1 aylık misafirlik

Kız olsaydı olur derdim ama erkek çocuk. Eşiniz de illaki işe gidiyor. Havalar sıcak. Evde küçük 2 Çocuk... Yeterince iyi ağırlamaniz zor görünüyor.

Size düşen ilgilenmeniz. Sürekli aramak sormak bi derdi var mi öğrenmek... bi de sıkça yemeğe davet edersiniz. Arada alıp gezdirirsiniz.

Madem iyi bir çocuk.. size düşen bu bence .

Kendı kuzenımde olsa bır ay misafirlik ıcın cok fazla insan rahat gıyınemez, havalar sıcak, aksam yatıp dinlenmek ister. Ama misafir olunca hep bi cekı duzen verme cabası oluyor. Madem yurdu ayarlamış hıc ses etmeyin. Arada davet edersiniz. Hem oda genc delikanlı oda rahat edemez bence.

sessiz sakin biriyse o zaten daha çok çekinir boşverin gitsin arkadaşların dediği gibi arada yemeğe alın hafta sonu falan şehrinizde gezilecek yer varsa gezdirin arada yeterli bence

Kış ayı olsa belki idare edilir de yaz geldi havalar sıcak, insan evde şortla falan dolaşıyor. Sürekli duş banyo yapmak gerekiyor, insan rahat edemez bence. Çoğu kişinin yazdığı gibi arasıra yemeğe çağırırsınız , yeterli olur.

Genç bir adam bu, çocuk değil ki artık. Ben olsam bırakırdım, biraz kendi başının çaresine bakmaya başlasın. Ha elinizi yine üstünden çekmeyin, ihtiyacı olduğunda yardımına koşun, istiyorsa arada gelip kalsın, yemeğe gelsin... Ama kendi yaşıtı insanlarla kalması, bazı sorumlulukları üstlenmesi ona iyi gelecektir.

Üniversiteyi dayımın görev yaptığı şehirde okudum, yemeğe çağırıyorlardi sık sık sağolsunlar,kalmami da istiyorlardı evlerinde ama 4 yılda sadece 2 gece kaldım. Yengem de gayet güler yüzle karşılardı beni ama rahat edemedigimden kalmak istemezdim.

Eşinizin kuzeni de yurtta kalmayı tercih eder bence, yemeğe yada kahvaltıya çağırırsınïz isterseniz bir iki defa.

Yurda gitsin bence de. Size öyle görünüyor belki çok deli dolu birisi. Belki istediği saatte eve girip çıkmak isticek. Benim teyzemin oğlu da ünv tercih yaparken kuzen anneme kırılmıştı bizim oturduğumuz yere neden davet etmedik, gel bizde kalırsın demedik diye. Ama o çocuk bizim himayenizdeyken başına bir şey gelse bunun altından nasıl kalkarız diye düşündük, ya istemeden kalbini kırarsak diye. Annem bu konularda çok mantıkçıdır ben de ona çekmişim. Kayınvalide ben evdeyken görümcemin çocuğuna bakmamı istemişti 1 ay kadar ben sorumluluk alamam deyip reddetmiştim. Kayınvalidem yoruluyormuş da destek olmam lazımmış. Allahtan reddettim yoksa hep bırakırdı.

1 ay kısa değil. 2 çocuğunuz var yaz geliyor rahat etmek istersiniz. Yurt ayarlamis madem gitsin. Yemege çaya kahvaltıya çağırın arada. Kimsenin tadı tuzu bozulmasın.

Sessiz kal yurtta kalsın bence ayarlamış zaten kendini 🙄 kötü bir şey olacağına değilde insan rahat edemiyor evde biri olunca

Yurda gitsin tabi.
Diğer türlüsü her yalnızca sizin için değil karşı taraf için de yorucu olur. Düşünsenize stajdan gelecek şöyle bir uzanıp dinlenme şansı bile olmayacak.
Istediğiniz zamanlarda yemeğe/ kahvaltıya davet etseniz yeter.

Back
X