- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
ortak karar verin en iyisi yada bi odayı siz döşeyin diğerini nisanlınız
Çok sinir bozucu bir durum benim eşimde çok karışır ev düzenine aldığım eşyaya bazı erkekler meraklı oluyor malesef..temmuz ayında nasip olursa evlencez inş. şimdiden internetten eşyalara bakıyoruz fikrimiz olsun diye. ama benim nişanlım şu renk olmaz şu model olmaz işte bu babannemlerin evinde vardı vs vs diye eşyalara yorum yapıyo bu da benim canımı sıkıyo..
normalde benim gördüğüm; erkek nişanlısına sen seç beğen der. ben hep öyle gördüm cevremde . herkesin evinde renkli sehpalar farklı mobilya tarzları var. beyler karışmıyo genelde.
mesela ben , 3 lü renkli kücük yuvarlak sehpaları gösterince bu ne yaa biz evcilik mi oynıcaz diyo ya da işte dün bi oval halı gösterdim bu ne diyo paspas modeli filan
bu hareketleri normal mi acaba yoksa ben mi abartıyom. aslında ben ne istersem alan dediklerimi yapan, beni seven sayan deger veren biri. ben kırılınca hemen üzülür telafi etme gayretine de girer. ama işte ne bilim.
Çok sinir bozucu bir durum benim eşimde çok karışır ev düzenine vs..
normal değil mi o ev onun da evi olacak fikir vermek en doğal hakkıtemmuz ayında nasip olursa evlencez inş. şimdiden internetten eşyalara bakıyoruz fikrimiz olsun diye. ama benim nişanlım şu renk olmaz şu model olmaz işte bu babannemlerin evinde vardı vs vs diye eşyalara yorum yapıyo bu da benim canımı sıkıyo..
normalde benim gördüğüm; erkek nişanlısına sen seç beğen der. ben hep öyle gördüm cevremde . herkesin evinde renkli sehpalar farklı mobilya tarzları var. beyler karışmıyo genelde.
mesela ben , 3 lü renkli kücük yuvarlak sehpaları gösterince bu ne yaa biz evcilik mi oynıcaz diyo ya da işte dün bi oval halı gösterdim bu ne diyo paspas modeli filan
bu hareketleri normal mi acaba yoksa ben mi abartıyom. aslında ben ne istersem alan dediklerimi yapan, beni seven sayan deger veren biri. ben kırılınca hemen üzülür telafi etme gayretine de girer. ama işte ne bilim.
O erkekde o evde yasıcak neticede
Normal degil mi?
normal değil mi o ev onun da evi olacak fikir vermek en doğal hakkı
Nevresim diktircekken hangisi olsun be dedigimi biiyorum ben ona sectirmistimaaa adam o evde yaşayacak, elbette fikrini söyleyecek.
asıl ben fikrini söylemese her şeye senin istediğin olsun dese kızarım, hiç ilgilenmiyorsun derim.
Onu karıştırmamaya çalıştım ben öyle istiyorum bayan bilir bu konuları diyerek evlenince ev düzenine karıştı ben yine ben böyle seviyorum diyerek geçiştiriyorum annelerinden gelen bi huy benceay evt yaa sinirleniyorum
siz naptınız eşyalar alınırken ?
Nevresim diktircekken hangisi olsun be dedigimi biiyorum ben ona sectirmistim
Hala kullanıyorum
O adam da uyucak onda gönlü acılmasın mı dimi dimi.
Onu karıştırmamaya çalıştım ben öyle istiyorum bayan bilir bu konuları diyerek evlenince ev düzenine karıştı ben yine ben böyle seviyorum diyerek geçiştiriyorum annelerinden gelen bi huy bence
evt ya o eşyalarla ilgilencek olan bensem, temizliklerini ben yapıp 7/24 o eşyaları ben görceksem en fazla bana hitap etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?