canım kendi sütünün ve mamanın tatlarına baktın mı?Bi de hep ıkınıp kızarıyor gazdan dolayı, apramil conformil kullanıyorum yediklerine dikkat ediyorum, kucağımdan inmiyor neredeyse wc ye bile gidemiyorum, tüm bebekler mi boyle benimki mi boyle huysuz(
benim bildiğim aptamilin tadı güzel eğer vermeye devam edersen, senin sütün de biraz ekşi gibi ise sütünü almayacaktır. 1 aylık ama inan tam bir çakal :)
bol bol hurma ye, helva ve humana süt çayı iç. benim sütüm baya tatlı idi. ama yeterli gelmediği ve oğlumun kilo alımı iyi olmadığı için doktor mama başlattı. sma veriyorduk onun da tadı çok kötü idi demir gibi. bu sayede mama almasına rağmen beni hiç bırakmadı.
gaz için de yine humananın bebekler için olan rezene çayını içirebilirsin bir zararı yok bir de acı elma yağı veya adaçayı yağı satılıyor aktarlarda ondan alıp topuklarına birer damla sürüp masaj yaparsan o da baya gaza iyi geliyor.
bir de youtube.da karın masajı var bebekler için ben her akşam oğluma ondan yapardım erkek bebek olmasına rağmen hiç gazlı olmadı böylece çok şükür.