- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.840
- 698

Ramazan soframızı paylaşıyoruz israftan kurtardığımuz şeylerle yemek hazırlıyoruz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kim olduğunu söyle,sana yapmamBen takipteyim geliyorum da cesaretimi ikna edemedim
Haftaya da sofralara yorum yapacak mısınız![]()
Bak bana da yapmadısen kim olduğunu söyle,sana yapmam![]()
bizim cumartesi ve pazar pazarında adamlar resmen züccaciye açıyo sergiyeHangi bazarda sizin bazarda mi bizim bazara getirmiyorlar nedense![]()
Bana alır mısın 2 tanebazarda 5 teleee
almayanı dövüyorlar![]()
Burda 5 lira diye bir dükkan açmış adam yemin ederim her tabaktan 3 er 5 er alaşım geldi ama araba ile cikmamistik iki tane alabildimbizim cumartesi ve pazar pazarında adamlar resmen züccaciye açıyo sergiye
Ben gidince alıp kargolayayimBana alır mısın 2 tane![]()
Tamam olurBen gidince alıp kargolayayim![]()
O değilde benim aklım hala senin hediyende kaldı çok güzellerdi yahuBurda 5 lira diye bir dükkan açmış adam yemin ederim her tabaktan 3 er 5 er alaşım geldi ama araba ile cikmamistik iki tane alabildim
Allah tan eşim benden çok sever incik cincik şeyleri :))
Bende senin hediyeleri görünce şok olmuştum ben hatta ufak bişey bekliyordum aciyorum bitmiyor açıyorum bitmiyorO değilde benim aklım hala senin hediyende kaldı çok güzellerdi yahu![]()
sen yok musun hemşomBak bana da yapmadı![]()
iki tane ne yaaaBana alır mısın 2 tane![]()
Benim hediyemde mi vardıBende senin hediyeleri görünce şok olmuştum ben hatta ufak bişey bekliyordum aciyorum bitmiyor açıyorum bitmiyor
En son kutuyu eseledim daha var mı diye![]()
Öpücük verip kaçacağım ama
güzel jennam gelmişTabiisi genciz![]()
Bende hatlar karıştı elalis sandım seniBenim hediyemde mi vardı![]()