- Konu Sahibi PsikologOzge
-
inşhiç konuşmuyo musun :97: sorsana bi adı neymişolur mu olur annemde görmüş babamı hayırlı işler bunlar kesme umudu bu gece kesin gelicek gör bak.
Hmm öylemi diyosunbende rüyamda irfan değirmenciyi görüyorum. görmekle kalmıyorum öpüşüyoruz
gömleğine kadar çıkardım hatta
vallla bak
ulaşacak mıyım ona,yooo...
anca rüyamda görrüm zaten :97:
rüya işte
seninkide böyle bi şey
bende dun ruyamda bı kızla ılıskı kuruyodum kadınalr klubune bu aralar cok takılıyom galıbaayy ıgrenctı neyse bencıkıyorum:18:
Bende üniversite hazırlanıyorum bu sene.Aynısı benim içinde olsa ne güzel olurvalla güzelmiş sevgilim yok bari rüyalrda bluştugum biri olsa
ama olabiliyo ünide bi oda arkadasım vardı ilk sene o bahsetmişti
okula gelmeden bi rüya gördümburda biriyle tanışıyorum yurdun karsısında merdivenler vardı tarif etti ordan biri cıkıp geliyo falan die sonra bigün yurdun önündedyiz cocuk elinde valizle cıka geldi ek yerleştirmeyleve sonuc evlendiler ve kesinlikle birbirlerini önceden tanımıyolardı ama kızın tarif ettiği cocukla gelen kişi aynıydı:81:
Gerçekten çok enterasan bir aydır aynı kişiyi görmeniz. Sanırım bilinç altı ile ilgili bir durum. Belki de karşınıza öyle biri çıkacak rüyalara inanırım. Gördüğüm bir çok rüyayı yorumlarım ve gerçekten bunu yaşarım. Mesela ben de rüyamda hep BMW araba görürüm. Ankara trafiğinde zebil gibi BMW araba kaynıyor ve ben hep bakıp iç geçirdiğim için bilinç altı işte rüyamda da görüyorum.
Hmm.Öyle biri tanımıyorumki amagercekte görmedigin hic birseyi hatta hic kimseyi rüyanda göremezsin diye bir yazi okumustum bu yüzden körler rüya görmez sadece sesle olan kismini algilarmis
hakkinizda hayirlisi olsun diyelim...
inş inşBelki karsına çıkacak olan beyaz atlı prensin habercisidir bu rüya
maşallahben yıllar önce kumral uzun boylu beyaz tenli bi öğretmen gördüm rüyamda yolda yürüyorduk ve ben çok mutluydum çocuk benle çok ilgiliydi sürekli bana bakarak yürüyodu gülüp konuşuyoduk çocuk öğretmendi ozaman anneme anlattım bana hee öğretmende seni alır demişti:)))
yıllar geçti nişanlımla tanıştım aynen o ve öğretmen:)) sevgiliyken ayrıldık tamamen bitti artık görüşmüyoduk ama o çok istiyodu beni bitirmek istemiyordu kesinlikle olmaz derken rüyalarıma girdi hergece hemde hergece dayanamadım mesaj attımki o şehri terkedip gitmek üzereymiş bana yansımış bu demekki rüya yoluyla gitme dedim ikna ettim ama barışmadım tabi yine çok yalvardı görüşmdim bile :))) aradan biraz daha zaman geçti ama rüyalarım bitmedi sürekli rüyamda gördüm dayanamadım tamam buluşalım dedim buluştuk buluştuktan tam 1 ay sonra sözlendik şimdi nişanlıyımm onunla kısmet herşey olmaz derdim oldu hemde yıllar önce rüyamda gördüğüm adamla gerçektende çoook ilgilidir yol iz demez sarılır öper hep öyle rüyamdaki gibidir maaşallah:)
fazla dillendirme rüyanı hayır olsun inşallah tadını çıkar fazla kaptırmadan
ben de 3 aydır birini görüyorum rüyalarımda fakat hiçbirşey olduğu yok. gördüğüm kişi tanıdığım bildiğim birisi. gece gündüz onu düşündüğüm için rüyalarımda bilinç altı fışkırması yaşıyorum resmenhayırlara vesile olsun diyelim. ikimizin de rüyası gerçek hayatta güzel birşeyle yorumlanır inşallah
Buraya yazdım sadece arkadaşlarımada söyledimÇok ilginç cidden.
Boş yere görmüyorsundur bu rüyaları.
Bir rüyayı birden çok kez görüyorsan vardır onda bir iş.
Ama cidden birilerine anlattığın zaman uçup gidiyor o rüyalar niyeyse.
Bu yüzden olağan dışı sayılabilecek birtakım şeyleri başka insanlarla paylaşmamak gerek.
benim annemde babamı tanımadan önce hep rüyasında görmüş tanışmışlar annem sonradan rüyasında görüdğü kişi olduğunun farkına varmış
valla bulursun inşallah o adamı
tadını cıkar ama cok da bel bağlama
Valla işte orta boylu biri yanına gidiyorum rüyada ama nedense hiç konuşmuyoz sarılmaktan başka bişi yapmıyoz.sen kafayı yemişsinşaka şaka seni korkutmak istemiyorum ama bunlar 3 harflilerde olbilir dikkat et canm her rüyada haberci değildr adamı nasıl görüyosun biraz bahsedersen sevinrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?