1 aylık fotoğraflarımı ekledim:)

maşallah burnun çok güzel,eski burnun benim burnuma benziyor senin burnunu görünce daha fazla düzeltmek istedim:)ha bu arada canım başörtüsü sana çok yakışıyor;)

selam arkadaşlar bende saffet örse burun estetigi yaptırmak istiyorum fiyatı nedir ve bir kaç sayfa okudum memlun değilsiniz gibi bir hisse kapıldım yoksa saffet örse yaptırmamalımıyım .. :S

selam arkadaşlar bende saffet örse burun estetigi yaptırmak istiyorum fiyatı nedir ve bir kaç sayfa okudum memlun değilsiniz gibi bir hisse kapıldım yoksa saffet örse yaptırmamalımıyım .. :S

merhaba... benim henüz çok yeni, memnunum ya da değilim demek doğru olmaz herhalde. şu anki durumum beni tatmin etmiyor sadece, ama doktor daha çok değişeceğini söyledi. fotoğraflarıma bakabilirsin. genel olarak hastaları memnun, ben tam neticeye varmadan bişey diyemeyeceğim:)

herşey.yolunda birde saffet hocaya burun estetiğini ne kadara oldun ve ödeme kolaylığı saglıyormu yoksa peşin paramı alıyor sonra mı ameliyat yapıyor

herşey.yolunda birde saffet hocaya burun estetiğini ne kadara oldun ve ödeme kolaylığı saglıyormu yoksa peşin paramı alıyor sonra mı ameliyat yapıyor

eskesk ben 2000tl peşin ödedim, taksit falan yapıyor mu hiç bilmiyorum. seçtiğin hastaneye göre de değişiyor fiyat ve sanırım hastaya göre de. bende septum deviasyon vardı ameliyat olmamın 1. sebebi buydu nefes almam şu an iyi çok şükür. benim memnun olmama sebebim; eskiden çok da büyük bi burnumun olmaması da olabilir bilmiyorum, bu yüzden çok büyük bi fark göremiyorum belki. fotoğraflarıma baktıysan sadece önden sola doğru eğiklik vardı. ameliyattan sonra daha küçük kibar bi burunla karşılaşırım diye umuyordum, şimdi önden görüntüsü tabi haliyle şişlikler de var ama büyük görünüyor gözüme. doktara şikayetimi belirttiğimde şişlerin çok daha çok değişecek dedi o yüzden bekliyorum:6:

bence cok dogal cok narin sende ölesin saten...burun icin bir ay cok cok erken bende ameliyat oldum...bi aylik resimlere bakioyorum oohooo simdikiyle ozamanda neler fark varmis meger...bebisim sabirli olman gerek burnun daha cok degisecek ve inecek...burnun guzel takilma sakin ...öptüm:51:

bence cok dogal cok narin sende ölesin saten...burun icin bir ay cok cok erken bende ameliyat oldum...bi aylik resimlere bakioyorum oohooo simdikiyle ozamanda neler fark varmis meger...bebisim sabirli olman gerek burnun daha cok degisecek ve inecek...burnun guzel takilma sakin ...öptüm:51:

ACELYAM çook teşekkür ederim:) inşallah zamanla değişir güzelleşir küçülür biraz:)

Back
X