1 erkeğin ev eşyalarına karışması

ASlında normal olan senin ne istediğin değil ikinizin ne istediği.
Erkekler evlendikten sonra kadının tarzına gözleri alıştığı için veya hızlarına yetişemedikleri için ya da uğraşmak istemeidikleri için karışmazlar. Ancak evlenme arifesinde onun da ilk evi olacağı için kafasında bir şeyler vardır. Bence ona da hitap etmeye çalış. Daha sonra yavaş yavaş koleksiyonu genişletirsin

köşe yastığı mı bu adam? zevksiz olması ayrı bir fikrinin olması ayrı şeylerdir. ortak bir noktada buluşmalısınız.

fikirleri tabikide benim icin önemli ama işte o erkek haliyle zevkime hitap etmeyen şeyleri önüme getirince benim kafa gidiyo.

neyse. bakıcaz artık ortak bişeylere dediginiz gibi

Biz nişanlıyken, yazlıkta olduğum dönemde eşim almış mobilyaları, sürpriz yapmıştı bana :) çok beğendim spor-klasik tarz da almış çok hoşuma gitmişti. Evlendikten sonra gelenler, ne kadar hoş bir tarz, kimin zevki demişti. bende eşimin dedim. Bazen onların fikirlerine de güvenmek lazım bence. Ummadık taş, baş yarabilir :)

bence de çok normal karışması, karışmasa bu sefer de çok ilgisiz derdiniz diye düşünüyorum.
benim eşim de herşeye karışır, herşey hakkında yorum yapar. zevklerimiz çok da aynı sayılmaz.
ama ben onu bi şekilde ikna ederim, senin beğendiğin de güzel ama bak bunun şu şu tarafı da var derim. kabul eder.
siz de öyle yapmaya çalışın, fikrini alın önemsiyormuş gibi yapıın ama kendi istediğinizi alın, aldırın.

Normal olan her şeyi birlikte seçip beğenmek zaten, o evde ikiniz yaşayacaksınız neticede.
Her şeye burun kıvırıp, kendi hiçbir öneride bulunmuyorsa, o zaman uyuz bir durum ama .

şöyle diyim; mesela ben koltuklarımın açık mavi tonlarında vs olmasını isterken o ablasının siyah koltuklarını bana hatırlatıp duruyo.

siz anlayın burdan :)

"nabza göre şerbet ver" diyosunuz. hmm anladım :)

cıks. yok bizde öyle olmaz :) cok basit bi örnek vereyim; ben acık mavi tonlarında koltuk isterken o ablasının siyah koltuklarını bana örn verip duruyo :)

naapiyim ben şimdi hı

Şimdiki moda pudra pembe_bebek mavisi evlere erkeklerin beğenmesi zor
Barbi & ken evi gibi
Sizde öyle mi beğeniyorsunuz?

o şekilde söylemesi hoş değil
ama bi zahmet ikinizin beğendiği bişey olsun
sonuçta adam da yaşayacak o evde!

hem bazı şeylere karışsın çünkü bazı gelinler evleri barbie evine çeviriyor resmen

Normal tabi karışması fikrini söylemesi. Benim eşim de aynı pembe bişey alsam bu ne evcilik mi oynıcaz der
Mesela salonu o seçsin oturma odasını sen seç. Konuşup orta yolu bulun benim hevesim var böyle istiyorum dersen hoş sözlerle ikna olur diye düşünüyorum

Şimdiki moda pudra pembe_bebek mavisi evlere erkeklerin beğenmesi zor
Barbi & ken evi gibi
Sizde öyle mi beğeniyorsunuz?

yok öyle cok pembeli filan bende sevmem onların uzun ömürlü oldugunu düşünmüyom zaten ben yorulurum hep o tonlardan :)

benimki daha acık renkler olcak , hep hayalimdi mesela gök mavisi koltuklar vs :)

cıks. yok bizde öyle olmaz :) cok basit bi örnek vereyim; ben acık mavi tonlarında koltuk isterken o ablasının siyah koltuklarını bana örn verip duruyo :)

naapiyim ben şimdi hı

ben eşimin zevkine güvendiğimden, sesimi çıkartmamıştım. Siz daha iyi bilirsiniz zevkini, o yüzden beraber orta yolda buluşun, ikiniz de mutsuz olmayın. Bunlar stresli ama bir o kadar da tatlı telaşlar. Tadını çıkartmaya bakın

o şekilde söylemesi hoş değil
ama bi zahmet ikinizin beğendiği bişey olsun
sonuçta adam da yaşayacak o evde!

hem bazı şeylere karışsın çünkü bazı gelinler evleri barbie evine çeviriyor resmen

yok öyle cok pembeli filan bende sevmem onların da uzun ömürlü oldugunu düşünmüyorum zaten benim gözüm yorulur o tonlardan.

benim hep hayalimdi mesela gök mavisi koltuklar vs :) ama o da ablasının siyah koltuklarını bana anlatıp duryo cok güzel diye

ben de öyl renkli şeyleri evcilik gibi bulurum :) zevk meselesi işte :) sizin yaptığınız bencillik aslında biraz . ortak karar verin ikinizin ortak evi sonuçta . illaki ikinizin beğendiği ortak modeller olur :)

sonucta senin kadar oda o evde yasayacak ve onunda evdeki esyalar uzerinde soz soyleme hakki var tabiki. benim esim ilk baslarda hic karismamisti ben asiri gicik olmustum hatta artik salon takimi alcagimiz zaman kavga boyutuna geliodum ki orda fikrini beyan etmeye baslamisti o zaman evlenip iki kisi olarak baslayacagimiz birlikte yasayacagimiz hayati anlamaya ve daha da cok sevmeye baslamistim. bence nisanliniz dogru olani yapio siz nasilki onun fikirlerini burda begenmediinizi ifade ediosunuz o da insan onunda zevkleri var sizinle uyusmasa dahi ve unutmayin sizin kadar o da o evde yasayacak dolayisiyla onunda esyalar uzerinde en az sizin kadar soz soyleme hakki var ki soylemeli de soylemese inanin daha moral bozucu oluo umursamiomu zorla mi evlenio vs vs vs die kendi kendinize basinizin etini yerdiniz

ev ikinizde yaşam alanı olacağı için ortak noktada buluşmanız lazım..

ama konu sahibi bir mesajında belirtmiş, ortak alan olarak görmüyor, benim alanım diyor.
o eşyaları ben temizlicem, tüm gün evde ben oturucam diyor.
bu bakış açısıyla ben kendisine hak verdim.

ama konu sahibi bir mesajında belirtmiş, ortak alan olarak görmüyor, benim alanım diyor.
o eşyaları ben temizlicem, tüm gün evde ben oturucam diyor.
bu bakış açısıyla ben kendisine hak verdim.

nişanlımı cok seviyorum. tabikide onla aynı evi paylastığımda onun da içine sinen bişiler olmalı evde.. o ev ikimizin evi. demek istediğim şu; evin hanımı benim o eşyalarla tüm gün haşır neşir olcak olan benim . o yüzden bende acık mavi tonlarında koltuk istyorken o bana siyah koltuklardan bahsediyosa bozulurum ben buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…