1 aylık hamilelikte yolculuk ?

Leylacn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
165
47
18
27
bi arkadaşım için soruyorum da 2 senedir hamile kalmak istiyordu zor hamile kaldı ve 1 aylık hamile olduğunu öğrendi ama 2 günlük araba yolculuğu planladı vardı gitmesi riskli olabilir mi 2 gün arabada oturması ?

bi arkadaşım için soruyorum da 2 senedir hamile kalmak istiyordu zor hamile kaldı ve 1 aylık hamile olduğunu öğrendi ama 2 günlük araba yolculuğu planladı vardı gitmesi riskli olabilir mi 2 gün arabada oturması ?
Kişiden kişiye değilebilir dıktora sorması en doğrusu düşük tehlikesi varsa sorun olabilir ilk 2 ay dikkat etmek gerek

Sık sık mola verip molalarda yürüyüş yapması gerekir ve yolların engebeli değil daha düz yol olması lazım. Düşük tehlikesi vs varsa zaten kesinlikte önerilmiyor.

Doktoruna sormasi gerekiyor riskli gebelikse kesinlikle onerilmiyor ama normal gebelik bile olsa bence riske atmasin

Back
X