çok hoş olmuş cnm eskisine göre :)
Peki sence burun ucum çok itici duruyor mu şimdi? iner mi?
Bence harika olmuş hayırlı olsun ayrıca takma burun ucunda anormal bir durum yok bence.Kime ameliyat oldun acaba?
Gercegi soylemk gerekirse eski burnunuz daha guzelmis.yeni burun biraz ceylan in burnunu animsatms...
Özel medicalistte oldum canim İstanbul da umit Taskin tanidik değil :) kendinde saglikciyim tanidigm bir doktor su yaptirdim :)
İyi yapmışsın ameliyat olmakla ben beğendim yeni burnun daha zarif, havalı göstermiş seni ayrıca daha gençte göstermiş..
Yok yok büyüktü eski Burnum :) şuan yeni Burnum sis 1 aylik daha :) ceylana baktim simdi ceylanin çok küçük ve dar benim geniş zaten ondan sikayetciyim şuan :)
Onmli oln sizn begenmnz tabi bn fikrmi soyldm belki canli hali daha guzeldr burda daha farkli ckms olablir.gule gule kullanin :)
önden görünüşü cok başarılı cokta yakışmış yüzüne :129: :129: bir kaç tane yan profilden foto alırsak daha iyi fikir sahibi olabiliriz cnm :107: :107:
yandanda gorebilseydik iyi olurdu gecmis olsun saglikla kullanin
burnunuz çok yakışmış çene yapınız da çok hoş maş. :)
Özel medicalistte oldum canim İstanbul da umit Taskin tanidik değil :) kendinde saglikciyim tanidigm bir doktor su yaptirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?