1 erkeğin ev eşyalarına karışması

Mavi olmuyorsa siyahı da siz istemiyorsanız, krem rengi alın

Yada salonu mavi alın
Oturma odasını siyah alın
Evlilikte herzaman orta yol bulunmalı,
Işte bunlar hep evlilik provası

ama konu sahibi bir mesajında belirtmiş, ortak alan olarak görmüyor, benim alanım diyor.
o eşyaları ben temizlicem, tüm gün evde ben oturucam diyor.
bu bakış açısıyla ben kendisine hak verdim.

temizlik açısından doğru ama sonuçta koltuk dolap alıncak..yani temizliği zor bir ürün seçse tamam onda haklı..ama temizlik aynı şekil yüzünden benim dediğim olsun diyorsa orada haksız bence...

şöyle diyim; mesela ben koltuklarımın açık mavi tonlarında vs olmasını isterken o ablasının siyah koltuklarını bana hatırlatıp duruyo.

siz anlayın burdan :)
Hımm sizin durum biraz farklıymış o zaman :) Bizim eşimle zevklerimiz hemen hemen aynıdır,bazen ters düşsek bile çok fazla üstelemez o,sen bilirsin der.Ama arada ciddi anlaşmazlık varsa o zaman işiniz zor.Mutlaka ortak bir nokta da karar vermeniz lazım.Mesela şöyle yapabilirsiniz,mavi de olmasın,siyah da olmasın ikinizin beğendiği başka bir renk olsun,onu da mı kabul etmiyor? Yani hiç birlikte ortak beğeneceğiniz bir tarz,bir renk yok mu?

Bozulma canım eşya dediğin nedirki eski, yırtılır, sıkılınır değiştirilir, modası geçer.
Gönüller bir olsun kırılmasın.
Fazla Mana yüklememek lazım

bakın siyah ev eşyasına ben de gelemem :)

ama demek istediğim şu, belki de siz öyle düşünüyorsunuzdur. ev eşyalarına bu kadar karışan biri emin olun evle de haşır neşir olacaktır.
Sanırım çalışmayacaksınız, o yüzden diyorsunuz ben daha fazla evde olacağım diye. Siz haklısınız zevkinize uymayan eşyaları ne yapacaksınız, ama o da haklı eve gelecek hiç sevmediği eşyalar ona da batacak.
arayı bulmanız gerekir. nişanlınızda bir gariplik yok bence.

olur tabi. belkide en iyisi inatlaşmamak belki zamanı gelince o benim istediklerimi görünce hevesim kırılmasın die tmm dicektir.

işte bende acaba baska erkeklerde var mı eşyalar hakkında fikri olan diye merak ettim. buraya yazayım dedim :)

o günler gelsin ortak bi yol buluruz elbet :)

o günler gelsin ortak yol buluruz elbet :) ben cevremde hic öyle eşyalara karışan erkek görmeyince nişanlımı biraz garipsemiştim ama burda gördügüm kadarıyla varmış öyle erkekler :)

Biz her seyi beraber sectik, yemek takimina kadar... Esim de o esyalari kullanacak, neden sadece benim zevkime hitap etmesi yeterli olsun?

o günler gelsin ortak yol buluruz elbet :) ben cevremde hic öyle eşyalara karışan erkek görmeyince nişanlımı biraz garipsemiştim ama burda gördügüm kadarıyla varmış öyle erkekler :)

benim eşim çok karışır, genelde göze hoş gelen ama temizlemesi ve kullanışı zor şeyler beğenir.
açıklarım durumu.
yok çok beğendim alıcam derse o zaman bu ürünün sorumluluğu sende derim.

ama eşimle genelde zevklerimiz benzerdir, özellikle evlilik süresi arttıkça artık direk aynı ürüne gidiyor gözlerimiz :) iyice birbirimize benzedik.

Bir de şöyle bir şey yapabilirsiniz mesela sen mavi istiyorsun,o siyah istiyor ya ikisini kombin yapabilirsiniz.Tüm koltuklar aynı renk olacak diye bir zorunluluk yok ki,hatta bana çok sıkıcı geliyor tek tip modeller artık.Bak mesela bu tarz bir şey yapabilirsiniz,burada ki koltuklardan çok daha güzel modeller var ama sadece renk kombinini gör diye gösteriyorum.

ya bende hani sosoal paylaşım sitelerinde ev dekarosyon forumları var ya orada gördüğüm bazı evlerde hiç mi erkek yaşamıyo bu evlerde diyorum çünkü o kadar pembeli kalpli taşlı tuşlu evler oluyor ki yuh diyorum
nişanlına gelince orta yolu bulun ufak ufak renk tonları olsun evde biraz onun istediği biraz senin istediğin fazla karışırsa cıngar çıkar fazla karışmasın normalde kadınlar beğenir erkekler onaylar

Benim babam da cok karisanlardandir mesela.
Illa kendi zevkine uyacak bir sey olmali yoksa arıza cikariyor koskoca adam oysaki!
Yapacak bir sey yok sanırım ortak karar vereceksiniz. Ya da en cok oturacaginiz odayi sen sec diger odayi o secsin. Yatak odasini siz alacaksaniz kendi zevkinize gore alin.

Aslinda eve alinacak her parca önemli be. Uygunsuz bir hali secsen bütün dekorasyon gitti. Ya da tarzi uymayan parçaları bir araya koyunca görüntü bozuk oluyor. Kiz gibi ne diye karisirlar anlamam. Al karşına konuş en iyisi. Kırılıyorum de. Bu evde ben daha fazla vakit geçircem de sevmedigim esyalarla olmak beni boğar vs. Mutfak kesinlikle senin zevkine gore olsun. Yoksa icinden oraya girmek gelmez.

gösterdiginiz örnek cok hoş. bana da hitap eder bu tarz. aklımızda olsun bu :)

teşekkür ederim

ne erkeği ben kasılıyorum o evlerde

bence biraz karışmalılar.bazı evler görüyorum sanırsın pamuk şekerden yapılmış içinde yedi cüceler ve pamuk prenses oturuyor evin prensi yok.

her yer pembiş pembiş tüylü süslü...

hahaahaah bencede :) bende onlara gelemiyorum benim gözüm yorulur öyle evlerde

Gelin tribine girmissin :)

Asagi yukari herkes yapiyor bunu.

Karismasa niye karismiyorsun ilgilenmiyorsun diyeceksin.

Bu arada cidden bazi mobilyalar bazi esyalar barbie evi gibi yapiyor her yeri. Arkadaslarimin evine gidince "iyi ahmeti bu evde tutabiliyosun hala hello kitty uyuyo mu?" Diye sorasim geliyor.

Beraber karar verin her seye. En guzeli.

Esimle ben de mobilya bakmaya gittigimizde adam bize cicili bicili seyler gosterdi, esim dondu adama dedi ki "abi biz evcilik oynamayacagiz gercekten evleniyoruz" ahahahah (modern mobilyalar kalp biz)

Biz esimle benim ceyizimi bile beraber sectik. Catal kasiktan, dograma tahtasına kadar her seyi beraber aldik. Cok da guzel oldu. O evde ben tek yasamiyorum, o da yasiyor. Niye adeta supriz olsun adama evi.

Mustakbel esinin tavri gayet normal.

gösterdiginiz örnek cok hoş. bana da hitap eder bu tarz. aklımızda olsun bu :)

teşekkür ederim
Rica ederim :) umarım ortak bir nokta da buluşursunuz.Dediğim gibi bu tarz ortak kombinlerle hem daha modern bir koltuk takımınız olur,hem de ikinizin istediği renk olur.Şimdiden mutluluklar dilerim.

bi de söyle bişey var erkekler bazen doğru renk ve model seçemiyolar. benim eşim mutfak dolaplarının rengini venge istemişti deli gibi.. olmaz ben temizleyemem çok karanlık olur ev istemiyorum dememe rağmen yaptırdık. sonra bi pişman oldu sormayın.. 6 sene sonra benim istediğim gibi yaptırdık. simdi kendide bayılıyor. bazen biraz geride durmaları lazım. kadın gözü zevki daha mantıklı oluyor..

Orası onun da evi olacağına göre karışması çok normal. Sizi bencil buldum. İlle ben ben ben... Yooo, ille kadın secer, erkek razı olur diye bir şey yok. Eşya konusunda bile konuşup orta yolu bulamıyorsanız, aranızdaki iletişimi gözden geçirin. İkinizin de birbirinizin istekleri olabileceğine, o evin eşyası için söz söyleme hakkına sahip olduğunuza saygı duymanız lazım. Ama sizde pek göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…