- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Biz ibani başta aldik yoksa tutmazdik zatenBizim yeni ev sahibi de bu kafada
2 ay gecistirdi bizi...en sonunda esim iban vermezsen kira vermem dedi de oyle atti ibani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ibani başta aldik yoksa tutmazdik zatenBizim yeni ev sahibi de bu kafada
2 ay gecistirdi bizi...en sonunda esim iban vermezsen kira vermem dedi de oyle atti ibani![]()
1 ay önce yeni eşya alıp yerleştiğim ev sahibi ya kırayı elden öde ya evden cik diyor. 18 daire var butik site gibi bir bina. Herkes kabul etmiş elden ödemeyi ama biz kontrat yaparken kabul etmedik iban numarasi da aldık. Dün parayi yatırdık akşamına apartmanda oturan ortagi eşimi çağırıp demis ya elden verin ya çıkın diye.
En iyi ihtimalle seneye kontrat yenilemezler ama ben herseyi buraya göre aldım ufak çocuğum var bu stresle yaşamak istemiyorum.
Tekrar tasinma masrafı da ağır gelecek. Suç işliyor elden istemekte vergi ihbarı dışında maddi manevi tazminat davası açabilir miyiz diye bugün eşim adliyeye gidip danışacak ama çok moralimiz bozuldu.
Neden boyleleri mal sahibi oluyor anlamıyorum.
Evde telefon da çekmiyor bu arada biz taşınmadan sorduk inkar ettiler anlık problem dediler çok vakit yoktu inceleyemedik.
Şimdi ben tekrar mı ev arayacağım vallahi bezdim[/QUOTE
Sakın kabul etmeyin. Siz kirayı elden ödersiniz sonra kirayı ödemediler diye dava acar. Kanıt da yok olsa bile bankaya ödemediģiniz için suçlu durumuna düşersiniz tekrar ödemek zorunda kalırsınız
F. Konut ve çatılı işyeri kiralarında sözleşmenin sona ermesi
I. Bildirim yoluyla
1. Genel olarak
MADDE 347- Konut ve çatılı işyeri kiralarında kiracı, belirli süreli sözleşmelerin süresinin
bitiminden en az onbeş gün önce bildirimde bulunmadıkça, sözleşme aynı koşullarla bir yıl için uzatılmış sayılır. Kiraya veren, sözleşme süresinin bitimine dayanarak sözleşmeyi sona erdiremez. Ancak, on yıllık uzama süresi sonunda kiraya veren, bu süreyi izleyen her uzama yılının bitiminden en az üç ay önce bildirimde bulunmak koşuluyla, herhangi bir sebep göstermeksizin sözleşmeye son verebilir.
Belirsiz süreli kira sözleşmelerinde, kiracı her zaman, kiraya veren ise kiranın başlangıcından on yıl geçtikten sonra, genel hükümlere göre fesih bildirimiyle sözleşmeyi sona erdirebilirler.
Genel hükümlere göre fesih hakkının kullanılabileceği durumlarda, kiraya veren veya kiracı sözleşmeyi sona erdirebilir.
Hadi diyelim siz kirayı elden verdiniz. Bir süre sonra aranızda başka bir problem çıktı ve sizi aylardır kirayı ödememekle suçladılar. Nasıl kanıtlayacaksınız ki kirayı ödediğinizi elinizde makbuz olmadan. Hiç iyi niyetli gelmedi bana bu istekleri. Çok saçma art niyetleri yoksa ne fark eder ha elden almışlar ha bankadan.1 ay önce yeni eşya alıp yerleştiğim ev sahibi ya kırayı elden öde ya evden cik diyor. 18 daire var butik site gibi bir bina. Herkes kabul etmiş elden ödemeyi ama biz kontrat yaparken kabul etmedik iban numarasi da aldık. Dün parayi yatırdık akşamına apartmanda oturan ortagi eşimi çağırıp demis ya elden verin ya çıkın diye.
En iyi ihtimalle seneye kontrat yenilemezler ama ben herseyi buraya göre aldım ufak çocuğum var bu stresle yaşamak istemiyorum.
Tekrar tasinma masrafı da ağır gelecek. Suç işliyor elden istemekte vergi ihbarı dışında maddi manevi tazminat davası açabilir miyiz diye bugün eşim adliyeye gidip danışacak ama çok moralimiz bozuldu.
Evde telefon da çekmiyor bu arada biz taşınmadan sorduk inkar ettiler anlık problem dediler çok vakit yoktu inceleyemedik.
Şimdi ben tekrar mı ev arayacağım vallahi bezdim
Vergi kaçırmaya çalışıyor1 ay önce yeni eşya alıp yerleştiğim ev sahibi ya kırayı elden öde ya evden cik diyor. 18 daire var butik site gibi bir bina. Herkes kabul etmiş elden ödemeyi ama biz kontrat yaparken kabul etmedik iban numarasi da aldık. Dün parayi yatırdık akşamına apartmanda oturan ortagi eşimi çağırıp demis ya elden verin ya çıkın diye.
1 ay önce yeni eşya alıp yerleştiğim ev sahibi ya kırayı elden öde ya evden cik diyor. 18 daire var butik site gibi bir bina. Herkes kabul etmiş elden ödemeyi ama biz kontrat yaparken kabul etmedik iban numarasi da aldık. Dün parayi yatırdık akşamına apartmanda oturan ortagi eşimi çağırıp demis ya elden verin ya çıkın diye.
İlla elden deme nedeni sizin kanıt bırakıyor olmanız.ilerde biri şikayet etse mesela delil olacak bir banka kaydı var. Bundan korkmuş muhtemelen ve vergi kaçırmak amacı. Bence tehdit edin hatta tanıdık avukat varsa arasın söylesin bu durumu.Biz ibani başta aldik yoksa tutmazdik zaten
İlla elden deme nedeni sizin kanıt bırakıyor olmanız.ilerde biri şikayet etse mesela delil olacak bir banka kaydı var. Bundan korkmuş muhtemelen ve vergi kaçırmak amacı. Bence tehdit edin hatta tanıdık avukat varsa arasın söylesin bu durumu.