1 buçuk yıllık iliskisi varmış, benle sevgili oldu.

En güzelini yapmışsın bağırıp çağırarak bisy elde edemezsin ama senin sessiz kalman onu daha çok mahvedecek. Sakın geri adım atma. Hem öyle bir insandan Hayır gelmez. Her boşluk bulduğunda birilerine atacak kendini demek ki..

Teşekkürler

Cok sağolun. Atmam geri adım

İkinci kadın olmaya karşı birisi olduğun için seni tebrik ediyorum. Az çok biliyoruz ne olaylar dönüyor. Sonucu felaket.. beyefendi de kendini kandırmış.bir gün mutlaka Aldatılacagı vakti beklesin.

İkinci kadın olmaya karşı birisi olduğun için seni tebrik ediyorum. Az çok biliyoruz ne olaylar dönüyor. Sonucu felaket.. beyefendi de kendini kandırmış.bir gün mutlaka Aldatılacagı vakti beklesin.
Amin, umarım görür hak ettiğini

Ne kadar büyük tepki verirsen, kendini o kadar nimetten sayardı. Sessiz sedasız, bu kadar kolay vazgeçmen onun daha çok içine oturmuştur emin ol. Bundan sonra da aynen devam et bence. Bir haftada zaten kimseyi tanıyamazsın, o yüzden bunu bir hayal kırıklığı olarak değil, erken teşhis olarak gör.

Bunu duyduğuma sevindim. Iyiki ters bı tepki vermemisim. Herkes icimi rahatlattı burada. Aklimda soru işaretleri kalmadı çok sağolun

Benim başıma da buna benzer bir olay gelmişti. Gerçi biz henüz sevgili değildik tam. Flört aşamasındaydık.
2 senedir ciddi ilişkisi olmadığını söylemişti. Sonra sevgilisi aradı beni. Tabii ben şok oldum. Neyse ki benim bir suçum olmadığının farkında olarak aramıştı, bilgilendirmek istemiş sağ olsun. Uzun süredir beraberlermiş bir de. Sakince konuştuk kadınla. Çok kötü hissetmiştim. Ama hayat bu, böyle karaktersiz insanlar çok.
Bence hiç kendinizi üzdüğünüze değmez. Sakin tepki vermeniz de iyi olmuş. İçine oturmuştur. Neyse ki erken kurtulmuşsunuz.

Bir haftalık ilişkinin üç günü daha tanımadan nasıl, nerede, neden sabahlıyorsunuz? Belki yakalanmasa kim bilir ne kadar daha devam edecekti ve daha büyük yıkım yaşayacaktınız.. Cevaplarınız güzel, önünüze bakın. Üzerinden ayda yılda geçse, şans vermeyin tekrar.. Güven cidden tek kullanımlık..

Tartismaya acik olmayan bir konu var ortada yani karsilikli oturup tartisilcak hatta kavga edilecek bisey yok. Hayatinda biri varmis iste.
Iliskiniz uzun sureli olsaydi evet olabilirdi ama boyle bir konuda 1 haftalik iliski icin ofkeli mesajlar, sitemler etseydiniz kendinizi kucuk dusurmus olurdunuz. Onu onemsediginizi gosterirdiniz ayni zamanda...
Evet salak yerine koyuldugunuz icin kizabilirsiniz ama yapmayin.

Boyle yapmaniz iyi olmus. Emin olun ofkeli mesajlardansa kestirip atmak bazen daha etkili.

tamam sevgili oldu falanda gelecege dair plan ne ya!! ilişkisi olan adam bir başkasiyla plan yapiyor! yadirgadigima bakmayin benimde başima geldi ve artik şuna kesin olarak inancik. yabanci bir söz var;EASY COME EASY GO..yani eger biriyle tanistiniz ve bazi sozleri cok kolay ve de cabucak edebiliyorsa o iş kesinlikle biter. cünkü düsünmeden sorgulamadan verilen sözler. sadece karşi tarafin gözünü boyama maksatli..gecmiş olsun.

Haha bende sana bunları nasıl söyleyeceğimi düşünüyordum.Oh be üstümden büyük bir yük kalktı

Ben olsam hiç sakim kalamam
Burnundan getiririm
O kıza da ulaşır bak böyle böyle yaptı derim
Benim canım yandıysa adamın da yansın .

Ben olsam hiç sakim kalamam
Burnundan getiririm
O kıza da ulaşır bak böyle böyle yaptı derim
Benim canım yandıysa adamın da yansın .
Bi tarafım istiyor aslında ama uğraşmak istemiyorum. Tahminim kız şüphelendi o yüzden bana açıkladı. Kız ayrılacak biri olsa öğrenmek için uğraşırdı diye düşünüyorum. Şimdi ben söylesem de kız belki ayrılmaz içine dert olur ama hep belki evlenir. O yüzden sebep olmak istemiyorum üzülmesine.

Yok artık bunu bi ara ben yazdım sandım. Aynısı başımdan geçti ve şuan o adamla evliyim bebeğimiz bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…