- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
benim eşimde sever :)Burda 5 lira diye bir dükkan açmış adam yemin ederim her tabaktan 3 er 5 er alaşım geldi ama araba ile cikmamistik iki tane alabildim
Allah tan eşim benden çok sever incik cincik şeyleri :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde sever :)Burda 5 lira diye bir dükkan açmış adam yemin ederim her tabaktan 3 er 5 er alaşım geldi ama araba ile cikmamistik iki tane alabildim
Allah tan eşim benden çok sever incik cincik şeyleri :))
Canım burada sanat sokağı var yazın gelince görmüştüm ama alıp taşımak sıkıntı diye alamdım.Şimdi buraya geldim ama sokağa çıkamıyoruz.iki tane ne yaaa
sen iste 2 düzine alayım ❤
orda da mı yok :)
Bizim herifler de benziyorbenim eşimde sever :)
Tamam arada böyle ses verÖpücük verip kaçacağım ama![]()
Bir sonraki yarışmaya dahil olabilirsin sanırımsure gectimj acaba yarin atsam foto olurmu acaaba
Atın sonraki hafta için katılmış olursunuz:)sure gectimj acaba yarin atsam foto olurmu acaaba
işte bak bu bir işaret,katılırsan olacak demek kiBenim hediyemde mi vardı![]()
Bende şaşırdım zaten çok katılmadım bir ceee deyip kaçtınBenim hediyemde mi vardı![]()
valla bulamazsan sipariş ver hemen kapındaCanım burada sanat sokağı var yazın gelince görmüştüm ama alıp taşımak sıkıntı diye alamdım.Şimdi buraya geldim ama sokağa çıkamıyoruz.Çıkarsak alırım
Sağolasın
![]()
Kaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.Tamam arada böyle ses ver![]()
Benim ağzımdan çıktıysa kesin olurişte bak bu bir işaret,katılırsan olacak demek ki![]()
Sağol canım benimvalla bulamazsan sipariş ver hemen kapında![]()
Ben seni durterim arada gel sen :))Kaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.![]()
Sen beni etiketle ben alırım seni toplandığımız yereKaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.![]()
domestossuz yaşayamam,kanka olalım mısure gectimj acaba yarin atsam foto olurmu acaaba
Ağrım olmadığı sürece gelirimBen seni durterim arada gel sen :))
E bidaha deneyim madem şansımıişte bak bu bir işaret,katılırsan olacak demek ki![]()
Tamam canım benimSen beni etiketle ben alırım seni toplandığımız yere![]()