- 14 Eylül 2021
- 11
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi greeneyes19
1 aylık evliyim eşim surekli aileme gidelim derdinde evime alisamadim evimde duramiyorum evimde tadilatlarda bitmedi oturamadim yeni gelin gibi hep kosturmanin peşindeyim evinede 4 kez su bastı onlarla uğraştım eşimin işi icin anenne gidelim kalalım diyor evimiz işine uzak diye arada beni götürüyor sinra kendi aileme de gidelim sabahtan gece 11 e kadar otururuz yine size gideriz diyor artık ordan oraya koşmaktan gitmekten gına geldi yeni evliyim evime alışamadım görümcelerde bizi evimize arabayla bırakmanın derdinde birakincada gece 1 saat oturmanın derdinde birde size gelcez size gelcez düzenimi eşimin sayesinde otutturamadim evliligin farkına varsam ev otursa neyse de şimdi ne yapmam lazım eşim ailesine
çok düşkün annesi yok sadece abisi ablasi babası var sürekli onlarla oturup onlarla kalkıyoruz birbirimize zaman ayıramıyoruz yanyana da degilken sürekli telefonla görüşüyorlar
çok düşkün annesi yok sadece abisi ablasi babası var sürekli onlarla oturup onlarla kalkıyoruz birbirimize zaman ayıramıyoruz yanyana da degilken sürekli telefonla görüşüyorlar