- 22 Aralık 2017
- 240
- 177
- 53
En güzelini yapmışsın bağırıp çağırarak bisy elde edemezsin ama senin sessiz kalman onu daha çok mahvedecek. Sakın geri adım atma. Hem öyle bir insandan Hayır gelmez. Her boşluk bulduğunda birilerine atacak kendini demek ki..Bir haftalık bir ilişkim var. Evet çok kısa biliyorum ama bir haftadır o kadar mükemmeldi ki herşey. Kendisi o kadar uğraştı herşey için. Tanıştığımız günden beri her gün buluşmak istedi, morali bozuk olduğunda beni çağırdı. 3 gün boyunca dışarda beraber sabahladik. Düne kadar sürekli gelecek sene için planlar yaptı ( okullar kapandigi için şu an ayrıldık) seneye şuraya gidelim, buraya gidelim. Nasıl gecicek yaz tatili, şöyle böyle. Bugün normal konuşurken bir anda bana şunu yazdı:
Benim bir buçuk senelik bir ilişkim var, bir aylık bosluktaydim karşıma sen çıktın ve seni sevmeye başladım . Ama vicdanım rahat degil, sana karşı duygularım artıyor ve rahat edemiyorum daha fazla seni kandiramam diye. Hiç bişey söyleyemedim sadece tamam dedim. Sadece bu mu dedi, bende ne desem boş vicdanınla aranda kalmis dedim. Sana karşı hiç bir duygum yalan değil vs dedi beni ilgilendirmez deyip engelledim. Ama şu an kızıyorum kendime, bagirip çağırmak istiyorum. Ağzıma geleni saymak, neden bu kadar uğraştın demek istiyorum. Yapmalı mıyım sizce ? Yoksa böyle iyi mi yapmışım. Bu arada tahminim( bı hareketinden dolayı anladım) kıza yakalandığı için itiraf etti
TeşekkürlerRahat ol zaten, o rahatsız olsun.
O kızı da sevmiyor, yazık. Sevse seninle ilişkiye(!) başlamazdı
O kızla da en ufak kavgalarında, ayrılıklarında aklına direkt sen geleceksin. Çünkü onun için “yarım” kaldın
Öyle “kullanam da atam” demekle olmuyor. İlahi adalet tecelli ediyor, içine çok da güzel dert olacaksın bak gör
Ama sen bekleme, cezasını çektiğini görmeyi bile bekleme. Yoluna bak, tiksinç bir anı olarak ve ders olarak kalsın.
Cok sağolunEn güzelini yapmışsın bağırıp çağırarak bisy elde edemezsin ama senin sessiz kalman onu daha çok mahvedecek. Sakın geri adım atma. Hem öyle bir insandan Hayır gelmez. Her boşluk bulduğunda birilerine atacak kendini demek ki..
Amin, umarım görür hak ettiğiniİkinci kadın olmaya karşı birisi olduğun için seni tebrik ediyorum. Az çok biliyoruz ne olaylar dönüyor. Sonucu felaket.. beyefendi de kendini kandırmış.bir gün mutlaka Aldatılacagı vakti beklesin.
Bunu duyduğuma sevindim. Iyiki ters bı tepki vermemisim. Herkes icimi rahatlattı burada. Aklimda soru işaretleri kalmadı çok sağolunNe kadar büyük tepki verirsen, kendini o kadar nimetten sayardı. Sessiz sedasız, bu kadar kolay vazgeçmen onun daha çok içine oturmuştur emin ol. Bundan sonra da aynen devam et bence. Bir haftada zaten kimseyi tanıyamazsın, o yüzden bunu bir hayal kırıklığı olarak değil, erken teşhis olarak gör.
Bi tarafım istiyor aslında ama uğraşmak istemiyorum. Tahminim kız şüphelendi o yüzden bana açıkladı. Kız ayrılacak biri olsa öğrenmek için uğraşırdı diye düşünüyorum. Şimdi ben söylesem de kız belki ayrılmaz içine dert olur ama hep belki evlenir. O yüzden sebep olmak istemiyorum üzülmesine.Ben olsam hiç sakim kalamam
Burnundan getiririm
O kıza da ulaşır bak böyle böyle yaptı derim
Benim canım yandıysa adamın da yansın .
Yok bağlanmadim elbette. Ama güzeldi sadece ve neden kandırıldım ona üzülüyorum.Bir hafta da bağlandım deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?