- 14 Ağustos 2018
- 20.602
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.540
- 598
- Konu Sahibi mayaxx1903
E 34 yaşında kadın evlenmiş ama neden evlendiğini bilmiyor. Normal mi sizce?SiZce bunun cevabını bilsem burada bu soruyu sorup derman arıyor olur muydum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E 34 yaşında kadın evlenmiş ama neden evlendiğini bilmiyor. Normal mi sizce?SiZce bunun cevabını bilsem burada bu soruyu sorup derman arıyor olur muydum?
Hayat insana hiç yapmam dediği yaşının olgunluğunu unutturup hata yaptırabiliyor demek ki ne diyim. Dilerim siz hiç düşmeyinE 34 yaşında kadın evlenmiş ama neden evlendiğini bilmiyor. Normal mi sizce?
Ya tamamen ayrılacak ya evleneceklerdi kesin, hiç şaşmaze madem emin değildiniz ilişkiniz oturmamıştı neden evlendiniz ?
Keşke karikatür atabilsek yaSiz onu affedememişsiniz ki. Evlenmek için hırs falan mı yaptınız?
İyi de sizi aldatmış balayınızda başkalarıyla mesajlaşmış neden haksızlık olsun ki size yapılan haksızlık değil mi?Ailem üzülür herkes ne der ne yaparım nasıl ederim bunlar. Bide bana yaşattığı onca şeye rağmen hala ona haksızlık yapmış gibi hissediyorum bu zamana kadar yaptıklarının birikimi belki bu sıkıntım ama ben boşanırsam ona haksızlık etmiş mi olurum acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
Onu biliyorumYa tamamen ayrılacak ya evleneceklerdi kesin, hiç şaşmaz.
Keşke karikatür atabilsek ya. Hırs yapıp adamın hayatını yakmak için evlenen bir kız karikatürü vardı, onu atardım
.
Bende böyle düşündüm.Yani önce konuyu öyle açtınız ki, daha önce sizi üzdü, sular duruldu siz hırsla evlendiniz ve hazmedemiyorsunuz. Adam balayında kızlara mesaj atıyormuş yahu. Bu sizin iç sıkıntınız evliliğe adapte olma sürenizle alakalı değil ki. Mutlu olsanız garip olurdu. Hiçbir şey bitmiş değil, hata yapmışsınız, boşanırsınız kendinize zindan edeceğinize hayatı. Sizi şu an tutan nedir?
SevmiyorsunuzBelki de bilmiyorum ki onu evliliğe ikna etmek benim için amaç olmuştu artık.
Herkese merhaba.
Ben çok çaresiz ve çok kötü durumdayım.
1 ay önce evlendim hem de sevdiğim adamla ama evlendiğim günden beri mutlu bir günüm yok. Onun yaptığı herhangi bi kötülük ya da sorun yok ama ben bir türlü kendimi bu eve bu evliliğe ait hissedemiyorum. 6 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıl barış ayrıl barış ve hep o terk etti beni çok acı çektirdi sonunda evlendik ama hiç bişey düşündüğüm gibi değil. Sığamıyorum bu eve göğsüm sürekli bi yangın söndüremiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleri ruh gibiyim. Kendimi sürekli test ediyorum onu kaybetsen naparsın diyorum hatta başkasıyla gittiğini düşünüyorum zerre canım acımıyor. Düzeleceğime zerre kadar inancım yok. Napmalıyım ben nolur akıl verin.
Hepsinin üstesinden gelebilir miyim hiç bilmiyorum. Çok korkuyorum. Konuştum içimdekileri anlattım o da üzüldü kızdı sinirlendi çekti gitti ne yapacağım hiç bilmiyorumBoşanma kargaşasını ve çevredekilerin konulmasını gözd alamıyorsunuz. Ama dünyaya bir kere gelşyorsunuz. Sevmediğiniz ve sizi aldatan biriyle mutsuz olacağınıza sevilme ve mutlu olma ihtimaline açın kapınızı. Anlatırsınız bakayında başkasıyla meaajlalması bile yeterince haksız yapıyor onu. Zamanınız en kıymetli şey. Boşa tüketmeyin.
Korkmanız çok doğal. Ancak korkmanın bir faydası da yok. Sıkmayın kendinizi. Akışta kalın. Sağlıklı düşündüğünüz ve daha güçlü ve iyi hissettiğinizde duraklamayın yerinizde, hayatınızla ilgili olumlu adımlar atın. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah.Hepsinin üstesinden gelebilir miyim hiç bilmiyorum. Çok korkuyorum. Konuştum içimdekileri anlattım o da üzüldü kızdı sinirlendi çekti gitti ne yapacağım hiç bilmiyorum
şu an nasılsınızHerkese merhaba.
Ben çok çaresiz ve çok kötü durumdayım.
1 ay önce evlendim hem de sevdiğim adamla ama evlendiğim günden beri mutlu bir günüm yok. Onun yaptığı herhangi bi kötülük ya da sorun yok ama ben bir türlü kendimi bu eve bu evliliğe ait hissedemiyorum. 6 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıl barış ayrıl barış ve hep o terk etti beni çok acı çektirdi sonunda evlendik ama hiç bişey düşündüğüm gibi değil. Sığamıyorum bu eve göğsüm sürekli bi yangın söndüremiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleri ruh gibiyim. Kendimi sürekli test ediyorum onu kaybetsen naparsın diyorum hatta başkasıyla gittiğini düşünüyorum zerre canım acımıyor. Düzeleceğime zerre kadar inancım yok. Napmalıyım ben nolur akıl verin.
Güncelleme: içimdekileri anlattım geçmişi unutamadığımı evliliğe aşılamadığımı mutsuz olduğumu. O da benim nasıl bi adam olduğumu bilerek evlendin benimle dedi ben her gün mutsuz insan görmek istemiyorum dedi bunu ne sana çektiririm ne de ben çekerim dedi . Beni hayal kırıklığına uğrattın dedi ben senin sevgine ilgine iyiliğine güvendiğim için evlendim seninle dedi sonra da hava alacağım dedi evden çıktı gitti dur gitme diyemedim çünkü bugün gitme desem yarın diyebilecek miyim kendime inancım yokben çok dardayım ya çok kötüyüm
Siz birbirinizi gerçekten severek mi evlendiniz? Sanki ikiniz de anlattıklarınizdan anladığım kadarıyla ' evlenelim bari 'diyerek evlenmiş gibisiniz.Konuştum anlat diyor derdin neyse çözüm bulalım diyor. Evlilik bana göre değilmiş diyebilirsin olabilir anlarım diyor bana göre de değil ama benim bi beklentim yok zaten diyor. Ama bu şekilde devam edip sürekli mutsuz ortada gezersen iki gün sonra dayanamayıp anne evine çeker gidersin ben de gidene dur demem biliyorsun diyor
Üste çıkmaya gelHepsinin üstesinden gelebilir miyim hiç bilmiyorum. Çok korkuyorum. Konuştum içimdekileri anlattım o da üzüldü kızdı sinirlendi çekti gitti ne yapacağım hiç bilmiyorum