Sebebine anlam veremedim, durup dururken konusmadigim bir arkadasim da engellese ona da sasirirdim. Onda gonlum olsa cevap yazar barisabilirdim zaten,anlam veremedigim icin sordum sevgilimle bir problemim yok.Kız takip ettiklerine bakmıştır bu kim demiştir öyle engellemiştir
Ayrıca eski sevgili seninde yeni sevgilin var neden ilgileniyorsun aşırı saçma
Bu kadar takma kafaya aşırı gereksiz bir şey çünkü eski sevgilinin seni engelleyip engellemediğini düşünmek özellikle sevgilin varken
Eski sevgilimin engellemesini merak ettim diye niye kendimi kotu hissedeyim ki, bir arkadasim da yapsa merak ederdim kimseye rahatsizlik veren birisi degilim.Hayir hala niye bunu merak ediyorsunuz engellemesi gereken sizdiniz
Hem sevgiliniz var aklinizda hala onun takilmasi sacma
Sebebine anlam veremedim, durup dururken konusmadigim bir arkadasim da engellese ona da sasirirdim. Onda gonlum olsa cevap yazar barisabilirdim zaten,anlam veremedigim icin sordum sevgilimle bir problemim yok.
+1Tamam da bu adam arkadaşın değil eski sevgilin sebep araman saçma bi kere anlam verme gerek yok bitmiş gitmiş
Önüne bakmalısın bence salla gitsin
Kusura bakmayin bir daha nerede anlam arayacagimi size sorarim? Sacma geliyorsa yorum belirtmenize inanin gerek yok, merak edip sormusum gordugunuz gibi.Şu yeni nesilin engellemiş, engellememiş, mesajı görmüş yazmamış, hikayeye bakmış bakmamış olaylarına çok gülüyorum ben yav. İletişimizi bunlar üzerinden kurmanız, bu tip şeylere büyük büyük anlamlar yükleyip altlarında bişeyler aramanız çok saçma.
Saçma olduğunu belirtmek istediğim için yorum yaptım gördüğünüz gibiKusura bakmayin bir daha nerede anlam arayacagimi size sorarim? Sacma geliyorsa yorum belirtmenize inanin gerek yok, merak edip sormusum gordugunuz gibi.
Yaa offfff ablacim niye zoruma gitsin yaa saka misiniz siz??? Kac yuz kere mesaj atmis zaten bana adam donsem donerdim unutmamis olsam niye sevgilim olsun ayrica. At gozlugu mu taktiniz siz eski sevgilim diye niye herhangi birine yapacagim muameleyi ona yapamiyorum?? Ne ayricaligi var? Baska arkadasim da yapsa merak ederdim yazmisim zaten zoruma niye gitsin. Rahatsiz etmemisim bir sey yapmamisim sizce neden diye sordum yok neden fark edermis, yok onume bakacakmisim. Takili kalmadim anlam veremedim sordum.Hayatına birini almışsın hala dönüp arkana niye bakıyorsun? Engellesin engellemesin ne fark eder bu saatten sonra size yazması hoşunuza gidiyordu ego tatmini yapıyordunuz simdi engellemesi zorunuza gitmis belli ki.
Bu takılmamış halinse oldu o zaman okYaa offfff ablacim niye zoruma gitsin yaa saka misiniz siz??? Kac yuz kere mesaj atmis zaten bana adam donsem donerdim unutmamis olsam niye sevgilim olsun ayrica. At gozlugu mu taktiniz siz eski sevgilim diye niye herhangi birine yapacagim muameleyi ona yapamiyorum?? Ne ayricaligi var? Baska arkadasim da yapsa merak ederdim yazmisim zaten zoruma niye gitsin. Rahatsiz etmemisim bir sey yapmamisim sizce neden diye sordum yok neden fark edermis, yok onume bakacakmisim. Takili kalmadim anlam veremedim sordum.
Senin sevgilin varmis zaten 2 aydir..Bu simdi beni neden engellemis? siz ne dusunuyorsunuz? Bu arada mesajlar neden cevap vermiyorsun, gel konusalim, her seyi mahvettim gel bir bulusalim gibi mesajlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?