https://m.facebook.com/profile.php?id=306393756174400
Facebook grubumuza gelin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heycandan sık sık giriyorum zatenn :) ben bi kere kan testi yaptirdim doktor haftaya bakicaz nasil olsa dedi istemedi ilk yaptirdigmda 102ydi yukselmistir umarim. Bazen kasik agrim oluyo kendimi yorunca falan. Minnak kendini hatirlatio bende burdayim diye heralde sana da oluo mu? Doktor bugun iliski yasak dedi malesef bakalim haftaya ne dicek.
Benim dr umda kalp atisi duyup dusuk riski vs ortadan kalkincaya kadar iliski yok dedi
Inşallah canım ya bakalım bu cuma kontrole gideceğim inşallah büyümüştür :)
Canım benim sat 4 mart 5+4 um kese nokta gibi göründü 5 haftalikken bhcg 400 lerdeydi benim daha yeniymis yani sen dr a gittin mi[/QUOne güzel canım maşallah inş bende bi sonraki gidişimde görebilrim. ben k. doğumcumdan hiç memnun değilim ama gümüşhanede çok fazla seçenek yok. erzincanlıyım işte haftaya erzincanda k. doğuma gidicem o yüzden burda gitmiyorum gittiğimde 3+4 günlüktü bhcg 230du. vajinal usg ile görülmedi ama doktor çok ilgisiz zaten bi daha ona gitmek istemiyorum. eşim de içeri gelemiyor burda ben eşimle birlikte yaşamak istiyorum o ilk heyecanları
Ordan muhabbet yapmiyoruz canim paylasimlarda bulunuyoruz o yuzden icin rahat olsun burdan gitmeyiz
Ayy bi de ben deli gibi susuyorum resmen su aşeriyorum :-D günde 4 litreyi buluyor nerdeyse gebelikten önce çok çay içerdim çayı çok azalttım ondan dolayı mı bilmiyorum bebeğim çok masrafsız sadece su istiyo
o suanlık bende de var belki cay susuzlugu kesiyodr bende cayı baya azallattım ama su içmeden duramiyorm suan :)
Benimde goguslerim sertlesti hele uclari taa gibi agrisi da var yururken bile hissedilio agrisi
sonuclar normal cıktı kızlarrrrr
10 gun sonra gel didi
heryerde nagıtıf yazıyodu sonuc kagıdında yüreğim agzıma geldı bı an doktor oraların negatıf olması lazım dedi
hersey yollundaymıs şükür rabbımee
sizlerin ne alemde kızlar ne zamn gıdeceksınız doktora
Kizlar yaa benim 1 haftadir bacaklarim felaket agriyor ozellikle bacagimin alt kisimlari bacaklarimi koyacak yer bulamiylrum cok rahatsizim sizdede varmi
sonuclar normal cıktı kızlarrrrr
10 gun sonra gel didi
heryerde nagıtıf yazıyodu sonuc kagıdında yüreğim agzıma geldı bı an doktor oraların negatıf olması lazım dedi
hersey yollundaymıs şükür rabbımee
sizlerin ne alemde kızlar ne zamn gıdeceksınız doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?