1 aylik gebeler buyrun

Ordan muhabbet yapmiyoruz canim paylasimlarda bulunuyoruz o yuzden icin rahat olsun burdan gitmeyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy bi de ben deli gibi susuyorum resmen su aşeriyorum :-D günde 4 litreyi buluyor nerdeyse gebelikten önce çok çay içerdim çayı çok azalttım ondan dolayı mı bilmiyorum bebeğim çok masrafsız sadece su istiyo

Benim dr umda kalp atisi duyup dusuk riski vs ortadan kalkincaya kadar iliski yok dedi

Canım senin Son durum ne kanama bugün olmadı demi inşallah

o suanlık bende de var belki cay susuzlugu kesiyodr bende cayı baya azallattım ama su içmeden duramiyorm suan :)

Tektanem52 bnde hamile kalmak istiyorum sorunum yok ama her ay olumsuz test ((

o suanlık bende de var belki cay susuzlugu kesiyodr bende cayı baya azallattım ama su içmeden duramiyorm suan :)

ben hergün bir bardak süt 3-4 ceviz 3-4 badem yemeye başladım beyin gelişimine faydalıymış diye yumurtayı çok seviyorum zaten yumurtada hergün olmasa da haftada3gün kesin yiyorum başka dikkat ettiğiniz bişey var mı? kan değerlerim falan güzeldi çok şükr kansızlık falan yok

Kizlar yaa benim 1 haftadir bacaklarim felaket agriyor ozellikle bacagimin alt kisimlari bacaklarimi koyacak yer bulamiylrum cok rahatsizim sizdede varmi

Aynen sanki kocakari memesi gibi

sonuclar normal cıktı kızlarrrrr
10 gun sonra gel didi
heryerde nagıtıf yazıyodu sonuc kagıdında yüreğim agzıma geldı bı an doktor oraların negatıf olması lazım dedi
hersey yollundaymıs şükür rabbımee
sizlerin ne alemde kızlar ne zamn gıdeceksınız doktora

Bende haftaya gidicim insallah bi sikinti yoktur ben beslenmeme hic dikkat etmiyorum yaaaa gicik oldum kendime

Kizlar yaa benim 1 haftadir bacaklarim felaket agriyor ozellikle bacagimin alt kisimlari bacaklarimi koyacak yer bulamiylrum cok rahatsizim sizdede varmi

Aynen canım ağrı değilde bi huzursuzluk var yatarken yastık falan koyuyorum bacaklarıma

10 gun sonra bebişn kalbini duymak için gel demş sanirm :)

kızlar merhaba ben yeniyim gebelikte daha doktora da gitmedim henz 4+6 günlüğüm ve karın ağrım var sancı değil ama ağrı ve onu takip eden batmalarım var hele dün akşam ağrı çıldırttı herhangi bi kanamam yok çok şükür merak ettim sizde de var mı ? ben daha önce iki gebelik yaşadım ve düşürdüm ikisinde de böyle bi ağrım olmadı.. özellikle ikinci düşüğümde resmen adet sancısı başladı ve düştü bu o tarzdan değil yaşayan var mı benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…