- Konu Sahibi bayangezenti
-
ama konu sahibi bir mesajında belirtmiş, ortak alan olarak görmüyor, benim alanım diyor.
o eşyaları ben temizlicem, tüm gün evde ben oturucam diyor.
bu bakış açısıyla ben kendisine hak verdim.
Hımm sizin durum biraz farklıymış o zaman :) Bizim eşimle zevklerimiz hemen hemen aynıdır,bazen ters düşsek bile çok fazla üstelemez o,sen bilirsin der.Ama arada ciddi anlaşmazlık varsa o zaman işiniz zor.Mutlaka ortak bir nokta da karar vermeniz lazım.Mesela şöyle yapabilirsiniz,mavi de olmasın,siyah da olmasın ikinizin beğendiği başka bir renk olsun,onu da mı kabul etmiyor? Yani hiç birlikte ortak beğeneceğiniz bir tarz,bir renk yok mu?şöyle diyim; mesela ben koltuklarımın açık mavi tonlarında vs olmasını isterken o ablasının siyah koltuklarını bana hatırlatıp duruyo.
siz anlayın burdan :)
nişanlımı cok seviyorum. tabikide onla aynı evi paylastığımda onun da içine sinen bişiler olmalı evde.. o ev ikimizin evi. demek istediğim şu; evin hanımı benim o eşyalarla tüm gün haşır neşir olcak olan benim . o yüzden bende acık mavi tonlarında koltuk istyorken o bana siyah koltuklardan bahsediyosa bozulurum ben buna
nişanlımı cok seviyorum. tabikide onla aynı evi paylastığımda onun da içine sinen bişiler olmalı evde.. o ev ikimizin evi. demek istediğim şu; evin hanımı benim o eşyalarla tüm gün haşır neşir olcak olan benim . o yüzden bende acık mavi tonlarında koltuk istyorken o bana siyah koltuklardan bahsediyosa bozulurum ben buna
Hımm sizin durum biraz farklıymış o zaman :) Bizim eşimle zevklerimiz hemen hemen aynıdır,bazen ters düşsek bile çok fazla üstelemez o,sen bilirsin der.Ama arada ciddi anlaşmazlık varsa o zaman işiniz zor.Mutlaka ortak bir nokta da karar vermeniz lazım.Mesela şöyle yapabilirsiniz,mavi de olmasın,siyah da olmasın ikinizin beğendiği başka bir renk olsun,onu da mı kabul etmiyor? Yani hiç birlikte ortak beğeneceğiniz bir tarz,bir renk yok mu?
bakın siyah ev eşyasına ben de gelemem :)
ama demek istediğim şu, belki de siz öyle düşünüyorsunuzdur. ev eşyalarına bu kadar karışan biri emin olun evle de haşır neşir olacaktır.
Sanırım çalışmayacaksınız, o yüzden diyorsunuz ben daha fazla evde olacağım diye. Siz haklısınız zevkinize uymayan eşyaları ne yapacaksınız, ama o da haklı eve gelecek hiç sevmediği eşyalar ona da batacak.
arayı bulmanız gerekir. nişanlınızda bir gariplik yok bence.
o günler gelsin ortak yol buluruz elbet :) ben cevremde hic öyle eşyalara karışan erkek görmeyince nişanlımı biraz garipsemiştim ama burda gördügüm kadarıyla varmış öyle erkekler :)
Bir de şöyle bir şey yapabilirsiniz mesela sen mavi istiyorsun,o siyah istiyor ya ikisini kombin yapabilirsiniz.Tüm koltuklar aynı renk olacak diye bir zorunluluk yok ki,hatta bana çok sıkıcı geliyor tek tip modeller artık.Bak mesela bu tarz bir şey yapabilirsiniz,burada ki koltuklardan çok daha güzel modeller var ama sadece renk kombinini gör diye gösteriyorum.olur tabi. belkide en iyisi inatlaşmamak belki zamanı gelince o benim istediklerimi görünce hevesim kırılmasın die tmm dicektir.
işte bende acaba baska erkeklerde var mı eşyalar hakkında fikri olan diye merak ettim. buraya yazayım dedim :)
o günler gelsin ortak bi yol buluruz elbet :)
Bir de şöyle bir şey yapabilirsiniz mesela sen mavi istiyorsun,o siyah istiyor ya ikisini kombin yapabilirsiniz.Tüm koltuklar aynı renk olacak diye bir zorunluluk yok ki,hatta bana çok sıkıcı geliyor tek tip modeller artık.Bak mesela bu tarz bir şey yapabilirsiniz,burada ki koltuklardan çok daha güzel modeller var ama sadece renk kombinini gör diye gösteriyorum.
Eki Görüntüle 1645320
ya bende hani sosoal paylaşım sitelerinde ev dekarosyon forumları var ya orada gördüğüm bazı evlerde hiç mi erkek yaşamıyo bu evlerde diyorum çünkü o kadar pembeli kalpli taşlı tuşlu evler oluyor ki yuh diyorum
nişanlına gelince orta yolu bulun ufak ufak renk tonları olsun evde biraz onun istediği biraz senin istediğin fazla karışırsa cıngar çıkarfazla karışmasın normalde kadınlar beğenir erkekler onaylar
bence biraz karışmalılar.bazı evler görüyorum sanırsın pamuk şekerden yapılmış içinde yedi cüceler ve pamuk prenses oturuyor evin prensi yok.
her yer pembiş pembiş tüylü süslü...
Rica ederim :) umarım ortak bir nokta da buluşursunuz.Dediğim gibi bu tarz ortak kombinlerle hem daha modern bir koltuk takımınız olur,hem de ikinizin istediği renk olur.Şimdiden mutluluklar dilerim.gösterdiginiz örnek cok hoş. bana da hitap eder bu tarz. aklımızda olsun bu :)
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?