- 19 Ağustos 2018
- 66
- 83
- 18
- 35
- Konu Sahibi feslegen13
Teşekkürler canımTeşekkür ederim canım şükür daha iyiyim
Afiyetle yersiniz inşallah sağlık olsun haftaya bakarsın beraber yaparız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımTeşekkür ederim canım şükür daha iyiyim
Bugün pazartesi başladın mı bakalimŞehir dışındayım pazar dönünce başlayacağım paylaşmaya![]()
Teşekkür ederim canım şükür daha iyiyim
Sağlık olsun sıkma canını vericez bu kiloları beraber ceBenim bu hafta kilom degismemis malesef![]()
Çok iyiiGünaydın canım senden kesin bi cevap alamayınca başlamadım benim sabahki tartı fotomEki Görüntüle 2707225 tam net çıkmamış sanırım 77.7 dün akşam ki sporumEki Görüntüle 2707226 bende durumlar böyle
Annemdeydim bide baslayamadim sürekli birileri yemeğe cagiriyo o diyeti yapmak için 1 hafta evden cikmamam lazım ama olmuyo oy oyySağlık olsun sıkma canını vericez bu kiloları beraber ce
sen başladın mı ya dediğin diyete
Neyse eve geçince habrtleşip yapalım aynen gezmeye gitmek diyet yaparken çok sıkıntı kendini çok kasma annenin yanında tadını çıkar gezmeninAnnemdeydim bide baslayamadim sürekli birileri yemeğe cagiriyo o diyeti yapmak için 1 hafta evden cikmamam lazım ama olmuyo oy oyy
Sen bı diyet yapmiyosun demi sadece yediklerine dikkat ediyorsunNeyse eve geçince habrtleşip yapalım aynen gezmeye gitmek diyet yaparken çok sıkıntı kendini çok kasma annenin yanında tadını çıkar gezmenin
Bugün pazartesi başladın mı bakalim
Ne gudubet bı kadınım.Bugün pazartesi başladın mı bakalim![]()
Est. O nasıl soz.. Bazen bende bırakıyorum mesela bu hafta hep bı yerlere gidicem diye bıraktım ama abartmıyorum yediklerimi sende diyet yapmasan bile yediklerini abartma en azından bide sürekli öncesi sonrası fotolarına bakıyorum başkalarının öyle gaza geliyorum bnde öyle olcam diyeNe gudubet bı kadınım.baslayamadim.motive olamıyorum neden.yardim edin lutfen.
Bı yerden başlamak lazım sinir olmakla bi yere varamiyoruz maleseffBende bakıyorum da benim oncem sonram hep aynı sinir oluyorum kendime
Tabi neden olmasinİyi akşamlar benimde bi 5 kilo vermem lazım. Beraber başlarsak iyi olur. Kabul ederseniz
Mesajinizin altinda bulunan vucut kitle indeksim grafigini nasil yapabilirimTeşekkür ederim canım şükür daha iyiyim
Kendi hesab logonuzun üzerine basıp hesap detaylarına girin boy kilo girişi yapıyorsun sayfanın aşağısında sonra kaydet butonuna basıyyırsun hepsi buMesajinizin altinda bulunan vucut kitle indeksim grafigini nasil yapabilirim
TesekkurlerKendi hesab logonuzun üzerine basıp hesap detaylarına girin boy kilo girişi yapıyorsun sayfanın aşağısında sonra kaydet butonuna basıyyırsun hepsi bu
Önemli değilTesekkurler