ya arkadaslar birsey sorcam kendim bi konuda acmistim ama fazla cevap alamadik...benim komsuda ameliyat oldu agustosun 27 ve burnu kalkik duruyor ve sis duruyor bu ne sislik ne zaman geciyor?doktorun dedigi gibi iner mi daha?
gecmis olsun canim, dogal bi burun olmus ama fazla bi problem yokmus burnunda cok büyük bi degisim olmamis gibime geldi, ama senin memnun olman herseyden önemli canim, bol nefeslerropuyorumnanaktan
teşekkür ederim. aslında ben doktora doğal bi burun olmasın demiştim çoğu kişinin tersine, kavisli vs. istedim. ama resimlerde olduğundan daha büyük duruyor. belki de burnumun yapısı bu kadarına müsaitti diye düşünüyorum, yoksa kendimi mi avutuyorum:))
kızlar, erken oldu ama fotoğrafları kaldırdım, çünkü fotoğraflarda farklı çıkmış ve ben bunu bilsem de sürekli aynı şey yazılınca - düz, kalın, vb.- ister istemez etkileniyorum. takdir edersiniz ki 1 aylık tazecik bi burun bu:)) ve ben onu sevmek, bağrıma basmak istiyorum:) sahibi de henüz psikolojik olarak hassas:)) herkese teşekkürler, sevgiler
cok haklisin canim cok yeni daha sakin moralin bozulmasin hele bi söyle 6-7 aylik olsun, degisim inanilmaz olucaktirhihoyyyt
yapmayın kızlar allah aşkına,daha o kadar yeni ki,şimdiden ucu düşük kalın vs... tamam herkez yorumunu elbette yapıcak ama bunların şiş olduğunu unutmayalım lütfen :) şişler geçtikçe burun oturcaktır..
gerçektende resimlerde çok farklı çıkıyo burun yaw. normalde aynaya baktığımda daha kavisli küçük gibi duruyo ama bi resim çekiyorum allah yani,bu benim yüzümdeki burun mu falan oluyorum inanın :)
sen sıkma canını,inşallah çok güsel olcak herşey canım :) moralimizi yüksek tutalımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?