- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi bayangezenti
-
ASlında normal olan senin ne istediğin değil ikinizin ne istediği.temmuz ayında nasip olursa evlencez inş. şimdiden internetten eşyalara bakıyoruz fikrimiz olsun diye. ama benim nişanlım şu renk olmaz şu model olmaz işte bu babannemlerin evinde vardı vs vs diye eşyalara yorum yapıyo bu da benim canımı sıkıyo..
normalde benim gördüğüm; erkek nişanlısına sen seç beğen der. ben hep öyle gördüm cevremde . herkesin evinde renkli sehpalar farklı mobilya tarzları var. beyler karışmıyo genelde.
mesela ben , 3 lü renkli kücük yuvarlak sehpaları gösterince bu ne yaa biz evcilik mi oynıcaz diyo ya da işte dün bi oval halı gösterdim bu ne diyo paspas modeli filan
bu hareketleri normal mi acaba yoksa ben mi abartıyom. aslında ben ne istersem alan dediklerimi yapan, beni seven sayan deger veren biri. ben kırılınca hemen üzülür telafi etme gayretine de girer. ama işte ne bilim.
köşe yastığı mı bu adam? zevksiz olması ayrı bir fikrinin olması ayrı şeylerdir. ortak bir noktada buluşmalısınız.
temmuz ayında nasip olursa evlencez inş. şimdiden internetten eşyalara bakıyoruz fikrimiz olsun diye. ama benim nişanlım şu renk olmaz şu model olmaz işte bu babannemlerin evinde vardı vs vs diye eşyalara yorum yapıyo bu da benim canımı sıkıyo..
normalde benim gördüğüm; erkek nişanlısına sen seç beğen der. ben hep öyle gördüm cevremde . herkesin evinde renkli sehpalar farklı mobilya tarzları var. beyler karışmıyo genelde.
mesela ben , 3 lü renkli kücük yuvarlak sehpaları gösterince bu ne yaa biz evcilik mi oynıcaz diyo ya da işte dün bi oval halı gösterdim bu ne diyo paspas modeli filan
bu hareketleri normal mi acaba yoksa ben mi abartıyom. aslında ben ne istersem alan dediklerimi yapan, beni seven sayan deger veren biri. ben kırılınca hemen üzülür telafi etme gayretine de girer. ama işte ne bilim.
Tabi ki normal,benim eşimde karışır bir şey alırken,hep ortak karar veririz.Sonuçta o da o evde yaşıyor,sizin karışmak ne kadar hakkınızsa onun da hakkı.Biz eşimle herşeyimizi birlikte seçtik,hala eve bir şey alacağımız zaman birlikte gideriz alışverişe,benim hoşuma bile gidiyor onun da ilgilenmesi,sizi niye rahatsız etti anlamadım.
bence de çok normal karışması, karışmasa bu sefer de çok ilgisiz derdiniz diye düşünüyorum.
benim eşim de herşeye karışır, herşey hakkında yorum yapar. zevklerimiz çok da aynı sayılmaz.
ama ben onu bi şekilde ikna ederim, senin beğendiğin de güzel ama bak bunun şu şu tarafı da var derim. kabul eder.
siz de öyle yapmaya çalışın, fikrini alın önemsiyormuş gibi yapıın ama kendi istediğinizi alın, aldırın.
Biz nişanlıyken, yazlıkta olduğum dönemde eşim almış mobilyaları, sürpriz yapmıştı bana :) çok beğendim spor-klasik tarz da almış çok hoşuma gitmişti. Evlendikten sonra gelenler, ne kadar hoş bir tarz, kimin zevki demişti. bende eşimin dedim. Bazen onların fikirlerine de güvenmek lazım bence. Ummadık taş, baş yarabilir :)
temmuz ayında nasip olursa evlencez inş. şimdiden internetten eşyalara bakıyoruz fikrimiz olsun diye. ama benim nişanlım şu renk olmaz şu model olmaz işte bu babannemlerin evinde vardı vs vs diye eşyalara yorum yapıyo bu da benim canımı sıkıyo..
Şimdiki moda pudra pembe_bebek mavisi evlere erkeklerin beğenmesi zor
Barbi & ken evi gibi
Sizde öyle mi beğeniyorsunuz?
cıks. yok bizde öyle olmaz :) cok basit bi örnek vereyim; ben acık mavi tonlarında koltuk isterken o ablasının siyah koltuklarını bana örn verip duruyo :)
naapiyim ben şimdi hı
o şekilde söylemesi hoş değil
ama bi zahmet ikinizin beğendiği bişey olsun
sonuçta adam da yaşayacak o evde!
hem bazı şeylere karışsın çünkü bazı gelinler evleri barbie evine çeviriyor resmen
sonucta senin kadar oda o evde yasayacak ve onunda evdeki esyalar uzerinde soz soyleme hakki var tabiki. benim esim ilk baslarda hic karismamisti ben asiri gicik olmustum hatta artik salon takimi alcagimiz zaman kavga boyutuna geliodum ki orda fikrini beyan etmeye baslamisti o zaman evlenip iki kisi olarak baslayacagimiz birlikte yasayacagimiz hayati anlamaya ve daha da cok sevmeye baslamistim. bence nisanliniz dogru olani yapio siz nasilki onun fikirlerini burda begenmediinizi ifade ediosunuz o da insan onunda zevkleri var sizinle uyusmasa dahi ve unutmayin sizin kadar o da o evde yasayacak dolayisiyla onunda esyalar uzerinde en az sizin kadar soz soyleme hakki var ki soylemeli de soylemese inanin daha moral bozucu oluo umursamiomu zorla mi evlenio vs vs vs die kendi kendinize basinizin etini yerdiniztemmuz ayında nasip olursa evlencez inş. şimdiden internetten eşyalara bakıyoruz fikrimiz olsun diye. ama benim nişanlım şu renk olmaz şu model olmaz işte bu babannemlerin evinde vardı vs vs diye eşyalara yorum yapıyo bu da benim canımı sıkıyo..
ev ikinizde yaşam alanı olacağı için ortak noktada buluşmanız lazım..
ama konu sahibi bir mesajında belirtmiş, ortak alan olarak görmüyor, benim alanım diyor.
o eşyaları ben temizlicem, tüm gün evde ben oturucam diyor.
bu bakış açısıyla ben kendisine hak verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?