1 buçuk yıllık iliskisi varmış, benle sevgili oldu.

Caillou5

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
173
142
18
30
Bir haftalık bir ilişkim var. Evet çok kısa biliyorum ama bir haftadır o kadar mükemmeldi ki herşey. Kendisi o kadar uğraştı herşey için. Tanıştığımız günden beri her gün buluşmak istedi, morali bozuk olduğunda beni çağırdı. 3 gün boyunca dışarda beraber sabahladik. Düne kadar sürekli gelecek sene için planlar yaptı ( okullar kapandigi için şu an ayrıldık) seneye şuraya gidelim, buraya gidelim. Nasıl gecicek yaz tatili, şöyle böyle. Bugün normal konuşurken bir anda bana şunu yazdı:
Benim bir buçuk senelik bir ilişkim var, bir aylık bosluktaydim karşıma sen çıktın ve seni sevmeye başladım . Ama vicdanım rahat degil, sana karşı duygularım artıyor ve rahat edemiyorum daha fazla seni kandiramam diye. Hiç bişey söyleyemedim sadece tamam dedim. Sadece bu mu dedi, bende ne desem boş vicdanınla aranda kalmis dedim. Sana karşı hiç bir duygum yalan değil vs dedi beni ilgilendirmez deyip engelledim. Ama şu an kızıyorum kendime, bagirip çağırmak istiyorum. Ağzıma geleni saymak, neden bu kadar uğraştın demek istiyorum. Yapmalı mıyım sizce ? Yoksa böyle iyi mi yapmışım. Bu arada tahminim( bı hareketinden dolayı anladım) kıza yakalandığı için itiraf etti

Alt tarafı bir hafta yahu
Bağırmaya değmez ses tellerine yazık
Şükretmek lazım çabuk düşmüş maskesi
Cidden ne kadar olduğu önemli değil, ben salak yerine koyulduğuma yaniyorum

Güzelim benim ömrüm boyle hikayeleri dinlemekle geçti ama ben burada hatayı biraz biz kadınlar da buluyorum. Neden mi bazi seyleri acikca sormadan konusmadan ya da o kisiyi tanimadan yapiyoruz. Neden morali bozukken hemen cantan elinde hazır bir bicimde gidiyorsun ki yanına ? Gitme. Biraz erkekleri denemek lazim bence en sonki iliskin ne zaman bitti kac zaman sürdü diye yüzeysel sorulari neden sormadan dizilerdeki gibi asklar yasamaya kalkariz hic bilmem. Senin yerinde olsam ona yol verirdim. Çünkü o uzun iliskisini birakmaz. Sende gurur meselesi yapma sakin. Cunku hep.oyle oluyor uzun iliskiye geri dönülüyor. Mola icin de ya da kafa dagitmak icin de araya baska kizlar baska erkekler giriyor. 1 haftada seni nasil sevecek inandin mi buna ?

Tek bir kelimene bile değmez bu adam için.

O beni çağırdığında gitmemistim gerçekten, şu an müsait değilim akşam görüşelim dedim. Eski ilişkilerini sordum en son geçen sene kısa bir ilişkisi olduginu uzun süredir yalnız olduğunu söyledi. Sevdiğine inandigimi söylemedim zaten. Salak yerine koyuldum ve kaldiramiyorum

Ha birde yalancii vay utanmaz pislikkk . Bosver kandiran kendini kandırır canım

Yapmanız gereken en doğru şeyi yapmışsınız.
İnanın bağırıp çağırmaya bile değmezdi.
Ki beklediği de buymuş ne gerek var saydırıp egosunu tavan yaptırmaya.
Güya yıkılmanızı falan bekliyordu.
Neyse ki dürüst olup yolun başındayken göstermiş gerçek yüzünü.
Ne olursa olsun sadakat yoksunu biriyle olmaz zaten.
Sevgilisi adına üzüldüm gerçi onun da sonu olmaz böyle biriyle umarım yakın zamanda kurtulur.
İnsanın gönlü bi başkasına kayabilir , sevgiler bitebilir ama insan kendine yakışanı yapmalı.
İki tarafı da sevdiğini düşünmüyorum açıkçası bu "adamın".
Ne bir buçuk senelik ilişkiyi harcayacak cesareti var karşı tarafın, ne de sizinle ilgili yoğun duyguları, üzgünüm ki yok.
Sevgilisiyle arası limoniyse, yalnız kalmamak adına kendi çapında bi maceraya atılmış.
Valla uzun lafın kısası ucuz kurtulmuşsunuz o 1 haftayı hafızanızdan silin ve yolunuza bakın .

Üni 1.sınıftayken benzer bir olay gelmişti başıma. İlk aşkımdı vs
Çok toydum.

Benimki direkt her şey çok iyiyken(!) tek mesajla bitirdi. Kendi çabamla öğrendim ilişkisi olduğunu ve ona döndüğünü

Ne yaptım? Hiçbir şey. Sadece “hakkımı helal etmiyorum” dedim. 2 sene psikolojim bozuk gezdim, anlatsam roman olur.Psikolojik destek aldım vs Ona ne mesaj attım, ne stalkladım. Acımı içimde yaşadım.
(Çok sonradan, ayrılık nedenini hala söylemezken “sen hayatımda gördüğüm en gururlu kızsın, başkası olsa beni rezil ederdi” dedi utanmadan, yüzsüzce)

Sonradan çokça kez mesaj attı, yalvardı,umursamadım

O kızla evli şu an, çocukları var. Ben şükrediyorum kurtulduğum için

Sen de asla muhatap olma, yoluna bak. Seni yara bandı olarak kullanmaya kalkmış, sen bilmesen de, görmesen de, duymasan da yaşattığı üzüntüyü yaşayacak emin ol.

Ben bir şekilde diğer sevgilisine ulaşırdım.Uyandırırdım kızı.Bunu yapardım. Ama sen bana uyma.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim bu yorum çok iyi geldi bana . Haklisiniz sizi dinliyicem

Tam tersi uzun sureli iliskiler daha kolay bitiyor hatta ayrilip birini bulup hemen evlilige adim atiliyor diger konularda katiliyorum.

Olmayacagim artik artık çok sağolun rahatladım kafamda soru işareti de kalmadi

Ben bir şekilde diğer sevgilisine ulaşırdım.Uyandırırdım kızı.Bunu yapardım. Ama sen bana uyma.
Aslında benim tahminim kız birşeylere uyandi bu çocukta o yüzden itiraf etti. Bugün normal konuşuyorduk , ben dışarı çıktım en son baktım telefona iki tane normal konuştuğumuz konuyla alakalı mesaj vardi ve instagram'dan üç dört tane fotoğrafımi beğenmiş. ( Ekledigimizden beri ilk kez beğendi) sonra o ara ben bakmadım mesaja arkadaşlarımla bulustum selamlaştık falan bu ara 15 20 dakka geçti tekrar baktım telefona bu sevgilisi olduğunu söylediği mesajı atmış. Sonra konuşma bittikten sonra baktım instagram'dan da çıkarmış. Belki kız şifresini biliyordu bu kız kim neden beğendin falan dedi öyle ortaya çıktı, korkudan söyledi sildi

Olmayacagim artik artık çok sağolun rahatladım kafamda soru işareti de kalmadi
Rahat ol zaten, o rahatsız olsun.
O kızı da sevmiyor, yazık. Sevse seninle ilişkiye(!) başlamazdı
O kızla da en ufak kavgalarında, ayrılıklarında aklına direkt sen geleceksin. Çünkü onun için “yarım” kaldın
Öyle “kullanam da atam” demekle olmuyor. İlahi adalet tecelli ediyor, içine çok da güzel dert olacaksın bak gör
Ama sen bekleme, cezasını çektiğini görmeyi bile bekleme. Yoluna bak, tiksinç bir anı olarak ve ders olarak kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…