1. Evlilik Yıldönümüm :(

:1shok::1shok::1shok:nasıl yani düğünü terk edip başka biriylemi :uhm::uhm:
ayyy bu kk daha neler öğreneceğiz :roflol::roflol:

:1shok::1shok::1shok:nasıl yani düğünü terk edip başka biriylemi :uhm::uhm:
ayyy bu kk daha neler öğreneceğiz :roflol::roflol:

düğüne 1 hafta kala kactı canım ustelık resmı nıkahta vardı:1shok:
Bende uzuluyodum ilk yıldönumum kuzenımın düğünde gecıcek dıye ama kısmet deılmıs...

Tarihleri çok da dert etmeyin bence önemli olan 1 yılı devirmiş olmanız ha bir gün önce ha bir gün sonra, bi kaç gün sonra özel bir şeyler yapabilirsiniz :) Nice senelere erersiniz inşallah sağlıkla mutlulukla bebeğinizin büyüdüğünü görürsünüz böyle ufak şeyleri dert etmeyin rahatlatın kendinizi :)

Uzulme canım.Bır gune sıgdırma tum sevgını.Sana hergun evlılık yıldonumu gıbı gelmelı.Bır gun sonra kutlarsınız.Bızım de bırıncı evlılık yıldonumumuz bu mayıstaydı.Ben o gun ısten 7bucukta geldım 8de ogrencım geldı ders verdım 10da gıttı ve 11de yattık uyuduk hıcbırsey de yapmadık o gece yani. Boyle gunlerı onemsıyorum ama kafama da takmıyorum.Bır hafta sonra da dogumgunumdu onunla bırlıkte kutladık.Uzgunmuyum hayır. :)Hem gorumcenı de dusun o kadar dugun telası olacak belkı de onlar ıcın de bu gun onemlıymıs.Mesela sunu yapabılırsın.Gorumcenlerın dugunde orkestraya evlılık yıldonumunuz ıcın bır parca caldırabılırsın romantık olmazmı Şeniz

boşver canım ya takma böle şeyleri kafana. 1 gün önce vay sonrası kutlarsın. bizimde 1. yıldönümümüz bugün mesela bizde cuma günü kutladık o gün uygunduk diye. opuyorumnanaktan

AŞK'ı bir güne sığdırmak neden? dilediğin her günü ve her anı tüm güzelliğini yaşayarak kalbine sığdırmaya bak doya doya... ''o gün,bu gün yaşanmalı '' deme,aşk her gün :)) nice senelere mutlulukla..

nice yıllara canım
daha hayatın başındasınız,ilerde takacak öyle şeyleriniz olacakki bunlar hafif kalacak.kafana takıp canını sıkma düğünde güzelce eğlenopuyorumnanaktan

Allah nice uzun yıllar versin insallah. Sana su kadarını söyleyeyim 2,5 yıllık evliyim, ilk yıldönümümüzde eşim baska sehirde ben baska sehirde kalıyordum. Eşimin yanına gittim inanılmaz bir kar vardı. Kayınvalidem ve kayınpederimin evinde kaldık, yapabildiğimiz tek sey birlikte bir akşam yemeği yiyebilmek oldu (ki buda aslında yıldönümümüzün 1 gün öncesiydi çünkü ertesi gün kendi şehrme dönmem gerekiyordu işim dolayısıyla), sonrasında kayınvalidemlerin evine dönmeye calısırken karda yolda kaldık, ben ayağımdaki topukluları ve corapları cıkartıp, ayakkabılarımı giymiş, çorapları kayıpta düşmeyeyim diye ayakkabının üstüne gecirmiş ve o karda dişlerim titreye titreye arabayı itecek birilerini aramıstım. O sıra eşim arabada bekliyordu cünkü yokusun tam ortasında kalmıstık hem bizim araba kayıyordu hemde yandan gecmeye calısan her araba bizimkine doğru hafiften hamle yapıyordu. Ertesi gün ki asıl yıldönümümüz olan gün eşim beni otobüse bindirip yolcu etmişti. Otobüsten şehrimde inince saatlerce taksi bulamamıstım. En sonunda bulduğum taksi beni evin 1 km uzagında bırakmıstı, yokustan inemem abla diyerekten. Ben gecenin 12 si gibi bir saatte elimde cantam, karlara bata çıka eve ulaşabilmiştim:))

O zaman cok üzülmüş, cok içim acımıstı. Ama bak simdi diyorum ki heralde hayatımın sonuna kadar hatırlayacagım "ilk yıldönümümüzdü".

tebrikler....

neden grümcenizin sünneti sizin bunu kutlamanıza engel anlamadım bugünün geceside var...

süpriz hazırlamayı ve ordan erken gelirsen hepsi hallolur sıkılma....

arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum çok teşekkür ederim
gerçekten çok güzel motive ettiniz beni
ve dün inanılmaz güzel geçti
güzel görüşleriniz için çok saolun çok mutluyum :)

bence sinir bozucak bi durum yok........görümcenin ne suçu var ki.......
gidersiniz dügüne fazla kalmaz evinize gelirsiniz........
kutlarsınız......yıl dönümünüzü........

ahh gülm bak sizin düğün varmış en azından o gün düğün olacak düğünde eğleneceksiniz.bizim ilk evlilik yıldönümümüzde görümcm kkavga çıkartmıştı eşim sinir krizi geçirdi hastanelik oldu.neymiş o gün onlar bize geleceklermiş bizde kabul etmedik tabi.kaynanamla birlikte oturuyorum dedilerki o ev annemin evi...bana dedilerki kimin evinden kimi kovuyosun gidecek varsa oda sensin...halbuki kovmadım güzellikle anlattım bugün evlilik yıldönümüüz o nedenle kabul edemem diye zaten hergün bizdelerdi.mahsus yapıyo ogün biliyo evlilik yıldönümümüz oldunu günler öncesinden dedim yani.onları kabul etmedim die demedik laf bırakmadı feci kavga etmiştik.bu yıl 2.ci yıldönümümüzdede eşim yok askerdeydi.doğum günlerimdede yoktu.evlendik ama bugüne kadar hiçbir özel günmüzü kutlayamadık hep kötü şeyler oldu eşim askere gitti sonra eşime doyamadım onların yüzündn ama eşimin gelmesine 86 gün kaldı görümcemlerlede artık görüşmüyoruz bi gelsin tüm özel günlerimizi en güzel şekilde kutlıycaz inşallah.bunları anlattım çünkü seninki bizimkinin yanında devde kulak canım hiç olmazsa eğleneceksiniz kavga olmayacak.hastanelerde sabahlamayacaksınız o nedenle üzülme.her günün bide gecesi var gülüm üzme kendini böyle şeyler için yıpratma

gamzegazel valla çok üzüldm canm çok üzücü
benim görümceme kızma sebebim daha önce yapacaktı
kaynanamların memlektee gidişini bile değiştirtti ille 2 agustos diye
ve düğünümü ayrıca her günümü mahfeden insanlarla geçirmek beni ürkütmüştü
nitekim korktugum başıma geldi aslında ellerinden geleni yaptılar moralimi bozdurtmadım
sizlerin yazdıklarınız beni sabahtan motive etmişti çünkü
günümü zehir ettirmedim akşamını harika geçirdim
buyüzden hepinize tekrar tekrar tşekkür edeirm

işte budur sen her zaman en güzel şekilde yaşamaya bak aşkını sevgini kim ne yaparsa yapsın takma gül gec eminimki seni sinir edicekken kendileri delirir.
nitekim de öyle olmuş sanırım eşin ve minik kuzunla bir ömür sağlık mutluluk huzur diliyorum yüzünüz hep gülsün canım tebrikler hihoyyyta.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…