Affettiniz mi yani?Yok artık bunu bi ara ben yazdım sandım. Aynısı başımdan geçti ve şuan o adamla evliyim bebeğimiz bile var
Yok bağlanmadim elbette. Ama güzeldi sadece ve neden kandırıldım ona üzülüyorum.
Yok yok uzulmuyorum merak etmeyin, evet erkenden gördüm. Ama sinirlendim işte. Tesekkur ederimÜzülmeye değiyor mu sence ? Senin canın bu kadar değersiz mi ? Şansın varmış ikinizi birden idare etmemiş.
Iyiki, teşekkür ederim çok.Ya düşündüğün gibi sevgilisine yakalanmıştır ya da dediği gibi kısa bir ayrılık dönemi geçirmişlerdir, sonra kızla iletişime geçince seni gözden çıkarmıştır. Boşver, zaten başta yalanlar da söylemiş sana. Böyle tiplerle uğraşma, uğraşan düşünsün. Huylu huyundan vazgeçmez sonuçta, sana bunu yapan sonraki sevgililerine de yapar. Sen yoluna bak, iyi ki fazla bağlanmadan asıl yüzünü göstermiş.
Diger sevgilisine de itiraf etti mi çok merak ediyorum. Muhtemelen etmedi, devam ediyor gayet mutluBeraber bile yürütebilir di , ki zamanla sen ogrensene daha çok koyardı onun için suçunu biliyo.itiraf etmiş.
1 hafta 1 haftadırDiger sevgilisine de itiraf etti mi çok merak ediyorum. Muhtemelen etmedi, devam ediyor gayet mutlu
Sinsirella senin yorumlarına bayılıyorum1 hafta 1 haftadır
Beni kandırmış duygularımla oynamış vaktimi çalmış
Ona ödül olarak varsa fotomuzu ve mesajlarının ssini mevcut sevgilisini bulur atardım.
Canım sen iste benim fake adresim var ordan ekler bulurum kamu hizmeti olarakSinsirella senin yorumlarına bayılıyorum
Fotoğraflarımiz var konuşmaların hepsini ekran görüntüsü aldım nolur nolmaz diye. Ama kızi ben bulmak istemiyorum, o ulaşırsa atarım. Birde zaten bulamam, çocuk beni instagram'dan sıldi profili de kapali
Ya ama korkuyorum, benden şüphelenirse ya? Fake adres kız mı erkek mi, takipcisi çok mu ?Canım sen iste benim fake adresim var ordan ekler bulurum kamu hizmeti olarak
Senden bilsin ayol nlcakYa ama korkuyorum, benden şüphelenirse ya? Fake adres kız mı erkek mi, takipcisi çok mu ?
Kızla 1.5 senedir beraberlerse arkadaşlarına bakarak kız bulunabilir kanımca
Tamam o zaman atıyorum sana tişikkirlerSenden bilsin ayol nlcak
İntikam alıyorsun şunun şurasında tırsma
Aynrn o da doğru ,diğeri de bilmeliDiger sevgilisine de itiraf etti mi çok merak ediyorum. Muhtemelen etmedi, devam ediyor gayet mutlu
Evet affettim çünkü sonradan beni sevdiğini gördüm ispatladı yaniAffettiniz mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?