Yazdiklarimin icerisinde tek bir cumle dahi sizi kirmak ya da elestirmek amacli degildi. Aksine samimiyetinize binaen yazdim. Birbirimizi daha iyi anlariz diye dusunuyorum, ben de bosanmis anne baba cocuguyum. Arti babasini hic tanimamis bir cocuk. Ustelik 3 sene sonunda gelen, mucize (!) Dedikleri o bebek iste benim :) kac yastik islandi, kac gecem sabahlara kostu, kac zaman o kalbimdeki siziyi icime bastirdim, bir anlatsam.ilkokulda okul cikisi gelen anne babalara icimde duydugum o ofke... Niye ayrildilar derseniz, sebepsiz. Paylasimimiz kalmadi dendiginde epey bir gulmustum. Gulmek dedigime bakma, o acili senelerin ofke cikisi gulmekti. Vw tek basima evlendim. Bir konuda daha belirtmistim, 3-5 kisi degil, tek basima nikahim oldu benim.
Simdi bu konuyu okurken, gozlerim dola dola okudum. Icim sizladi, bundan oturu oyle bir yorumda bulundum, kirmak degildi amacim. Ama ortada ciddi bir tartismaniz yok, siddet yok, kufur vs de yoktur diye dusunuyorum. Ilgisizligin sebebi o cicim olarak gececek olan evliligin hamilelikle gecip henuz evliligi yasayamamis olmaniz olabilir. Oturup acikca konusmayi, eksikleri sebepleri bulmayi deneyin. Sirf bebisiniz izin degil, kendiniz icin de... Mutlu olun hep...