeyizlerini paylaş gelinliğini paylaş çok heycanlı ya huhaha
evet canım öyle amabugün görmedim rüyamda günüm kötü geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?