1 değil 2 değil 3 olacak inşallah güzel sonla sonuncu olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
imtihanımız gerçekten ağır rabbim daha ağır imtihan vermesin öyle hayallerim var ki olmayan çocuğumuzla ama dediğin gibi eşimle evin içinde sessiz sakin yaşayıp gidiyoruz çevre baskısını artık takmıyorum diyebilirim. İnşallah son tedavin olur canım sonucu güzel biten rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah

İsteyen herkese nasip etsin Rabbım hepinize inşallah...Hepinize sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar versin evinize neşe versin. Nasip ise her türlü olacaktır içinizi ferah tutun söylemesi kolay da yaşamasını bilmiyoruz ama sabır herşeyin üstesinden getiriyor ve hep sonu selamet oluyor. Her aklıma gelmişte dua ediyorum kimsenin kucağı boş kalmasın

Tüm kalbimle amiiiin diyorum Allah razı olsun

Allah size de en kısa sürede bir evlat nasip etsin inşallah.
Bir arkadaşım var, 40 yaşında. 8 başarısız tüp bebek, birkaç aşılama, yurt dışına genetik taramaya gönderilen embriyolar, çekilen hsg'ler... Çok uğraştı. Sonunda pes ettiler karı-koca. Bıraktılar işin peşini. O kadar uğraşı sonucu gelmeyen bebek, onlar vazgeçtiği an kendiliğinden geliverdi. Herkes şok oldu tabi, şok mu mutluluk mu daha baskındı bilmiyorum. Ne umutsuz gidişatlardan bile ne mucize sonuçlar çıkabiliyor. İçinizi ferah tutun. Dualarım sizinle. İnşallah güzel haberleri paylaşacağınız gün de gelecek.

Orta kalite tek embriyoyla 2.tup bebek tedavimde hamile kaldım.oglum 21 aylık.kaliteli embriyo elde edemiyorduk.her tedavide 1 tane orta kalite transfer edildi geri kalan 6- 7 embriyo imha edildi.sil baştan başladık 2.tedaviye.allah maddi manevi güç versin.hic pes etmek yok.stres skntı hıçkıra hıçkıra ağlamak sürecin parçası.o yüzden agladigin zaman bil ki herşey yolunda yani tuhaf bi durum yok:)

Ayy ne güzel bir andır kim bilir o öğrendikleri an :)maşallah diyeyim arkadaşına canım. İnşallah ben de paylaşırım burdan anne olduğumu duaların için de Allah razı olsun amiiin

Ağlamak rahatlatıyor beni evde pencereleri kapatıyorum ki komşular duymasın :) benim de hiç embriyom oluşmuyor transfere geçemiyorum inşallah benim de embriyolarım oluşur da ben de anne olurum bu kez :) oğluna da rabbim hayırlı ömür versin annesi ve babasıyla ailesiyle :)

Amin Allah razı olsun.bu sefer geçersiniz tamamlarsiniz inşallah süreç dogumhanede biter:) son tedavimde.ignelere başladığım günden itibaren her gün yasin+meryem süresi okudum beraberinde birçok dua ile...hamile kalınca da doğuma kadar yasin ile devam ettim.tesbihler vs kendinize iyi gelecek duaları kendiniz seçin okuyun derim.

Amin :) adetim bitince ben de okumayı planlıyorum zaten adetliyken de esmalar okuyacağım inşallah dua içimi ferahlatıyor inşallah hamile kalırsam ben de devam ederim :)

Benim de 3. Tedavide oldu, hiç olmayacak sanıyordum, çok karamsardım, konunu okuyunca yaşadıklarım geldi gözümün önüne. Dua ediyorum sizin için, inşallah tutar da bu dertleri unutup gidersin.

Keşke tup bebekte pozitifi alinca bitse...
Deger yukselecekmi ?
Kese gozukecekmi ?
Kalp atisi duyyulacakmi?
Mide bulantisi ne zaman gececek?
Ah agrim oldu
Acaba bi sorun varmi?
Trama testi normal cikacak mi ?
Bugun kipirdamadi acaba sorunmu var ?
Hic bitmiyor soru isaretleri. Insallah sag saglim kucaginiza alirsiniz bu sefer bebişinizi ...

Evet haklısınız telaş hiç bitmez ama şuan tek diyebildiğim acaba embriyom oluşacak mı

Anliyorum cok istiyorsun fakat agliya agliya olmaz canim. Bu stres ile kendine herseyi dahada zorlastirirsin. Eninde sonunda hamile kalacaksin. Böyle düsün. Kim bilir bu tüp bebek tutar, kim bilir tutmaz ve dogal yol ile olur.. Ama olur! Sen strese girdikce vücüdünüda, psikolojinide zor durumda birakiyorsun.

Ve bu sekilde devam edersen, hamile kaldiginda cok agir bir lohusa depresyonu gecirirsin canim. O kadar cok kafanda ideallestirdin ki bu hamilelik ve dogum olayini, korkarim ilerde hamilelikte zorluklar yasadiginda yada kolik bir bebegin oldugunda, psikolojik olarak cökersin. En kisa zamanda psikologtan randevu almayi ihmal etme. Umarim sag salim bebegini kucagina alirsin canim.

Benim de 3. Tedavide oldu, hiç olmayacak sanıyordum, çok karamsardım, konunu okuyunca yaşadıklarım geldi gözümün önüne. Dua ediyorum sizin için, inşallah tutar da bu dertleri unutup gidersin.
Amin inşallah çok teşekkür ederim ben de hiç olmayacak diye korkuyorum inşallah benim de bu 3. De olur

Ucuzun ve ya ikizin olsun diye dua etmeyecem zira çok tabi en hayırlısıni Allah bilir,en hayırlı zamanda hayırlı evladın olur inşallah. Pıtırcık bir kız kumral saçları lüle lüle beyaz tenli Amanda nasıl tatlı canlandi gozumde

Amin inşallah canım. Normalde güçlüyüm ama bu konu hassas noktam inşallah her şey iyi olur psikoloğa da gittim bir süre ama kısa sürdü psikolok gerekli görmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…