1 aylık burnuşum kızlar yorumlarınızı heyecanla bekliyorumm :))

İlk fotoğrafınıza göre yorumm yapacak olursam,takdir etmeliyim ki doktorunuz cok iyi iş çıkarmış,size de hayırlı olsun yeni burnunuz ama dediğiniz gibi ben daha bakar bakmaz burun ucunda biraz düşüklük farkettim ama daha çok yeni tabi altı aydan önce yorum yapmak yanıltırmış.

Sinoe;33208502]Bir aylık burnuşum yorumları bekliyorum.. Burun ucum da büyük şişler inince geçer mi sizce ??

Bu ilk hali :))

Bunlarda yeni burnuşum..

[/

Şimdiden teşekkürler :))[/QUOTE]

[/QUOTE]

Şuan nerdeyse ortadan kalkti o dusukluk teşekkürler :))

ben pazartesi ameliyat oldum kızlar bu burnun kocaman hali herkeste oluyo mu ilk günler :) ne kadar iner şişlik ne kadar küçülür ki yaa

şakamı bu lütfen biri bana kamera şakası olduğunu söylesin

senin burnun 1 aylık ve bu şekilde rahat gülebiliyorsun dişlerin gözüküyor hatta,
benim 2 ay oldu gülemiyorum üst dişlerimi en son 2 ay önce görmüştüm :9 amelittan beri üst dişlerimi göremiyorum dudadığom yüzünden.
dudağımın üstünde burunla bitişen kısımda gerginlik şişlik var gülemiyorum gülmeye çalıştığımda sanki birşeyler yırtılıcak gibi oluyor ve çok çirkin bir görüntü oluyor botoks faciası gibi çirkin görüntü,

inş birgün bende bu şekilde rahat gülebilirim

burnun güzel olmuş buarada hayırlı olsun canım

Hahah teşekkürler canim evet herkes sasirdi zaten 10 günden sonra ben boyle rahat gülmeye basladim 1 aydan çok çok önce iyi mi oldu kotu mu oldu bilmem ama cabuk iyileşti şuan 1.5 ay oldu ve odemleri bile gitti anlamadim birsey

Onmli oln sizn begenmnz tabi bn fikrmi soyldm belki canli hali daha guzeldr burda daha farkli ckms olablir.gule gule kullanin :)
burnunu çok beğendim güzel olmuş gerçekten doktorunu araştırıyorum şuan iletişim numaraını verebilirmisin canım ve ücreti hakkında bilgi verirsen memnun olurum

burnunu çok beğendim güzel olmuş gerçekten doktorunu araştırıyorum şuan iletişim numaraını verebilirmisin canım ve ücreti hakkında bilgi verirsen memnun olurum

ve tam olarak iyileşme süreci bandajın çıkması vb. çünkü bende 15 tatillerde yaptırmayı düşünüyorum o süreç yeterli olacak mı :)

ve tam olarak iyileşme süreci bandajın çıkması vb. çünkü bende 15 tatillerde yaptırmayı düşünüyorum o süreç yeterli olacak mı :)

Bence yeterde artar 15 gün bandajlr filan cikar ama burun sis kaliypr kişiye gore değişiyor. Benim doktorun adi Umit Taskin özel Medicalist ve bagcilar eğitim arastirmanin doktoru. Ben burnunun ucunu fazla büyük buldum ve Burnum bana uzun geldi. Yaptiracakken ne istediğinizi iyi belirtin. Çok doğal oldu ama ona bi lafim yok dikiş varken bile kimse anlamadi. 3 bine yaptirdim normalde 4.500 ama ben saglikciyim tanidik araciligiyla gittim pazarlik yapin indirim isteyin. Ve kesinlikle estetik olun büyük rahatlik. Ama doktor çok önemli çünkü ben burnumu mükemmel bulmuyorum ama kotu de değil. Ayrıca daha 1.5 ay oldu 6. Ayda ne olacak bakalim

sadece burun ucu estetiği mi oldunuz? kemik de kırıldı mı? kemeriniz yok gibi gözüküyor çünkü. yapılmadan önceki halinde burun ucunuz kanatlarınız geniş ve büyükmüş diğer kısımda bir sıkıntı gözükmüyor. ben beğendim çok güzel olmuş. sağlıklı güzel günleriniz olsun

Başarılı olmuş bncede ne kadara yaptırdınız acaba ?

Gayet güzel olmuş, biraz şişlik var okadar. Zaten en az 6 ayı buluyormuş inmesi

Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)

teşekkür ederim canım bence gayet iyi burnunun ucu da büyük durmuyor gerçekten doğal olmuş 6 aya kadar iyicene oturur içteki şişliklerde geçer hem sende daha alışmış olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…