1 aylık burnuşum kızlar yorumlarınızı heyecanla bekliyorumm :))

Sinoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
150
1
26
35
İstanbul
Bir aylık burnuşum yorumları bekliyorum.. Burun ucum da büyük şişler inince geçer mi sizce ??

Bu ilk hali :))

Bunlarda yeni burnuşum..

Şimdiden teşekkürler :))

Son düzenleme:
Gercegi soylemk gerekirse eski burnunuz daha guzelmis.yeni burun biraz ceylan in burnunu animsatms...

Özel medicalistte oldum canim İstanbul da umit Taskin tanidik değil :) kendinde saglikciyim tanidigm bir doktor su yaptirdim :)

İyi yapmışsın ameliyat olmakla ben beğendim yeni burnun daha zarif, havalı göstermiş seni ayrıca daha gençte göstermiş..

Yok yok büyüktü eski Burnum :) şuan yeni Burnum sis 1 aylik daha :) ceylana baktim simdi ceylanin çok küçük ve dar benim geniş zaten ondan sikayetciyim şuan :)

Onmli oln sizn begenmnz tabi bn fikrmi soyldm belki canli hali daha guzeldr burda daha farkli ckms olablir.gule gule kullanin :)

önden görünüşü cok başarılı cokta yakışmış yüzüne :129: :129: bir kaç tane yan profilden foto alırsak daha iyi fikir sahibi olabiliriz cnm :107: :107:

önden görünüşü cok başarılı cokta yakışmış yüzüne :129: :129: bir kaç tane yan profilden foto alırsak daha iyi fikir sahibi olabiliriz cnm :107: :107:

Cekmedim onu ama çekip koyarim teşekkürler :))Zaten yan profilden sorun yok onden burun ucu büyük duruyor sislikten mi bilemedim

Son düzenleme:
Özel medicalistte oldum canim İstanbul da umit Taskin tanidik değil :) kendinde saglikciyim tanidigm bir doktor su yaptirdim :)

doktorunuz nerde çalışıyor normalde nasıl ulaşabiliriz . bi de kaça ameliyat oldunuz acaba . güzel olmş burnunuz iyi günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…