1 aylık bebeğim bide boşanasım var.. :(

Yazdiklarimin icerisinde tek bir cumle dahi sizi kirmak ya da elestirmek amacli degildi. Aksine samimiyetinize binaen yazdim. Birbirimizi daha iyi anlariz diye dusunuyorum, ben de bosanmis anne baba cocuguyum. Arti babasini hic tanimamis bir cocuk. Ustelik 3 sene sonunda gelen, mucize (!) Dedikleri o bebek iste benim :) kac yastik islandi, kac gecem sabahlara kostu, kac zaman o kalbimdeki siziyi icime bastirdim, bir anlatsam.ilkokulda okul cikisi gelen anne babalara icimde duydugum o ofke... Niye ayrildilar derseniz, sebepsiz. Paylasimimiz kalmadi dendiginde epey bir gulmustum. Gulmek dedigime bakma, o acili senelerin ofke cikisi gulmekti. Vw tek basima evlendim. Bir konuda daha belirtmistim, 3-5 kisi degil, tek basima nikahim oldu benim.
Simdi bu konuyu okurken, gozlerim dola dola okudum. Icim sizladi, bundan oturu oyle bir yorumda bulundum, kirmak degildi amacim. Ama ortada ciddi bir tartismaniz yok, siddet yok, kufur vs de yoktur diye dusunuyorum. Ilgisizligin sebebi o cicim olarak gececek olan evliligin hamilelikle gecip henuz evliligi yasayamamis olmaniz olabilir. Oturup acikca konusmayi, eksikleri sebepleri bulmayi deneyin. Sirf bebisiniz izin degil, kendiniz icin de... Mutlu olun hep...
Bu siteye yazmak faydalıymış ama..insanı iyi silkeliyo yapılan yorumlar.. size de kimseye de hiç kırılmadım.teşekkür ederim..

Teknoloji nin hayatımızı ele geçirmesi ile birlikte bütün evler bu dertten muzdarip insanlar artık o dünyada yaşamaya başladı . Bende dahil olmak üzere ama sorun yapmıyorum benden ilgi bekleyen ik ibebeğim var konuşmak muhabbet etmek istediği zaman zaten buyurup geliyor sizdede eminim o şekildedir tamamen tükendiğini zannetmiyorum. Biz kadınlar aabartmay i severiz çünkü. Ve bizdeki derdi nimet sayanlari unutmayalim . Lohusasın ve fazla alinganlik yapiyorsun bence cok normal.

Amannn bizim koca kişileri de sanki ilgiden öldürüyor bizi.
Ben derdim 'Allahım her halde konuşmayı unutcam' o kadar ses olmazdı bazen evde .
Ayrılmak,boşanmak cümle içinde bile ne kadar kolay kullanabiliyorsunuz :duduk:
Kolay zannediyorsunuz herhal :işsiz:

Başka sorunlarınız yoksa bebek var ilgizlik yüzünden boşanmak için çok erken gibi geldi. Yazık o kuzucuğa 2-3 sene sabredemezmisiniz. Sizde mutlu bir evliliği hak ediyorsunuz kesinlikle ondan sonra yolunuza bakarsınız.

Yalnızlık hissini de kendinize sosyal çevre yaparak aşabilirsiniz. Arkadaş gruplarınız artarsa eşinize çok kafa yormazsınız. Ev arkadaşı gibi yaşayamayı deneyebilirsiniz.

Lohusalıktan kaynaklanan düşünceler bnce.. sadece bebeğini düşün boş yere canını sıkma

Bugün kaç tane konuya göz attımmmm ..maşallah hiç kimse yapıcı değil ..herkes laf sokma derdinde ..kadın lohusa kadın sıkılmış lohusa depresyona girebilir ..olumlu şeyler yazın insanların kalpleri bu kadar mı taş ..

Konu bitmiyor da... biz konusunxa vidi vidi tek basimiza konusuyor olarak kaliyoruz. Telefonla bilgisayar ugrasarak kendinj iletisime kapatan bi adamin arkasndaki kuru gurultu oluyoruz sadece :/ birak bilim siyaset muzik belgesel gezme tozma konusmayi.. gunluk seylerden bile konussak dinlemiyor dinlemeyen..
Dun esim bana dedi ki, sen ne yorulmaz biseysin en yorgun oldugun anda bile uyku arasinda bile son derece anlasilir ve uzun cumleler kuruyosun benim icin konusmak kulfet ben zaten yorulmusum,bi de bana agzini acarak konus anlamadim falan diyorsun,konusuguma dua et..ben senin gibi degilim..dedi....
Yazdığınız da kendimi ve eşimi gördüm birebir aynı bizimki tv'ye konsantre ben bebeğe.. biyandan konuşmaya çalışıyorum karsıdakinde tık yokk ben dırdır yapan kadın olarak görünüyrm.. bide karar vermiş artk 10 da uyucakmış.. sabah kalkamıyomuş. Gerçekten bebeğimiz 7 aylık ve ben eşimden aşırı soğudum hiç sevgi kalmadı önceden işe gidince giysilerini koklardım üzülürdm :KK61:

Yazdığınız da kendimi ve eşimi gördüm birebir aynı bizimki tv'ye konsantre ben bebeğe.. biyandan konuşmaya çalışıyorum karsıdakinde tık yokk ben dırdır yapan kadın olarak görünüyrm.. bide karar vermiş artk 10 da uyucakmış.. sabah kalkamıyomuş. Gerçekten bebeğimiz 7 aylık ve ben eşimden aşırı soğudum hiç sevgi kalmadı önceden işe gidince giysilerini koklardım üzülürdm :KK61:

Oha ayni ben. Su an umrumda degil resmen. Cunku ilgisizlesti. Onu merak edyorum tamam iyi olmasini istiyorum falan. Ama bazen dyorum ki acaba sevmuorum da aliskanlik mi oldu yada acimaya mi basladim .. cunku ayy yazik yaa diyerek hazirliyorum yemegibi vs nolduysam.. :/

Daha çok yeni hersey lohusaliktan bende eşime sarmistim o dönem geçer bu kadar dert etmeyin

Oha ayni ben. Su an umrumda degil resmen. Cunku ilgisizlesti. Onu merak edyorum tamam iyi olmasini istiyorum falan. Ama bazen dyorum ki acaba sevmuorum da aliskanlik mi oldu yada acimaya mi basladim .. cunku ayy yazik yaa diyerek hazirliyorum yemegibi vs nolduysam.. :/
İnanki bende öyleyim ya tıpa tıp aynı vallahi. Sanirm bunlarn ilgisizliği bu duruma getirdi bizi. Birbirine askım canım diyen insanları görünce üzülüyorm resmen O bile yok bizde sevgiyi ilgiyi özledim valla ne yalan söyliyim benmde hakkım değlmi baktığımda sevgi dolu gözler görmek? Hödük gibi bakıyo ayni. :işsiz::KK11: .

Back
X