Hayirli olsun,darisi benim de basıma inşallah :)
kaç aydır evde olduğumdan hareketsizim ve iyice kendimi salmaya başladım.1 ay sonra benim için özel bir gün ve elimden geldiğince sporla birlikte yediklerime dikkat etmek istiyorum.spor olarak araştırmalar yaptım fakat bana en iyi geleni yürüyüş,çünkü sıkılaştırıyor ve insanı dinç tutuyor.sabah ve akşam yürüyüşlerimi yapıp buraya yazacağım.kendime süre sonu olarak 30.09.2012 tarihini belirledim.sonunu göreyim ki hedefim olsun.bu arada nasıl yaptıysam düğmesi kapanmayan bi pantolon aldım kendime her gün sığmaya çalışıyorum.:)
hayatta ilk defa başladığım işi bitirmek istiyorum.hadi bakalım:18:
hayırlı olsun topiğin hedef ettiklerine ulaşırsın umarım küçük bir dip not:yürürken karnını sıksıkı çekersen karın kasların çokgüzelçalışır hatta iki eline dolu şişe alırsan çokdaha güzel olur
teşekkür ederim o zaman karnımı çekerek yürüycem bugün geçti artık yarına:)
bide aç olarak mı tok olarak mı yürümek daha iyi arkadaşlar
Slm sporda bende varım bu sabah 1 saat yürüyüş +1 saat spep yaptık hoca eşliginde stadyumda[/QUOTE
ne kadar güzel koskoca stadyumda spor yapmak
bende bugün 3. günümdeyim sporumu dışarıda yaptım deniz kenarında normalde uzağım ama öyle kısmet oldu
bende dışarı olmazsa evde yürüyorum ama popo kaldırma hareketi yapamamben de varım ama evde yürüyorum bn:)))
leslie walk at home diye videolar var o hatunu takip ediyorum....bir de izlesene.com dan popo kaldırma hareketlerini yaptım bugün ve hala kıçım ağrıyor....
Bende varim adim sayar alip yanima yarin basliyorummmmmm :)
2 saat daha spor yaptım
Eveeeet bende kocami aldim yurudum 4 KM 300 Kalories gitti :)
rdlpstck canim ben yurt disinda yasiyorum adim sayarda almadim Iphonedan yukledim adim sayar programi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?