• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik evliyim ve boşanmak üzereyim..

Birlikte olana kadar oooo inanilmaz tatli keyifli biri idi.. sonrasinda trajedi basladi.. daha kiskanc daha sinirli daha beni paylasamaz oldu...4 yasindaki yegenimi severken dahi onu kiskandi.. sakincali bir sevgi..
patalojik kıskançlık gibi geldi bana ve takıntılı bi sevgi

kvden ne kadar kötü olursa olsun iş eşinde bitiyor canım.kvdeni Allah bildiği gibi yapsın,eşinede Allah akıl fikir versin.evliliğine dair umudun bittiyse ömrünü çürütme

Arkadaslar merhaba..
Karisik duygular ve dusunceler icerisindeyim.. flört donememizde nisanlilik surecimizde sureklj catistigim biri ile evlendim.. beni cok sevdigi gerekcesiyle kiskanclik krizlerine girip cep telimi elinden dusurmeyen, gun icerisinde nerde ne yaptigimi dk dk bilmek isteyen, yeri geldiginde siddet uygulayip kufreden, birlikte olmak icin evlenmemizi dahi beklemeyen ki bunu sonradan kendisine mecbur birakmak icin yaptigini farkettigim biri ile evlendim.. tartisma esnasinda beni evden kovdu evin kirasini kendisinin odedigini soyleyerek ertesi sabah esyalarimi toplayip evi terkettim bosanmak istedigimi soyledim.. parmagi kirildi icin annesi ve ablasi tarafindan hayatimda duymadigim hakaretlere maruz kaldim.. sadece sustum.. 15 gunun sonunda benim cabalarimla biraraya geldik o kadar hakareti yutup annesinden ozur dileyen ben oldum.. psikolojik sorunlu ben oldum.. bosanmak istemedigimi cok sevdigimi soyledim.. ancak annem bizimle yasayacak disariya cikmayacaksin annenle gorusmeyeceksinlere kadar giden bir diyalog olustu her kizdiginda bosanalim demeye basladi.. ve bende artik dayanamayip avukatla gorustugumu soyleyip artik kocam degilsin dedim.. cok kotu biriymis gibi oldu..ancak bunlari yasadim.. herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyordu.. ancak duygu kontrolu konusunda iyi olmayan biri.. ve duygusal bencil.. normal bir cumle kurdugumda guzel konusmuyorsun diyordu.. yani her cumlemde muhakkak guzel bir hitabet olmali yoksa bu yuzddn tartismaya basliyordu.. ve son olarak inanilmaz mal canlisidir.. arabasinin kapisini sert kapattigim icin dahi tartismisizdir.. herseye yemin ettiren inanci guvenci olmayan biri.. toplumsal acidan baktigimda bosanmis bir kadin olmak zor geliyor... ama karsi tarafin hatalarini kabul edip tekrarlamamasi gibi bir durumda soz konusu degil.. bilmiyorum sonumuz ne olacak..
Okurken bunaldim , canlisini dusunemiyorum. .Tehlike sinyalleri taa nisanlilikta baslamis ama pek orali olmamissin anlasilan . yol yakinken dön derim , Toplumu falan bosver ,topluma göre yasarsan oo daha cok basin agrir ben sana soylim , ha bu arada bosanmis olmak kötu birsey degil evlenmek kadar dogal bana göre

kvden ne kadar kötü olursa olsun iş eşinde bitiyor canım.kvdeni Allah bildiği gibi yapsın,eşinede Allah akıl fikir versin.evliliğine dair umudun bittiyse ömrünü çürütme
hepsini okumadım ama kayınvalidesini anlattığı yorumlarda bu kadından nasıl bir adam yetişir ki anca dedim
ayrıca bu evlilik bitmiş daha kötü psikolojisini daha da bozacak şeyler olmadan ayrılmalı

hepsini okumadım ama kayınvalidesini anlattığı yorumlarda bu kadından nasıl bir adam yetişir ki anca dedim
ayrıca bu evlilik bitmiş daha kötü psikolojisini daha da bozacak şeyler olmadan ayrılmalı
canım herkes için geçerli değil bu.benim kvdede çok kötü birisi yapmadığı kalmadı bize ama eşim bana göre dünyanın en iyi adamı.o kadından nasıl böyle bi adam olmuş diye şaşırıyorum.kendini bilen bi adam anne ağzına bakmaz.bencede bu evliliğin tadı tuzu kalmamış.inşallah bu arkadaş için hayırlısı ne ise o olsun.

Peki arkadasim, butun bunlari bile bile evlenmissin, macera olsun diye mi evlendin?
Hadi gecmis olsun diyeyim o zaman. Bosanmis kadin olmak bu kadar agirina gidecekse evlenmeseydin, bekar kalsaydin. Sonucta her seyi bilerek, kabul ederek, isteyerek evlenmissin. Kimse zorlamamis, adam rol yapmamis.
Teselli edecek bir sey de yok, magdur sayilmazsin. Sadece kendi tercihini yasamissin. Umarim bu olaydan ders almissindir.

Bipolar mi manik depresif mi bunu konustuk aslinda aramiz iyiyken.. o da farkinda normal olmadiginin.. evet maalesef yaklasik bir senedir onunla yasaya yasaya tum otonomimi kaybettim.. duygusal bencil ve bagimliydi.. bir yola baslamissaniz zaten bir kere de onceden nisanlinizdan ayrilmis iseniz yeniden basarisiz olmamak adina bile zorluyorsunuz kendinizi.. annenle hergun gorusme deyip annesini her tartismamizin icine sokup hakem tutmasi ve bizimle yasamaya baslamasi ki kendi evi var.. son damla oldu.. avukat hakim..ugrassinlar...

nisan bozmus olmak bi kabat degil,yurumeyen bi evliligi bitirmek de kabahat degil..bosverin yolunuza bakin.

Birazda sizden kaynaklanan hatalar var.Siz zaten herşeyin farkındasınız ve gerekeni yapabilir misiniz.

Arkadaslar merhaba..
Karisik duygular ve dusunceler icerisindeyim.. flört donememizde nisanlilik surecimizde sureklj catistigim biri ile evlendim.. beni cok sevdigi gerekcesiyle kiskanclik krizlerine girip cep telimi elinden dusurmeyen, gun icerisinde nerde ne yaptigimi dk dk bilmek isteyen, yeri geldiginde siddet uygulayip kufreden, birlikte olmak icin evlenmemizi dahi beklemeyen ki bunu sonradan kendisine mecbur birakmak icin yaptigini farkettigim biri ile evlendim.. tartisma esnasinda beni evden kovdu evin kirasini kendisinin odedigini soyleyerek ertesi sabah esyalarimi toplayip evi terkettim bosanmak istedigimi soyledim.. parmagi kirildi icin annesi ve ablasi tarafindan hayatimda duymadigim hakaretlere maruz kaldim.. sadece sustum.. 15 gunun sonunda benim cabalarimla biraraya geldik o kadar hakareti yutup annesinden ozur dileyen ben oldum.. psikolojik sorunlu ben oldum.. bosanmak istemedigimi cok sevdigimi soyledim.. ancak annem bizimle yasayacak disariya cikmayacaksin annenle gorusmeyeceksinlere kadar giden bir diyalog olustu her kizdiginda bosanalim demeye basladi.. ve bende artik dayanamayip avukatla gorustugumu soyleyip artik kocam degilsin dedim.. cok kotu biriymis gibi oldu..ancak bunlari yasadim.. herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyordu.. ancak duygu kontrolu konusunda iyi olmayan biri.. ve duygusal bencil.. normal bir cumle kurdugumda guzel konusmuyorsun diyordu.. yani her cumlemde muhakkak guzel bir hitabet olmali yoksa bu yuzddn tartismaya basliyordu.. ve son olarak inanilmaz mal canlisidir.. arabasinin kapisini sert kapattigim icin dahi tartismisizdir.. herseye yemin ettiren inanci guvenci olmayan biri.. toplumsal acidan baktigimda bosanmis bir kadin olmak zor geliyor... ama karsi tarafin hatalarini kabul edip tekrarlamamasi gibi bir durumda soz konusu degil.. bilmiyorum sonumuz ne olacak..
kısaca olmayacağı belli kendisi manyak bide ailesi çanak tutuyo tutup cinnet getirse birgün seni öldürse ailesi haklısın filan da der buna kurtul çocuk doğurmadan

Bu evlilik yürümez, bu adamla yürümez. Boşanmak da o kadar kötü bir şey değil. Bence şimdi yaşadıkların daha zor. Adamın psikolojisi bozuk, ruh hastası. Senin de psikolojini bozar böyle birisi. İlk boşanacak da sen değilsin.

ne sanıyolarsa kendilerini
böyle bir yaptırımı bana dünyanın en yakışıklı en seksi adamı yaptıramaz yahu

boşanmayı kimse istemez tabiki..ama artık eskisi gibi deil evlenmek boşanamak kadar doğal..böyle köle gibi bir hayat sürmektense boşanmak en iyisi..önünüze bakın sadece.inşallah herşeyin hayırlısı...

aynen bile bile sanki yapmışsınız ama bundan sonrası umarım sizin için en iyisi olur bu adamla pek ömür geçecek gibi değil ama:(

Annem her sabah kalkip beni suçluyor ben buyuk sehirde yasiyorum esimden dolayi isime bir sure ara vermistim ancak suan yasadigimiz yer kucuk bir anadolu sehri ve ne derler bir yurutemedin diyip duruyor.. uyussm batiyor otursam batiyor.. kucuklugumuzden beri hep karsi taraf hakli zaten.. ailemde bi garip beni oldurup atsa kenara olsun kocasiydi diyecek annem..

Arkadaslar merhaba..

cnm yarıya kadar okuyabildim. sana bunları yapan adamla neden evlenmeden birlikte oluyorsun. bana ters ama senin tercihin neyse hadi oldu bu iş niye evlendin bu adamla. çok çok üzgünüm ama sende de çok hatalar var. yaş kaç ayrıl bari yanlışlarına yanlış ekleme.

hayatına bak unutma "yaşadığımız müddetçe hiçbirşey için geç değil" yeniden aşık olur mutlu olursun

siz zaten bunları bilerek evlenmişsiniz adam sonrada değişmemiş yaptıkları tabikide normal değil snaırım psikolojik sorunları var hele kıskançlığı bayagı ileri seviyde sabırlar diliyorum size

toplumun ne düşündüğünün canı cehenneme
herkes kendi eşiğine baksın. böyle kanı bozuk biriyle ömrünü çürütecegıne
2-3 densız komsunun ve akrabanın dedıkodusuna maruz kalmayı yeglerım:KK66:

Kesinlikle katılıyorum kullandığınız her kelimeye noktasına virgülüne kadar ağzınıza yüreğinize sağlık diyorum sadece :KK9:

şiddet uygulayıp küfreden diyosun..Sonra evlenmeyi beklemeden birlikte olan diyosun..Böyle bi adama daha o şiddet ve küfür olduğunda tepkini koyup terketmeliydin..Zararın neresinden dönersen kardır. Gercekten ruh sağlığının bozulmaması için çok geç olmadan ayrılmalısın.

Back
X