1 ayım kaldıı :-//

y_2che

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
169
0
96
İstanbul
kızlar benim 2,5 yıldır bi ilşkim var 21 yaşındayız. 20 martta erkek arkadaşımın doğum günü hala bişey bulamadım :25: inşallah evliliği düşünüyoruz aramızda yüzük taktık; bulamayanlara fikir olsun diye söyliyim şimdiye kadar ona ilk yılımızda onunla ilgili tuttuğum bi günlük, içinde resimlerimizin olduğu bi elektronik çerçeve, saat, gömlek, resmimizin olduğu sihirli kupa aldım ama şimdi hiçbişey aklıma gelmiyor, offf ne alsamki :74: kowalski ayakkabılar çok hoşuma gidiyor aslında ??

Son düzenleme:
tuttuğu takımla ilgili bişeyler alabilirsin erkekler seviyor böyle seyleri

Canım keşkee ilk seferde o kadar çok şey almasaydın diğer yıllara hediye bırakmamışsın bak zorlanırsın ilerleyen yıllarda demedi deme :)

cüzdan-kemer
mont
çok istediği bir spor ayakkabı
resimlerinizden oluşan bir albüm
kravat-kravat iğnesi takımı
kol düğmesi
ikinizin resmini bastırdığın bir mouse pedi
ikinizin resminin olduğu t-shirtler

aklıma gelen bunlar canım:71:

kızlar benim 2,5 yıldır bi ilşkim var 21 yaşındayız. 20 martta erkek arkadaşımın doğum günü hala bişey bulamadım :25: inşallah evliliği düşünüyoruz aramızda yüzük taktık; bulamayanlara fikir olsun diye söyliyim şimdiye kadar ona ilk yılımızda onunla ilgili tuttuğum bi günlük, içinde resimlerimizin olduğu bi elektronik çerçeve, saat, gömlek, resmimizin olduğu sihirli kupa aldım ama şimdi hiçbişey aklıma gelmiyor, offf ne alsamki :74:

unuttum bide takımının formasını, t-shitünü bide polarını aldım :89:
he bide 2 tane atkı ördüm:52:

alacak bir şey bırakmamışsın ki:37:

çok şey bekler senden. işin zor:26:

şiir yaz:24:

ona kalırsa hd tv ne play station istiyor :27: 300-400 liraya kadar çıkabilirim ama off bulamıyorumki :26:

Ayni dert 2-3 ay önce bendede vardi kara kara ne alsam diye düsünüyodum 17 ocakta dogum günü vardi ve ben onun bu dogum gününde birsey anladim biz bayanlara nekadar basit görünsede erkekler eger futbol delisiyse en güzel hediye formaymis :9: Allahimmm bi sevindiki sormayin gecen yaz almanyadan türkiyeye yanina giderken 200€ ya saat almistim onuda cok cok begenmisti hic cikarmaz ama bu forma baska birseymis ya. Ama bide söyle birsey var ben koyu besiktasliyim fanatik derecesinde oda koyu galatasarayli biz coooook atisiriz bu konuda bende hosuna gidecegine bildigim icin formayla resim cektirip öyle yollamistim. Internetten siparis verdigim icin zaten orjinal kutusunda geliyor icinede resimleri koymustum inanin okadar sevindiki formayi dolabinin icine degilde dolabin kapagina asmis ama tabi forma orjinal olcak arkasinada erkek arkadasinin ismini yazdirirsin süper olur bence. Tek kriter futbol manyagi olmasi lazim :34:

tuttuğu takımın maçına en güzel yerden bilet alabilirsin canım
benim erkek arkadaşım bana bi beşiktaş atkısı almştı boynuma takmak için açtığmda içinden biletler çıktı çook ama çook sevindim:16:yada erkekler için çelik bileklikler var onlarda çok hoş içine ikinizin ismini yazdırabilirsin

ne şanslıymış yaa acaba sana ne aldı merak ettim şimdi.Benim kız arkdşmda senin gbi sevglisine bir sürü şey almştı erkek arkdşı sdce bi kolye almş bence erkekler daha çok almalı :34:

onun şansı benim :66: oda bana saat, yüzük(alyans),pırlanta kolye almıştı (yüzük bana yar olmadı, doğumgünümden 2 gün önce kavga ettik ve denize attııı :17:) aslında haklısın kıza alınıcak sey o kadar çokki..

Son düzenleme:
Ayni dert 2-3 ay önce bendede vardi kara kara ne alsam diye düsünüyodum 17 ocakta dogum günü vardi ve ben onun bu dogum gününde birsey anladim biz bayanlara nekadar basit görünsede erkekler eger futbol delisiyse en güzel hediye formaymis :9: Allahimmm bi sevindiki sormayin gecen yaz almanyadan türkiyeye yanina giderken 200€ ya saat almistim onuda cok cok begenmisti hic cikarmaz ama bu forma baska birseymis ya. Ama bide söyle birsey var ben koyu besiktasliyim fanatik derecesinde oda koyu galatasarayli biz coooook atisiriz bu konuda bende hosuna gidecegine bildigim icin formayla resim cektirip öyle yollamistim. Internetten siparis verdigim icin zaten orjinal kutusunda geliyor icinede resimleri koymustum inanin okadar sevindiki formayi dolabinin icine degilde dolabin kapagina asmis ama tabi forma orjinal olcak arkasinada erkek arkadasinin ismini yazdirirsin süper olur bence. Tek kriter futbol manyagi olmasi lazim :34:

onuda yaptımm :51: ikimizede forma aldım isim yerine "e-t" yazdırdım (başharflerimiz), numara yerinede birimizinkine 22, diğerine 11 numara yazdırdım başlama tarihimiz (22.11.2008)
off çok erken tükettim galiba tüm hediyeleri:52:

tuttuğu takımın maçına en güzel yerden bilet alabilirsin canım
benim erkek arkadaşım bana bi beşiktaş atkısı almştı boynuma takmak için açtığmda içinden biletler çıktı çook ama çook sevindim:16:yada erkekler için çelik bileklikler var onlarda çok hoş içine ikinizin ismini yazdırabilirsin

kombine bileti olmazsa evet, çook sevinceğinden eminim :66:

kowalski ayakkabılar aklıma geldi en son 230 falan , nasıl olurki sizce ??:69: bide psp ler var atari gibi bişe erkekler bayılıyor ama 500 tl yaa :53: psp ye hasta olacağından eminimm

Son düzenleme:
cnm kowalskiler güzel hiçbişy bulamazsan en son onu alırsın..
ama güzel bi cüzdan alıp üzerine gümüşçüde başharflerinizi yazdırabilirsn ?

En önemlisi kendi ellerinle pasta yapman bence,hangi erkeğe sorsam "Çok mutlu olurdum,kendi elleriyle yapmış sonuçta" dedi.Birde siyah gömlek.. Erkeklere çok yakıştırıyorum :)

Back
X