1 bucuk senedir evliyim, yemek ve alışveriş düzenim oturmadı bir türlü

Erirken kesilmiyor mu? Bu da mantıklıymış.

Çorba ve pilavları yazmadım ve makarnayı da arada mantıyı mevsimine göre sarmayı dolmayı. Maalesef bunları da seviyoruz biz pilav her yemeğin yanina yapmaktansa bende çorba yapmaya calisiyorum alışalım diye. Mesela çorba ve ıspanak yemeği gbi. Dengelemeye calisiyorum da sizin kadar başarılı değilim.

Denerim bu yontemi. Ben de mayalık yogurt dondurmustum kesilmisti.
Evet kayınvalidemde dondurdugu yoğurttan yapmıştı ,onun da yoğurdu kesik kesik tutmuştu.

Sütü annem de dondurur. Hatta komşum köyden fazla alip donduruyor ,öyle sütü bulamam diye . Hiç birimiz sıkıntı yaşamadık

Bizi bıraktım ikizlerime de uyguluyorum yorucu olmaya başladı

Cok güzel fikirler teşekkür ederim kendi adıma pankek dikkatimi çekti her zaman artıyor pişmiş halinin fazlasını mi atıyorsunuz buzluğa

Cok güzel fikirler teşekkür ederim kendi adıma pankek dikkatimi çekti her zaman artıyor pişmiş halinin fazlasını mi atıyorsunuz buzluğa
Evet benimki de hep artiyor. Posetleyip atiyorum. Henuz bir sey olmadi ama sonucta yumurta sut var icinde. Gida guvenligi acisindan uygun oluyor mudur bilmiyorum. Bir bilen olursa bizi aydinlatsin isterim. Gerci Poğaça da donduruyoru, borek donduruyoruz hepimiz. Onlarda da yumurta süt oluyor. Simdiye kadar kimse bir sorunla karsilasmamistir herhalde.

Yakin zamanda bunu deneyecegim cok tesekkur ederim

Evet aynen börek, kek, poğaça da atarız sorun olmadı şimdiye kadar ..pankek de mantıklı yarın yapıp denicem aylarca durmasa bile bikac gün içinde tekrar tüketilebilir diye düşünüyorum

Evet aynen börek, kek, poğaça da atarız sorun olmadı şimdiye kadar ..pankek de mantıklı yarın yapıp denicem aylarca durmasa bile bikac gün içinde tekrar tüketilebilir diye düşünüyorum
Tabii ki anlik bir açlıkta ya da çat kapı bir misafirde çıkarılabilir hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…