1 aydır rüyama giren erkek ?

Yüz hep aynı yüz mü?
Kişi aynı kişi
Evet aynen öyle canım ...
Bende öyle erkek istıyorum sadece rüyada gördüm ama uyanınca yok olan keza bunlarrın gerçek halleri öle oy ne güzeldi olmuyor

inş canım..

ruyalara çok inanırımda..
sen üstünü ört yinede popişi falan uyumadan ..

Ilgincmis.Ben genelde ertesi gün olacak ufak tefek seyleri görürüm rüyamda.Ama böyle bisey görmedim simdiye kadar.
Bendede ilk defa oluyor :2:
Ay ne güzel canım allah bozmasın
çok ilginç her gün aynı rüya görülür müymüş:)
belki öyle biri olmasını istiyorsundur bilinç altına işlemiştir kim bilir:)
:) Cok tatlu ama
Evet akşam olsada uyusam diye can atıyom Bugünde gördüm :)
Annem babamı hiç tanımadığı zaman rüyasında görmüş ilk..Sonra gercekte görünce şok olmus..Şu an 36 yıllık evliler :)

maşallah.Bende bugün alışverişe giderken gördüm gibi geldi çok benzettim yüzünü görünce hüsran Ama kalbim durcak gibiydi ya

Hahahaha Koptum ben burda yaaaaaaaa.... Yemin ederim. Ya çatlak arkadaşım :) Çok tatlısın bi kere onu söyleyim ilk öncelikle. Bi kere bana da oldu bu. Sadece bi kere görebildim onu. Ve o rüyadan hiç uyanmak istemedim Erken uyuyorum diyorsun, bakıyorum bulamıyorum diyorsun ya orda koptum :) Ben de şu sıra bulduğum yere kıvrılıp uyuyorum, sırf yeni ayrıldığım sevgilimi görebilmek için. :) Napıcaksın bilmiyorum. Ama umarım sürekli görmeye devam edersin, ta ki onu bulana kadar

ayy ne hoş. inşallah bulursun ela gözlünü.
belki de biryerlerde seni bekliyordur. kimbilir

Bende 1 ay önce 1 hafta her gece bir erkek gördüm rüyamda ama anlam veremedim Siyah saçlı beyaz tenli benden 3 yaş büyüktü tam benim hayallerimdeki gibiydi her gece onu görmek umuduyla yatıyordum bende ama ne zaman bunu bi arkadaşıma anlattım o çocuk gelmez oldu

ben de rüyamda yeşil gözlü yakışıklı birini gördüm rüyamda üç gece üsüste..vee aradan 10 gün geçti o yakışıklıyla tanıştım şimdi 6 yıllık eşim olur kendileri.
sen de inşaallah bulursun rüyalarının erkeğini belki yakında çıkar karşına:)

bende size bisey anlatiyim..benim de bikac ayda bir..ruyama giren biri var..kucuklugumden beri hata bu ruyayi goriyorum:)
onla cok mutluyum...harika biri..ama ne olursa olsun....onun yuzunu goremedim ruyamda:)
ve eminim esim degil :)
eyvah eyvah
yeni ayrıldığın sevgilini görüp ne yapcan kız
ayy ne hoş. inşallah bulursun ela gözlünü.
belki de biryerlerde seni bekliyordur. kimbilir
aminnnn
belkide karsina böyle biri cikacaktir zamana birak :)
aminnnn

Valla canım bende bugün göremedim

doğuşa benzemiyor ya doğuşun gözleri mavi hem ondan daha yakışıklı

amin canım allah mutluluğunuzu daim etsin

olabiliyor böyle şeyler bi arkadasımda rüyasında bi kız görüyordu sürekli adıda züleyhaydı yıllar sonra o kızla evlendi kızın ismi zeliha
enteresan gelmişti bana

ahahah çok tatlı yaaaa bul onu bul bul sonra çeyizlerini paylaş gelinliğini paylaş çok heycanlı ya huhaha

bende rüyamda irfan değirmenciyi görüyorum. görmekle kalmıyorum öpüşüyoruz
gömleğine kadar çıkardım hatta
vallla bak

ulaşacak mıyım ona,yooo...
anca rüyamda görrüm zaten :97:
rüya işte
seninkide böyle bi şey

bende dun ruyamda bı kızla ılıskı kuruyodum kadınalr klubune bu aralar cok takılıyom galıbaayy ıgrenctı neyse bencıkıyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…