1.evliliginden boşanip da 2. Yapanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk önce bu mutsuz evliliginizden kurtulun kendinizi toparlayin bi çeki düzen verirsiniz
Sonrası zaten hayırlıysa Rabbim merhamet sahibi evine yuvasına sahip çıkacak güzel birisini çıkarır ama öyle hemen hurra giriş yapmayın böyle konulara zor bir süreçtir cevremden biliyorum kendinizi toparlayin öyle

Ben boşanmayı düşünecek kadar bezsem değil ikinci evlilik, aman aman benden ırak olsun der bir süre yoluma bakarım, kafamı dinlerim, kocasız hayatın tadını çıkarırım. Sizin de ikinci evliliği düşünmek için daha vaktiniz var bence bir soluklanın.

Evlilik meraklisi degilim cok sukur ama bosanan insanlar bilir cevrenin yarattigi etkiyi .1.bosan 2. Allah kerim ne demek allah kismet ederse tabi olacak 2. Ama ben suan da hemen evlenecem demedim yazimda sordugum soruyu duzgün okuyun lutfen
Siz daha 1. bitmeden 2. olacak elbet kafasında iseniz 2. de 1.den farklı olmaz merak etmeyin. O yastık değişir kader değişmez dedikleri de öyle insanlar.

Evlilik meraklisi degilim cok sukur ama bosanan insanlar bilir cevrenin yarattigi etkiyi .1.bosan 2. Allah kerim ne demek allah kismet ederse tabi olacak 2. Ama ben suan da hemen evlenecem demedim yazimda sordugum soruyu duzgün okuyun lutfen
Ön teker nereye arka teker oraya da derler mesela
Ama nikahta keramet varda derler
Derlerde derler kısacası
Yaşamadan bilemessiniz kimse bilemez
Yaşarsanız yakında nasılsa Tabii 2. Olacak demişsiniz zaten, merkalısı değilim desenizde burdan bakınca öyle gözükmüyor

Daha boşanmadan ikinci evlilik nasıl olur acaba diye düşünmeniz çok normalmiş gibi buna tepki verenlere atar yapıyorsunuz.
Önce bir yeni hayatınızı kurun sonra acele etmeden doğru adımlar atın.

Birde dikkat ettiniz mi sayın kk kadınları; hep evlilik yapar mıyım bir daha diye konu açanlar inkar ediyor
Sanki biz kafamızdan uydurduk. Hemen ‘yeaa ben evlenmek için sormuyom !’ Diye atarlanıyorlar sanki bize boşanınca piyanoyamı başlasam diye sordunuz da biz size hayır 2. Evlenin dedik ndndjdjjd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…