benım 1.evlılık yıl dönumumde de kuzenımın düğünü vardı senın gıbı ılk yıldönumum düğünde gececek dıye ne üzülmüştüm.. gerci sonra bızım gelın baskasına kactı ama neyse... :)
hıc üzülme canım Allah baska sıkıntılar vermesin... Ertesı gün güzelce hazırlanır kutlarsınız...hıc dert edıp bugunude kendıne zehır etme canım..
:1shok::1shok::1shok:nasıl yani düğünü terk edip başka biriylemi :uhm::uhm:
ayyy bu kk daha neler öğreneceğiz :roflol::roflol:
Bugün 1. evlilik yıldönümümüz ve eşim istanbulda yüksek lisans sınavında öğlende ancak gelebilecek görümcemde sağolsun aylardır planladığı sünnet düğününü bugüne hazırladı ben bugünü çok daha öözel geçirmyi istiyordum zaten sürekli bebeğimle ilgilendiğimden eşimle güzel bir gün geçirmeyeli çok olmuştu en azından bgün için herşeyin eglenceli olmasını istemiştim sanki başka gün yokmuş gibi sünnet düğünüde bugünün tuzu biberi oldu sinirlerim çok bozuk mafoldumben
işte budur sen her zaman en güzel şekilde yaşamaya bak aşkını sevgini kim ne yaparsa yapsın takma gül gec eminimki seni sinir edicekken kendileri delirir.gamzegazel valla çok üzüldm canm çok üzücü
benim görümceme kızma sebebim daha önce yapacaktı
kaynanamların memlektee gidişini bile değiştirtti ille 2 agustos diye
ve düğünümü ayrıca her günümü mahfeden insanlarla geçirmek beni ürkütmüştü
nitekim korktugum başıma geldi aslında ellerinden geleni yaptılar moralimi bozdurtmadım
sizlerin yazdıklarınız beni sabahtan motive etmişti çünkü
günümü zehir ettirmedim akşamını harika geçirdim
buyüzden hepinize tekrar tekrar tşekkür edeirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?