- 24 Mart 2018
- 52
- 34
- 38
- Konu Sahibi Hayatbahane
-
Kendinizin de dediği gibi her şeyi bilen rabbimiz .daha ilk evliliğinizden ayrılma aşamasındayken 2.evliliği düşünmeniz , yastıkla kaderi eşleştiren düşünceleri kafaya takmanız doğru değil gibi sanki. Şuan içinde bulunduğunuz duruma odaklanmalısınız bence."Yastik degisti mi kader degismez "bende bosanma asamasindayim insanlarin bana bunu demeleri tedirgin oldum.Herseyi bilen rabbim.siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz .Derler ya insanin ne ömrü ne rizkı ne de eşi degirmezmis insanlarda bu sozlerden yola cikiyorlar rabbim herkese guzel kaderler yazsin☺
What?"Yastik degisti mi kader degismez "bende bosanma asamasindayim insanlarin bana bunu demeleri tedirgin oldum.Herseyi bilen rabbim.siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz .Derler ya insanin ne ömrü ne rizkı ne de eşi degirmezmis insanlarda bu sozlerden yola cikiyorlar rabbim herkese guzel kaderler yazsin☺
"Yastik degisti mi kader degismez "bende bosanma asamasindayim insanlarin bana bunu demeleri tedirgin oldum.Herseyi bilen rabbim.siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz .Derler ya insanin ne ömrü ne rizkı ne de eşi degirmezmis insanlarda bu sozlerden yola cikiyorlar rabbim herkese guzel kaderler yazsin☺
Doğru söylüyorsunuz. Kafam karmakarisik hep kendime acaba demeye de basladim.Boşanma asamasi da yorucu duygular yönetemiyorum yani anlayacaginiz ne dusunecegimi sasirdimKendinizin de dediği gibi her şeyi bilen rabbimiz .daha ilk evliliğinizden ayrılma aşamasındayken 2.evliliği düşünmeniz , yastıkla kaderi eşleştiren düşünceleri kafaya takmanız doğru değil gibi sanki. Şuan içinde bulunduğunuz duruma odaklanmalısınız bence.
Boyle cirkince bir uslupla konusacaksaniz yazmayin rica ediyorumhangi insanlar diyor bunları hiç duymadım.
insanın eşi değişmez miymiş
milletin totosundan uydurduğu laflara inanmaya meraklı olursanız değişmez tabi.
Tesekkurler .Aslinda benimde dusuncelerim bu sekilde insanlarin bakis acisi degisik oldugu icinn etkisi altinda kalabiliyorsun konusa konusa .Geçen bir psikolog insanların aslında ikinci evliliklerin aynı şeyi yaşamalarının kendilerinin davranışlarında bir değişim görülmemesi ile ilgili bir durum olduğunu söyledi.
Düşününce hak verdim.
Karşımızdaki insanlar değişse de biz aynı şekilde iletişim kurmaya devam edersek bir noktadadan sonra alacağımız cevap aynı olacaktır.
O yüzden ayrılıktan sonra ilk yapacağınız şey kendinize yatırım yapıp iletişim becerilerinizde değişim göstermek, içimizdeki çocuğu büyütmek için terapi ve eğitimle almak.
Sonrası Allah kerim.
Tesekkurler .Aslinda benimde dusuncelerim bu sekilde insanlarin bakis acisi degisik oldugu icinn etkisi altinda kalabiliyorsun konusa konusa .
Evlilik meraklisi degilim cok sukur ama bosanan insanlar bilir cevrenin yarattigi etkiyi .1.bosan 2. Allah kerim ne demek allah kismet ederse tabi olacak 2. Ama ben suan da hemen evlenecem demedim yazimda sordugum soruyu duzgün okuyun lutfenBismillah bi birinciden boşanın
2.ye Allah kerim der bakarsınız sonra
Saçmalığın daniskası olduğunu düşünüyorum. 17. Yüzyılda değiliz kafanıza takmanız gerekenler böyle hurafeler değil iklim krizi falan"Yastik degisti mi kader degismez "bende bosanma asamasindayim insanlarin bana bunu demeleri tedirgin oldum.Herseyi bilen rabbim.siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz .Derler ya insanin ne ömrü ne rizkı ne de eşi degirmezmis insanlarda bu sozlerden yola cikiyorlar rabbim herkese guzel kaderler yazsin☺
Yazınızda soru yokEvlilik meraklisi degilim cok sukur ama bosanan insanlar bilir cevrenin yarattigi etkiyi .1.bosan 2. Allah kerim ne demek allah kismet ederse tabi olacak 2. Ama ben suan da hemen evlenecem demedim yazimda sordugum soruyu duzgün okuyun lutfen
Heraklitos mübarekEvrende değişmeyen bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?