• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim Diyete başlayanlar..

Kilonuz?

• Ankete Katılan
    9

feslegen13

Merveeeeee
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
66
83
18
35
Bugün 1 saat yürüyüş yaparak diyete başlamış bulunmaktayım. Benimle beraber haftalık kilo paylaşımı yapacak arkadaşlar.. Gelin birlikte zayiflayalim 🥰
Boy:170
Kilo76.8

Son düzenleme:
Aynı boydayiz benimde kilom 78 vermek istiyorum bende 2 hafta sonra ameliyat olucam daha da kilo vermem çok zor olur ama aile içi sorun yaşıyorum şuanda nasıl baslicam blmyrm 😢

Geçmiş olsun ne ameliyatı olucaksin neden zorlasicak ki? Sorunlarını da inşallah en kısa sürede çözersin canim. Bismillah deyip başlamak gerek ben kaç aydır başlayım deyip baslayamadim ama bu kez kararlıyim.
Aynı boydayiz benimde kilom 78 vermek istiyorum bende 2 hafta sonra ameliyat olucam daha da kilo vermem çok zor olur ama aile içi sorun yaşıyorum şuanda nasıl baslicam blmyrm 😢

Teşekkürler canım boğazımda şüpheli nodüller var tiroidlerimede yapismislar hepsini alçaklar kaç aydır vercem diyip veremiyorum kilo sinirliykende çok yiyen biriyim ne yazık ki belki bu postla birlikte veririm kilo bende bol.eksilerimiz olsun insallah
Geçmiş olsun ne ameliyatı olucaksin neden zorlasicak ki? Sorunlarını da inşallah en kısa sürede çözersin canim. Bismillah deyip başlamak gerek ben kaç aydır başlayım deyip baslayamadim ama bu kez kararlıyim.

Teşekkürler canım boğazımda şüpheli nodüller var tiroidlerimede yapismislar hepsini alçaklar kaç aydır vercem diyip veremiyorum kilo sinirliykende çok yiyen biriyim ne yazık ki belki bu postla birlikte veririm kilo bende bol.eksilerimiz olsun insallah
Tekrar geçmiş olsun😔 bnde sinirliyken çok yerim ama bu kez sinirlendikçe su icicem diye söz verdim kendime .. bol eksiler canim

Merhaba elbette beraber devam edebiliriz
Çok teşekkür ederim dün karar verdim diyet yapmaya kilolar aldı başını gidiyor dur demenin zamanı geldi beraber verelim inşallah
Hergun yürüyüşe devam .. 1 saatlik yürüyüş yapıldı..
Ne güzel her gün yürüyüşünü yapıyorsun demek bende uzun aradan sonra dün ilk defa çıktım yürüyüşümü yaptım inşallah devam edicem :KK6:

Çok teşekkür ederim dün karar verdim diyet yapmaya kilolar aldı başını gidiyor dur demenin zamanı geldi beraber verelim inşallah

Ne güzel her gün yürüyüşünü yapıyorsun demek bende uzun aradan sonra dün ilk defa çıktım yürüyüşümü yaptım inşallah devam edicem :KK6:
Evet hergunn yürüyorum çok iyi geliyo bana hem kafam rahat oluyo hemde çok dinç oluyorum yürümeye basladigimdan beri sabahları erken uyanıyorum bu harika bişey ☺️☺️
İnşallah beraber veririz .

Hedefin kaç kilo olmak?

Hedefin kaç kilo olmak?
Günaydın canım
Şimdilik 70 olsun hedefim
Dün yazamadım pazar yaptım biraz turşuluk malzeme almıştım kışlık turşu yaptım baya yordu beni gece 1 gibi bitti işim
Evet hergunn yürüyorum çok iyi geliyo bana hem kafam rahat oluyo hemde çok dinç oluyorum yürümeye basladigimdan beri sabahları erken uyanıyorum bu harika bişey ☺️☺️
İnşallah beraber veririz .
Katılıyorum sana daha önce yürüyüş yaptığım zamanda bende çok dinç oluyordum evde kal ma süreci başladı bende kilo almaya başladım o zaman 72 kiloydum aldı başını gitti kilolarım verelim artık sıkıldım çok hantallaştım
Dün yürüyüşümü yaptım 1 saat

Günaydın canım
Şimdilik 70 olsun hedefim
Dün yazamadım pazar yaptım biraz turşuluk malzeme almıştım kışlık turşu yaptım baya yordu beni gece 1 gibi bitti işim

Katılıyorum sana daha önce yürüyüş yaptığım zamanda bende çok dinç oluyordum evde kal ma süreci başladı bende kilo almaya başladım o zaman 72 kiloydum aldı başını gitti kilolarım verelim artık sıkıldım çok hantallaştım
Dün yürüyüşümü yaptım 1 saat
Ellerine sağlık🥰🥰
Ohh süper yürüyüşe basladiysann☺️☺️
Devamı gelir inşallah👍👍

İngiliz detoksuna başladım bakalım 3 günde 5 kilo verdiriyor Muş verebilecek miyim acaba...

Iyi akşamlar canım yazamadım hafta sonu rahatsızlandım kusura bakma olur mu
Ellerine sağlık🥰🥰
Ohh süper yürüyüşe basladiysann☺☺
Devamı gelir inşallah👍👍
inşallah bırakmayı düşünmüyorum da
İngiliz detoksuna başladım bakalım 3 günde 5 kilo verdiriyor Muş verebilecek miyim acaba...
Aa çok iyiymiş 5 kilo inşallah verirsin canım
nasıl bişey bu detoks ne var içinde merak ettim şimdi bakım netten bi

Iyi akşamlar canım yazamadım hafta sonu rahatsızlandım kusura bakma olur mu inşallah bırakmayı düşünmüyorum da

Aa çok iyiymiş 5 kilo inşallah verirsin canım
nasıl bişey bu detoks ne var içinde merak ettim şimdi bakım netten bi
Geçmiş olsun iyi misin simdi peki? 1 gün yapabildim çünkü kayinvalidem ekmek yapiyodu ona yardıma gittim kaldı haftaya deneyecem artık tekrar.

Back
X