- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
Uyurken cikarip emzik veriyorum farkettigimde. Onun disinda valla uykuya dalarken de bazen pafmak emmek istioİnceldigini duymuştum ama doğruluk payı olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyurken cikarip emzik veriyorum farkettigimde. Onun disinda valla uykuya dalarken de bazen pafmak emmek istioİnceldigini duymuştum ama doğruluk payı olabilir
Biberonu kesmezsen emmez emzirmek dünyada en güzel şeylerden biri ve bebekler emme konusunda çok ustalar biz emzirmeyi bilmiyoruz be Bebek'te istemiyor zannediyoruz ama bebeklerin ihtiyacı meme !!!! Sana tavsiyem bebeğinle uyu sürekli ve ihtiyacı olduğu am arandığı an memeyi nazikçe ona yaklaştır o zaten kavrayıp alıcaktır gerekirse ten teması olsun birebir bebeğinle sarıl uyu uyan benim bebeğim hasta ede sadece mama yedi ama eve geldiğimizde ona asla biberon vermedim mama vermedim Okadar ağladıki benim bebeğim gerçekten çok ama çok zordu artık ağlıyordum bu benim bebeğim değilmi Nasıl bu kadar zor emer diye ama vazgeçmedim ona asıl ihtiyacı olduğu şeyi verdim şuan dokuzuncu ayında sıpa ve hiç mama yemedi emmesi iyi gitsin diye ek gıda da fazla vermiyorum sadece günde üç öğün diyicegşm o ki o sadece Bebek ve emmeyi çok iyi bilir sen emzirmeyi öğrenmelisinBugün meme için çok zorladım sonra biberon bile almayacaktı, aksam anca biberon aldı, biberona meme gibi davrandı.(( ben emzirme inadından vazgeçtim
![]()
Emzirme sanatı adlı kitabı öneririm aynı Zaman'da göğüs ucu çıkarıcı pompa al küçük birşey oğlum hastanede inat edip emmemişti göğsümü bu pompayla çeker çekmez sütüm aktı hamile arkadaşım aldı denedi dogum yapmadan önce tabi hamileyken sütü aktı çünkü hamilelikte göğüslerde süt oluyor emzirme zor değil Bebek bu içgüdü ile doğuyor yanlış davranış ve bilgisizlik sonucu aslında biz emziremiyoruzBende yakında doğurucam sütüm olmaz yada emmez bebeğim diye çok tedirginim.ayrıca emzirme eğlemide korkutuyor beni. Nedir bizlerin bu doğum oncesi ve sonrası stresi![]()
Bebegın ayına uygun olmayan emzik kıllanması damak bozukluğu yapar peltek konuşur diksiyon kursunda bir kız bu yüzden konulmasının ve damağının bozuk olduğunu söylediAğzının kenarından akan sütle ilgili bir fikrim yok ama 8,5 aylık bir oğlum var ve doğduğu günden beri neredeyse piyasadaki her çeşit emziği ve biberonu denedim. Sadece avent marka natural model olan biberonu ve avent soothie emziği aldı. Hatta soothie emziğin büyük boyunu bile reddetti, halen ufak boyundan devam ediyoruz. (Jo... mağazalarında farklı marka aynı tür emziklerden gördüm, böyle uyku arkadaşı denen peluşlara takılı. Ben aldığımda yoktu piyasada, internetten almıştım) Bazı bebekler cins sanırım, seninki de benimki gibi cinslerden :) biraz fazla seçiciler.. Ama kendi düşüncem bu biberon ve emzik gerçekten anne memesine yakın, o yüzden illa bunları istiyor. Emzirme konusunda da bence sütün varsa pes etme, acıktığı zaman illa emiyorlar. İster 2 dakika olsun ister 10 dakika olsun ihtiyaçları kadar emiyorlar. Oğlumdan gördüğüm tek değişen ya az ve sık emiyorlar ya da çok ve aralıklı emiyorlar. Keyifleri nasıl isterse.. Sadece sütünün olduğundan emin ol ki aç kalmasın. Bir de sütünü sağmanı önerebilirim. Hani az emiyorsa sütün azalmasın diye yani. Çünkü süt için ne kadar talep o kadar üretim anlayışındaymış vücudumuz :)
Sağol canım valla sütüm kokusu iğrenç tadı yok :) biberonla anne sütü içiyor da memeden emmiyor.Bebeğin hayırlı olsun dreamy sağlıkla büyüt inşallah.
Şöyle bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer anne sütü normalden fazla tuzluysa bebek ememiyormuş. Böyle bir şey olabilir mi acaba?
İnşallah bu sıkıntıyı aşarsınız ikiniz de rahat edersiniz canım...
Hehe o atmıyor annesi yutmayı beceremiyor. Biberon verdiysen o rahattan sonra memden enerken sinirlenir çünkü zorHastane den beri meme emmiyor, alsa da zorla 2 dk emip diliyle itiyor eliyle itiyor sanki zehir vermişim gibi bağırıyorsahi. biberon ile veriyorum emip 2 yutsa 3 ağzında biriktirip ağzının yanından akıtıyor, dr brown gaz önleyici biberon ile veriyorum sütü ve mamayı, onu ekmekten zevk aliyor, emzik veriyorum diliyle itiyor
beni ekmesin den vazgeçtim keske emzik alsa, emzik alması için napabilirim, bir de ağzının yanından sütü atmaması için napabilirim, bunaldim
(((
40 çıkınca hiçbirşey olmuyor sihir değmiyor40 i çıkınca değişir mi, ne olur mesela ?
Biberonla akış dha zor birçok anne yanılıyor bu konuda çünkü memede birden fazla kanal var biberonda bir tane ki anne memesi daha yumuşak emmek için memede strese giren Bebek emmiyor daha nazik olun yatıştırın bebegi hastanede emsin diye oğlumun kafasını zorla tutup memeye sokan hemşire emmesi lazım niye emmiyor diyip duruyordu kadına kızmıştım artık kafasını açıtıcaksın diye yok arkadaş emzirmeyi bilmiyoruzSağol canım valla sütüm kokusu iğrenç tadı yok :) biberonla anne sütü içiyor da memeden emmiyor.
Bu hortum dediğiniz şeyi nerden aldınız çok acilBenimki ertesi gun memeyi almaya baslamisti sonraki gunde hortumsuz verebildim baslangicta. Sut cogalana kadar ilk meme emzirdim sut bitince hortumu dahil edip memede mama verdim.. simdi memedeyiz. Yine mama takviyesi bazen yapiyorum. Tum mutlulugum anne sutu aliyor bagisikligi icin. Bunun icin bile bir daha olsam denerdim
Canım yok emmesinden geçtim kesintisiz ağlıyor, beynim agriyo, öyle bi bunaldim ki anlatamam, vallahi bi şişe ilaç içip ve vermek istiyorumdreamy07 emzirmeyi başarabildin mi. Benimki asla memeyi almıyo. Sağıncada sütüm çıkmıyo. Artık tamamen mamadayız.