1 buçuk yıllık iliskisi varmış, benle sevgili oldu.

Üzülmeye değiyor mu sence ? Senin canın bu kadar değersiz mi ? Şansın varmış ikinizi birden idare etmemiş.
Yok yok uzulmuyorum merak etmeyin, evet erkenden gördüm. Ama sinirlendim işte. Tesekkur ederim

Ya düşündüğün gibi sevgilisine yakalanmıştır ya da dediği gibi kısa bir ayrılık dönemi geçirmişlerdir, sonra kızla iletişime geçince seni gözden çıkarmıştır. Boşver, zaten başta yalanlar da söylemiş sana. Böyle tiplerle uğraşma, uğraşan düşünsün. Huylu huyundan vazgeçmez sonuçta, sana bunu yapan sonraki sevgililerine de yapar. Sen yoluna bak, iyi ki fazla bağlanmadan asıl yüzünü göstermiş.

Iyiki, teşekkür ederim çok.

Beraber bile yürütebilir di , ki zamanla sen ogrensene daha çok koyardı onun için suçunu biliyo.itiraf etmiş.
Diger sevgilisine de itiraf etti mi çok merak ediyorum. Muhtemelen etmedi, devam ediyor gayet mutlu

Öncelikle cok gecmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmiş da iş ilerlemeden ne olduğunu görmüşsünüz. Evet sizi kandırmış insan hıncinı almak istiyor ama inanın degmez onun da başına gelecek var. Bu da bi tecrube.

Diger sevgilisine de itiraf etti mi çok merak ediyorum. Muhtemelen etmedi, devam ediyor gayet mutlu
1 hafta 1 haftadır
Beni kandırmış duygularımla oynamış vaktimi çalmış
Ona ödül olarak varsa fotomuzu ve mesajlarının ssini mevcut sevgilisini bulur atardım.

1 hafta 1 haftadır
Beni kandırmış duygularımla oynamış vaktimi çalmış
Ona ödül olarak varsa fotomuzu ve mesajlarının ssini mevcut sevgilisini bulur atardım.
Sinsirella senin yorumlarına bayılıyorum
Fotoğraflarımiz var konuşmaların hepsini ekran görüntüsü aldım nolur nolmaz diye. Ama kızi ben bulmak istemiyorum, o ulaşırsa atarım. Birde zaten bulamam, çocuk beni instagram'dan sıldi profili de kapali

Canım sen iste benim fake adresim var ordan ekler bulurum kamu hizmeti olarak

Birde 3 tane gönderisi var, bişey yoktu profilinde M e g g

Tamam diyerek en büyük golü atmışsın zaten. Zoruna gitmiş ki sadece bu kadar mı demiş. Hiç bağırıp çağırmana gerek yok. Gerekli cevabı vermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…