- 15 Nisan 2014
- 415
- 123
- 43
Bnm belim asiri şekilde agriyor göğüs uclarim çok değil ama hissedilecek şekilde aciyor akintimda var ama bel agrim cokBelim ve kasiklarimda ağrı vardı ama en belirgini goguslerimdeki şişkinlikti canım ordan hissettim zaten :)
Bnm belim asiri şekilde agriyor göğüs uclarim çok değil ama hissedilecek şekilde aciyor akintimda var ama bel agrim cok
28 günde bir bnm dongum 10 12 14 un de oldu ilişki ama ilk denememiz bilmem olur muGöğüs uclarim benim de büyümüş ve koyulasmisti canım. Benim kiler normalde küçük olduğu için hemen anladım büyüyünce. Siz planlı mi yaptınız yani yumurtlama dönemine denk geldiyse bence olmuştur bebisin :)
senin kacinci ayda oldu ilk denemedemiGöğüs uclarim benim de büyümüş ve koyulasmisti canım. Benim kiler normalde küçük olduğu için hemen anladım büyüyünce. Siz planlı mi yaptınız yani yumurtlama dönemine denk geldiyse bence olmuştur bebisin :)
senin kacinci ayda oldu ilk denemedemi
inş agzindan bal damliyorGöğüs uclarim benim de büyümüş ve koyulasmisti canım. Benim kiler normalde küçük olduğu için hemen anladım büyüyünce. Siz planlı mi yaptınız yani yumurtlama dönemine denk geldiyse bence olmuştur bebisin :)
Yok canm benim adetim duzensizdi bir de dış gebelik geçirmiştim 3 ay önce o yüzden karışık biraz benimki ama senin düzenliyse olmuştur benim arkadaşım ilk denemede kaldi
inş agzindan bal damliyorGöğüs uclarim benim de büyümüş ve koyulasmisti canım. Benim kiler normalde küçük olduğu için hemen anladım büyüyünce. Siz planlı mi yaptınız yani yumurtlama dönemine denk geldiyse bence olmuştur bebisin :)
Yok canm benim adetim duzensizdi bir de dış gebelik geçirmiştim 3 ay önce o yüzden karışık biraz benimki ama senin düzenliyse olmuştur benim arkadaşım ilk denemede kaldi
Sat nedir seker hosgeldin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak masıp olsun :)
Hosgeldin aramıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinnnnnnnn gebisnazlaaaarrrGünaydınnnnnn hamişlerrrr :)))))))
Evet cnm bekledik baya, Aminnnnnn inş....Canim hayirli olsun. Cok beklemissin. Hayirla sonuclanir insallah. Ayni endiseler bendede var. Bnde keseyi bugun goremedim sat 12 mart. Kafamiza cok takiyoruz. Allah saglik sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Yok bakmadı progestona gittiğimizde akşam 11 gibiydi, teste çift çizgiyi görünce dayanamadık hastaneye gittik ama sadece acilde doktor vardı o da gebelik var ama daha çok küçük demişti, zaten hastalanmama 2 gün vardı öğrendiğimde değerde 221,86 gibi bişeydiHayirlisi olsun canım hemen umutsuzluga kapilma... ben dış gebelik geçirdim senin bhcg kaç çıktı bir de progesteron a baktı mi doktorun
Günaydınnnnnn hamişlerrrr :)))))))
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz sizde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet cnm bekledik baya, Aminnnnnn inş....
Yok bakmadı progestona gittiğimizde akşam 11 gibiydi, teste çift çizgiyi görünce dayanamadık hastaneye gittik ama sadece acilde doktor vardı o da gebelik var ama daha çok küçük demişti, zaten hastalanmama 2 gün vardı öğrendiğimde değerde 221,86 gibi bişeydi
Hoşbuldukkkkk, Günaydınnnnnnn
Progesteronn ne oluyor
Bence değerin yüksekmis şimdi daha da artmıştır canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?